esat b

Super

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Haz 2023
Otel çalışanları ve otelin organizasyon müdürü Eyüp beyin güler yüzü ve samimi ilgileri için çok teşekkür ediyoruz kesinlikle gittiğinizde bodrumda daha uygun ve güvenli bir gezi istorsanız Eyüp beyle tanışmanızı tavsiye ederim
Konaklama tarihi: Haziran 2023
  • Despegar
Luvi Cave Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Luvi Cave Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Luvi Cave Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Luvi Cave Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Luvi Cave Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Luvi Cave Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/235 yorum
8 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Biraz önce otelden çıkış yaptık herşey o kadar güzeldi ki eğer Kapadokya’ya geleceksiniz mutlaka kalmanızı tavsiye ettiğimiz bir otel .. Çok temiz, çalışanları çok ilgili ve çok samimiydi. teras manzarası müthiş.. ücretini sonuna kadar hakediyorlar. Herşey için teşekkürler luvi

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler b_ram689
26 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Kapadokya'da rüya gibi bir gün geçirmek istiyorsanız doğru adres Luvicave Otel olacaktır. Biz muazzam Seyir terasından balonları izlemeye doyamadık. Çaĺışanların ilgi ve alakası , muhteşem manzarası , özenle hazırlanmış kahvaltısı ,odaların şıklığı ve temizliği hepsinin birarada olduğu yerleri bulmak çok zor . Ayrıca otelin köpeği Max'la mutlaka tanışmalısınız kızıma çok iyi bir dost oldu. Bu huzur dolu tatil için Luvicave ailesine çok teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler Su5225
İşletme Sahibi Luvi Cave Hotel - Luvi Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Eylül 2022

Selamlar,

Vaktinizi ayırıp gelecek misafirlerimize bizi anlattığınız için çok teşekkür ederiz.
Bizi bu kadar güzel hatırlamaniza çok mulu olduk.
En kısa zamanda tekrar görüşebilmek dileği ile
Kapadokya'dan sevgiler!

4 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Bu muhteşem otelde bir gece konakladık ve harika vakit geçirdik. Manzara çok çok güzel, temizlik, kahvaltı ve dekorasyon çok başarılı.. personelin ve otelin misafirperveliğine ayrı temas etmek istiyorum. Çok hoş bir doğum günü akşamı geçirmemi sağladılar yaptıkları incelikler ve hoş sohbetleri sayesinde. Tekrar yolum düştüğünde konaklayacağım tek adres. Her şey için çok teşekkür ediyorum herkese şiddetle tavsiye ediyorum 😊

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler pinncolak
İşletme Sahibi Luvi Cave Hotel - Luvi Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Temmuz 2022

Merhabalar Pınar hanım,

Luvi Cave Hotel ailesi ile birlikte güzel vakit geçirdiğinizi duymak bizleri çok mutlu etti. Umarız sizleri tekrar misafir ederiz.

7 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Herşeyi ile inanılmaz güzel bir otel hizmet konum sunum ne ararsanız var ,çok yardımseverler ve çok ilgililer eğer buraya ziyarete gelecekseniz hiç düşünemeyin hemen gidin ,teşekkürler luvi cave......

Konaklama tarihi: Ocak 2022
Teşekkürler victory1905a

Selamlar,
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. En kısa sürese sürede sizi tekrar ağırlayabilmeyi dileriz.
Kapadokya'dan sevgilerle

3 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

30. Evlilik yıldönümü için tercih ettiğimiz bu mistik otel....
Anlatılmaz yaşanır!
...Daha iyisi yok...Kapadokyanın büyülü ruhunu içinizde hissettiren bu güzel oteli şiddetle,hayranlıkla,mutlulukla tavsiye ediyorum...Başka yer aramayın...Sevgili Deniz...Çok teşekkürler! Sen ve ekibin muhtesemsiniz ♥️😘🎈🎋🥂

Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler FatoSecim
İşletme Sahibi Luvi Cave Hotel - Luvi Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Eylül 2022

Selamlar,
Evlilik yıldönümüzüzü bizimle geçirmeyi tercih ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz. Mutlu ayrıldığınızı görmek bizi ayrıca mutlu etti.
En kısa zamanda tekrar görüşebilmeyi dileriz.