ibrahim

kayseriye ilk gelişimdi

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 20 Eki 2019
bir akşam 3 yataklı üst katta kaldım mükemmeldi ertesi akşam iki kişilik alt katta kaldım yatak çok mükemmelidi ama oda temizliği ilk akşamki kaldığım oda temizliğinden uzaktı odada kapı arkasında 2 adet mesrubat kapağı yerde duruyor yerlerde tam süpürülmemiş banyoda tek havlu vardı tuvalet kağıdı dahi yarıdan aşağıda idi sadece bilginiz olsun herkese tavsiye dedceğim kuşkunuz olmasın diğer tüm hizmetleriniz mükemmel idi kimliğim ibrahim kaplan tel 05322329097 selamlar
Konaklama tarihi: Ekim 2019
Oda İpucu: üst katlar daha iyi
5 baloncuk üzerinden 4,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 4,0Uyku Kalitesi
İşletme Sahibi Sercan TAŞMEKTEPLİGİL - Nüzhet Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 8 Eyl 2022
Merhabalar, öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yapmış olduğunuz bu değerleri yorumlarınız için ayrıca teşekkürler. Saygılarımızla.

• CrownePlaza.com
  • HolidayInn.com
Nüzhet Otel noktasına 1.3 km mesafede
Nüzhet Otel noktasına 1.4 km mesafede
Nüzhet Otel noktasına 10.9 km mesafede
Kayseri bölgesindeki diğer otellere bakın
12-17/44 yorum
31 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ben kayak için gittiğimde iki gece kaldım. Kayak merkezine araçla yaklaşık 30-35 dk uzaklıkta.. Şehir merkezine yürüme mesafesi.. kahvaltı gayet güzeldi.. temizlik falan olumlu..Ben bi problem yaşamadım.

Konaklama tarihi: Aralık 2018
Teşekkürler akaragoz40
İşletme Sahibi Sercan TAŞMEKTEPLİGİL - Nüzhet Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Eylül 2022

13 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gayet başarılı... Bu fiyata bu kadar kaliteli hizmet bulmak zor... Teşekkürler... Hiç düşünmeden tercih edin Ben çok beğendim... Özellikle kapıdan araba anahtarım alındı güleryüzlü resepsiyon temiz oda gayet başarılı.

Konaklama tarihi: Kasım 2018
1  Teşekkürler demirkan58

19 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kayseri bolgesine is icabi sık seyahat eden biriyim. Tavsiye uzerine gitmistin ve cok memnun kaldim. Kahvaltisi zengin ve lezzetli. Odalar temiz ve ferah. Personel kibar ve güleryüzlü. Özellikle receptionda ki Merve hanima ayrıca tesekkur ederiz. Cok ilgilendi. Özverili calismasi ve anlayışlı tavriyla oldukca guzel ağırladı. Cok memnun kaldik. Evimizin sicakligini hissettirdi bizlere. Böyle prezentabl bi personel calistirdiklari icin otel yönetimini ayrica tebrik etmek lazim. İyi calismalar diler basarilarinin devamini temenni ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler tirpison07

7 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yorumları okuyunca açıkçası çok önyargılı geldik ancak beklediğimizin çok üstünde bir nezaket ve konfor bulduk. Çalışanlar çok anlayışlı. Otel fiyatları oda konforuna ve şehir merkezinde olmasına rağmen çok iyi... Kahvaltı olarak basit bir tabak bekliyorduk, açık büfe çok süpriz oldu ve menü de yok yoktu. Otel tam şehir merkezinde, kaleye, meydana ve tramvaya yürüme mesafesinde, Ürgüp gezimiz için burada konakladık, orası da 60 km.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler Luckyfor

20 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

21.04.2018 tarihinde bu otelde kalmak için rez. yaptırmıştık. Uçağa binmeden arayıp teyit etmek istedik fakat rez. bilgilerini göremediklerini söylediler. Bana bir ay öncesinde söylenilen fiyatı kabul etmeyip 20 tl daha fazla vericeksiniz dediler. Bunu kabul etmediğimizi, söylenilen rakamın not alındığını ilettiğim halde yardımcı olmamak adına elinden geleni yaptılar. 20 tl için bunu yapanların verdikleri hizmet zaten bellidir..kalmaya gerek yok müşteri ilişkilerindeki kalitesizlikten herşey belli.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
Teşekkürler elif0219