Tuğçe Şimşek
Londra, İngiltere

****

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 24 Kas 2024mobil cihaz aracılığıyla
Mükemmel bir otel ve çalışanlar Seda hanıma teşekkürlerimizi iletiyoruz güleryüzle karşılamaları gezmek için harika bir rota rehberi haritası için ayrıca teşekkürler. Otelin odasına gelince ferah ve tertemiz biraz titiz birisi olduğum için dikkat ettiğim her ayrıntı vardı, thanks for everything.
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 1.1 km mesafede
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 1.0 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/638 yorum
4 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oteli arayıp internetten rezervasyon yapacağımı söyledim. Kendileri bana “siz ordan rezervasyon yapmayın orda yazan fiyat neyse biz yardımcı olalım” dedi. 10 dk sonra beni arayıp o fiyattan yardımcı olamayız dediler. 200-300 liranın hesabını yapan bir otel. Sakın sözlerine güvenip hareket etmeyin.

Oda ipucu: Rezervasyonu internetten yapın. İşletme güven vermiyor
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Teşekkürler 527yusufy
12 Şubat 2023 tarihinde yorum yapıldı

Harika bir işletme, harika bir ekip. Her şey için çok teşekkür ederiz. Çok güzel ağırlandık. Resepsiyondan garsonuna temizlik görevlisi ablalara hepinize çok teşekkür ederiz. Güvenilir, huzurlu ve mutlu hissettiğimiz 6 gün geçirdik. Gönülden tavsiyemizdir 😊

Konaklama tarihi: Şubat 2023
Teşekkürler feyzabalta
İşletme Sahibi Osmanlı Cappadocia - Osmanli Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Şubat 2023

Memnuniyetinizi nazik yorumunuzla paylaşmanız bizleri sevindirdi Feyza Hanım :) Önceliğimiz her zama misafirlerimizin huzurlu ve rahat bir tatile sahip olması, bunu size sağlayabildiysek ne mutlu bizlere. Otelimizi tercih ettiğiniz için ve kıymetli tavsiyeniz için teşekkür ederiz! Kendinize dikkat edin, tekrar görüşmek dileği ile :)

12 Şubat 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel, ilgili ve temiz bir otel, güler yüzlü ve hem otel hem gezi ve bölge bilgilendirmesi hakkında yardımcı olan bir personel ekibi var. tekrar gidişimizde tercih edebileceğimiz bir otel. her şey için teşekkürler :)

Konaklama tarihi: Şubat 2023
Teşekkürler 954elift

Kıymetli yorumunuz bizleri çok mutlu etti Elif Hanım :) Bir dahaki Kapadokya ziyaretinizde sizi tekrar ağırlamaktan memnun oluruz. Çalışma arkadaşlarımızla rahat etmiş olmanız ve güzel bir konaklama geçirmiş olmanız bizleri daha da motive etti. Otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkürler Elif Hanım! Tekrar görüşmek üzere.

29 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

Tek kelimeyle mükemmel bir otel, personel olarak güler yüzlü, yardımcı olan, yaklaşımları ve karşılamaları harika (özellikle Seda Hanım)
Tekrar gittiğimizde araştırmadan tekrar konaklayabileceğimiz otel
Ellerineze sağlık teşekkürler her şey için :)

Konaklama tarihi: Aralık 2022
Teşekkürler rsssm r
İşletme Sahibi Osmanlı Cappadocia - Osmanli Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Aralık 2022

Nazik yorumunuz bizleri çok mutlu etti, umarız ki konaklamanız boyunca evinizde gibi hissetmişsinizdir :) Sizleri tekrar ağırlamaktan her zaman mutlu oluruz. Otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kendinize dikkat edin, sevgiler.

19 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı

Kapadokya’ya daha önce de gidip kalmıştım ama bu kadar Güleryüz ve işini layıkıyla yapan bir otele ve çalışan insanlara denk gelmek çok güzeldi 👍🏻 rezervasyon oda wifi kahvaltı hele ki manzarası muazzamdı herşey için elinize emeğinize sağlık.Tekrar görüşeceğiz inşallah :) telefon görüşmelerimizde yardımcı olan haki beye sıcak kanlılıgı yardımseverliği ile naz hanıma harika fotoğraflar çeken danira hanıma sonsuz teşekkürler 🥰iyi çalışmalar

Konaklama tarihi: Aralık 2022
Teşekkürler W2284CZesraa
İşletme Sahibi Osmanlı Cappadocia - Osmanli Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Aralık 2022

Sizleri misafirimiz olarak ağırlamak ve sizlerle de tanışmak çok güzeldi Esra Hanım, nezaketiniz ve yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar ve tekrar ağırlamaktan çok mutlu oluruz bir telefon kadar uzağınızdayız. Tüm ekip yardımcı olmak için her zaman burada. Kendinizi evinizde gibi hissedebilmiş olmanız dileği ile. Otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkürler :) Sevgiler