tuğra
Göreme, Türkiye

Tuğra

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Ara 2024
Eşimle birlikte gittim, feyza hanımdan memnun kaldım. Kendisine teşekkür ederim. İlgili personel güzel mekan. Tavsiye ederim. Seten restorana akşam yemeğini tavsiye ederim. Enes bey de oradaydı o da çok yardımcı oldu. Bir sonrakinde tekrar geleceğim
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Marketing Kelebek Group - Sultan Cave Suites, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 2 Ara 2024
Sayın Tuğra,

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
Sizleri tekrar işletmemizde görmek için sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

Saygılarımızla,
Sultan Cave Suites noktasına 0.0 km mesafede
Sultan Cave Suites noktasına 0.2 km mesafede
Sultan Cave Suites noktasına 0.5 km mesafede
Sultan Cave Suites noktasına 0.5 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
1.328
1.328
7-12/1.582 yorum
21 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kapadokyada Göremede şıklığı üle dikkat çeken manzarası şahane bir restaruant.Türk mutfağını şıklıkla sunuyor.Mekan şık,lezzet çok iyi,fiyatlar bir tık pahalı.Turkish ravioli ve Çökertme yedik lezzeti çok iyiydi. Kapadokyaya gidecek olanlara mutlaka öneririm

Teşekkürler Hüseyin K
Marketing Kelebek Group - Sultan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Kasım 2024

Sayın K8047UOh_seyink,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için kendimizi eğitiyor, geliştirmek için adımlar atıyoruz.
Bu noktada sizlerin yorumları oldukça önemli ve değerli olup, ilgili notlarımızı alıyor olacağız.
Tekrar sizleri ağırlayabilmek ümidi ile
Sağlıkla kalın!

Saygılarımızla,

19 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Muhteşem bir otel Manzarası çok iyi, yataklar çok rahat :)
Personeller çok ilgililer, özellikle Sibel Hanım bize çok yardımcı oldu her şey için teşekkür ediyoruz gelmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Balonların manzarası eşliğinde kahvaltı yapmak bizim için güzel bir deneyimdi

Teşekkürler Mehmet Kadir Y
Marketing Kelebek Group - Sultan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Kasım 2024

Değerli Mehmet Bey,

Nazik ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
Siz ve değerli ailenizi, sevdiklerinizi tekrar otelimizde ağırlamak için sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

En içten saygılarımızla, sağlıkla kalın!

16 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Odaların dekoru, temizlik, yemeklerin lezzeti, her şeyiyle mükemmel Çalışanlar çok güler yüzlü,
Manzarası mükemmel.

Bir dahaki Kapadokya ziyaretimde mutlaka geleceğim. Özellikle odaları otantik dekoru için bravo diyorum. Keşke herkes işini böyle güzel yapsa

Teşekkürler Seçil S
Marketing Kelebek Group - Sultan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Kasım 2024

Sayın 426se_ils,

Değerli vaktinizden ayırıp bizleri değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz!
En kısa zamanda sizleri tekrar aramızda görmek, otelimizde ağırlamak isteriz.
Sağlıkla ve keyifle kalın!

Saygılarımla,

26 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı

Mutlu hissettiğimiz ve bu keyfi dostluğuyla bize yaşatan Zeynep Hanıma çok teşekkür ederim. Bakış açısı bu işletmenin en güzel hali. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Restaurant ve bar kısmında Talha ya güvenin ve kokteylinizi yudumlayın.
🍹💐🍊

Oda ipucu: Zeynep ve Talha varsa evet 🍾
Konaklama tarihi: Şubat 2024
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Hakan T
Marketing Kelebek Group - Sultan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Mart 2024

Sevgili Hakan,

Bunları duymak bizler için çok değerli! Bizi tekrar tercih ettiğiniz ve tatlı hediyeniz için ne kadar teşekkür etsek az! Enerjiniz ve içtenliğinizle bize renk kattınız, kıymetli sohbetiniz ve görüşleriniz için minnettarız.

En az sizin kadar enerji dolu, çok renkli günler diliyoruz! Sizleri tekrar ağırlamaktan onur duyarız!

Saygılarımla,
Sultan Cave Suites

26 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel ayarlamadan çıkageldik. Kısa bir internet turundan sonra sultan oteli aradım ve Mensure hanım henüz telefonda bağladı bizi enerjisiyle. Odayı da beğenince 2 gece konakladık. Hizmet temizlik ilgi alaka müthiş çok memnun kaldık. Manzaramız efsane. Kahvaltı yeterli diyelim. Restaurant hizmeti hariç biz çok memnun ayrıldık. Teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Şubat 2024
Teşekkürler gmzmrw
Marketing Kelebek Group - Sultan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Mayıs 2024

Değerli misafirimiz,

Umuyoruz bir sonraki ziyaretinizde daha da keyifli ve mutlu uğurlamış olacağız sizi :) Bu süreçte değerli yorumunuzda belirttiğiniz eksikliklerimizi kapatmak için özverili bir şekilde çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.
En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın.
Sultan Cave Suites