Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Iş seyahatlerinde tercih ettiğimiz otel. Rahat ve belli bir standardı olan bir otel. Tek kötü yanı yastıklardı. Bunu girişte söyleyince ortopedik yastık verdiler artık o sorunda ortadan kalkmış oldu. Yemek konusunda da güvenli ve lezzetli. Özellikler Kayseri pizzası denenmelidir.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Zekeriya bey tefekkür ederim hızlı giriş ve yardımseverliği için.odalar temiz ve konforlu HERSEY ICIN TEŞEKKÜR EDERIM Odalar temiz servis hızlı ve konaklama cok guzel………………………………………………………………….,….,..,….,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Mahsum Y adlı kullanıcıdan Ibis Kayseri hakkında bilgi alın
Teşekkürler Mahsum Y
Kaldığım odanın temizliği çok iyi yapılmıştı. Hayran kaldım.kahvaltiya indigimizde ise menü ve çeşit muhteşemdi. Harika lezzetler vardı. Hamur işi benim için vazgeçilmez. Havalimanina ve şehir merkezine yakın. Harika bir konaklama geçirdik.herkese tavsiye ederim
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
Cengiz T adlı kullanıcıdan Ibis Kayseri hakkında bilgi alın
Teşekkürler Cengiz T
Hizmet gayet iyi ve güzeldi personel güler yüzlüydü çarşaflar ve yastıklar temiz yastıklar yumuşak kahvaltılık ürünler taze ve lezzetliydi deneyiminizden memnun kaldık bir dahaki gelişimizde yine burayı tercih edeceğiz çalışan herkese teşekkür ederim
bilal t adlı kullanıcıdan Ibis Kayseri hakkında bilgi alın
Teşekkürler bilal t
Temiz, güler yüzlü hizmet, sakin ve huzurlu. Kahvalti lezzetli, fiyatına göre oldukça iyi bir otel. Bahçesi oldukça keyifli. Subat ayında da gelmiştim. Yaz aylarında da güzelmiş. Odaya servis oldukça başarılı. Konum olarak merkezde olması iyi. Ulaşım rahat. Otopark sorunu yok.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Temizlik
Hizmet
pınar k adlı kullanıcıdan Ibis Kayseri hakkında bilgi alın
Teşekkürler pınar k
General Manager Nedim BAHAR - Ibis Kayseri, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Haziran 2024
Sayın Misafirimiz ,
Kayseri’de gerçekleştirdiğiniz konaklamanızda ibis Otel Kayseri’yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Bizler için çok değerli olan olumlu görüşleriniz, siz misafirlerimizin beklentilerini daha iyi anlamamıza ve bu beklentilerinizi karşılayabilmemiz için hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik çalışmalar yapmamıza olanak sağlamaktadır.
Hizmetlerimiz ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür eder, bir başka seyahatinizde size tekrar hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
Saygılarımızla, Otel Yönetimi
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Odalar temiz personel güler yüzlü ilgi güzel idi özellikle çocuklar ile gidildiğinde Wi-Fi çok ihtiyaç oluyor ellerinden telefon tablet düşmediği için burada hiç kesinti yaşamadık kısaca ailecek gönül rahatlığıyla gidilecek bir otel tüm personele teşekkürler
Konaklama tarihi: Ocak 2024
ahmet e adlı kullanıcıdan Ibis Kayseri hakkında bilgi alın