Özlem ERSÖZ
İstanbul, Türkiye

Lokasyonu süper,samimi ortam

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 28 Ağu 2018
Sahibi Özer Bey dünyalar tatlısı bir insan. Kendinizi aile yanında hissedeceğiniz bir otel. Lüks bir yer aramıyorsanız eğer burası uzun konaklamalarda bile çok uygun. Sabahları balonlar kapının önünden kalkıyor. Onların hazırlık aşamasını izlemek, o manzarayı görmek çok keyifli.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Oda İpucu: Ön taraftaki odaların manzarası güzel ancak sabah çok erken saatlerde balon sesleri başlıyor.
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Natureland Cave Hotel noktasına 1.0 km mesafede
Natureland Cave Hotel noktasına 1.1 km mesafede
Natureland Cave Hotel noktasına 1.3 km mesafede
Natureland Cave Hotel noktasına 1.0 km mesafede
Natureland Cave Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Natureland Cave Hotel noktasına 1.1 km mesafede
Natureland Cave Hotel noktasına 1.3 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/38 yorum
15 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu güzel,samimi mekanın diğerlerinden farklı yanı tamamen doğayla iç içe olmasıydı. Uyandığınızda doğanın içindesiniz.Hemen yan tarafında padoklarla, atlarla uyum içinde mükemmel bir detay olmuş diyebilirim.Otel çalışanları son derece samimiydi ve her konuda yardımcı oldular.Yolunuz göremeye düşerse Kesinlikle doğru adres Natureland!

Konaklama tarihi: Mart 2018
Teşekkürler vetkubra
29 Nisan 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

profesyonellikle uzak bir işletme. 1 ay önceden büyük bir rezervasyon (dünyada ilk ucte) sitesi üzerinden rezervasyon yaptım. ücreti bir ay önce ödedim. konfirmasyon maili geldi. yola çıkalı bir saat oldu olmadı bir telefon aldım. arayan kişi rezervasyon sitesi ile ilgili sorun yaşadığını söyleyerek rezervasyonumu iptal ettiğini bildirdi. hatta hiç rezervasyonunuz olmadı ki dedi. Bu şahsın telefonuma nasıl ulaştığını sorduğumda eski maillere baktığını söyledi. Bu seviyede bir alakasizlik nasıl olabilir? bu nasıl bir sorumsuzluktur? 2-3 gün önce arasa yine bir çözüm bulurdum. rezervasyon yapıp açıkta kalabilirsiniz. dikkatli olunuz.

Konaklama tarihi: Nisan 2017
3  Teşekkürler Mesut A
16 Kasım 2016 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba,
Öncelikle konumdan bahsedeyim, göreme ve müze arasında kalan yürüsen yürünmez arabaya binsen binilmez konumunda :) Odalar ve bahçesi güzel, küçük odalar biz konaklarken pis kokuyordu kalamadık, büyük 1 adet odası var (pahalı) orda kalabilirsiniz. Biz kokudan büyük odada ki arkadaşların yanında yerde kaldık. Kötülemek istemem ama para iadesi yapmadılar olabilir dediler. Buna karşın işletmecilerin davranışları iyi. kahvaltı idare eder, ne iyi ne kötü. Sabah uykuyu seviyorsanız ve hafif bir uykunuz varsa bittiniz. balon tam dibinden kalkıyor ve sabah şişiriyorlar ve gürültü oluyor. 1 gece kaldığımız için önemsemedik. Sizin içinde önemli değilse tecrübe edinin. benim başıma geltenler size gelmeyebilir.
Orjinal mağara oda da kalmak istiyorsanız gidin. odalar 600 yıllık

Oda ipucu: maddi olarak sorun değilse arka tarafta ki büyük olan odayı seçin. Zaten tek büyük oda orası
Konaklama tarihi: Temmuz 2016
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
2  Teşekkürler niceboy06
12 Mayıs 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eğer istediğiniz gerçek bir taş otelde konaklamak ise Natureland tartışmasız Göreme'nin en iyisi. Merkezdeki otellerden farklı olarak Natureland cave hotel dokusunu yapaylaştırmamış. Kahvaltı oldukça doyurucu ve lezzetli ev yapımı keçi peyniri tatmaya hazır olun;) Oda da gerçekten de 7/24 sıcak su mevcut. Manzara anlatması güç gelmeli ve burada konaklamalısınız. Balonlar otelin önünden ve yan tarafından havalanıyor, bahçeye çıkıp izleyebilirsiniz. Mekan sahibi Sinem Hanım hoş sohbet, yardımcı ve çok ilgili. Şiddetle tavsiye ederim!:)
If staying at a real cave otel is what you want then Natureland is the best without doubt. Unlike hotels around the centers, Natureland seems to stick with the unique texture of the region. Breakfasts were great and yummy, get ready to taste home made goat cheese ;) 7/24 hot water is available in rooms which is perfect.Thanks to the hotel's location you can watch balloons from an extremely close distance:) Ms. Sinem, the owner of the hotel, is very helpful and cozy and so nice to have a long conversation with. Highly recommended! :)

Konaklama tarihi: Mayıs 2016
1  Teşekkürler grbzozge
18 Şubat 2015 tarihinde yorum yapıldı

Yeni açılan bir yer , sahipleri ve çalışanı harika şekilde karşılama yapıyorlar. Ahmet ve Özer beye çok teşekkür ederiz , konakladığımız gün boyunca bize çok yardımcı oldular. Zaman içinde daha da kendililerini geliştireceklerine eminim.
Lokasyon balonların uçuş güzergahının hemen önünde , hali ile sabah erken kalktım derdi olmayacaktır.
Merkeze de yürüme mesafesinde olduğu için sessiz ve sakin bir konaklama geçireceğinizden eminim.

Konaklama tarihi: Ocak 2015
1  Teşekkürler Doğuş M