Şule K
Kırşehir, Türkiye

Luvi Cave

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Tem 2021
Kapadokya gezimiz sırasında yine tavsiye üzerine konakladığımız Luvi Cave otelde rüya gibi bir gün geçerdik. Gün doğumu ve batımı için harika bit terası mevcut. Sabah, terasa kadar gelen balonları izlemek ise rüya gibiydi. Otel sahibi ve çalışanları ilgisi ile kendimi evimde gibi hissettim.Kahvaltı ve kahveleri harikaydı,her sabah tap taze çıkan kekin tadı hala damağımda😊 Eşsiz manzarasında herkesin bir fotoğrafı olmalı 😊
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
İşletme Sahibi Luvi Cave Hotel - Luvi Cave Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 16 Eyl 2022
Selam Şule Hanım,
Bizimle kalmayı tercih ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz. Bu kadar mutlu ayrıldığınızı görmek bizi ayrıca mutlu etti.
En kısa zamanda sizi tekrar ağırlayabilmeyi çok isteriz.
Kapadokya'dan sevgilerle!
Luvi Cave Hotel noktasına 0.0 km mesafede
Luvi Cave Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Luvi Cave Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/237 yorum
20 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Haziran 2021 döneminde konaklandık. Yeni açılmış bir butik otel. Oldukça güzel dekore edilmiş. Muhteşem konumu ile sabahları balon manzarası uyanabilirsiniz. Tüm ekibe çok teşekkür ederim. Bir dahaki seyahatte kesinlikle tercih ederim. Başarılar sizinle olsun Luvi Cave ekibi.

Konaklama tarihi: Mayıs 2021
Teşekkürler Askin K
İşletme Sahibi Luvi Cave Hotel - Luvi Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Eylül 2022

Selamlar,
Bizimle kalmayı tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.
En kısa sürede tekrar görüşebilmeyi dileriz.

3 Nisan 2021 tarihinde yorum yapıldı

Göremenin eşsiz ve muhteşem manzarası eşliğinde konaklayabileceğiniz çok güzel bir otel. Odaların her biri tek kelimeyle muhteşem. Benin kaldığım oda 306 numaralı odaydı. Oda tasarımının güzelliği yanında, ısınma, sıcak su, internet gibi hizmetler gayet iyiydi. Ayrıca hotel çalışanlarının samimi, güler yüzlü ve gerçekten dostça olan ilgileri sayesinde güvenle ve huzurla konaklayabileceğiniz bir otel. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Son olarak muhteşem kahvaltıyı atlayamam :) Teşekkürler '' LUVİ CAWE HOTEL''

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler aykutf2021

Selam Aykut Bey,
Deatylı yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
En kısa sürede sizi tekrar ağırlayabimeyi dileriz.
Kapadokya'dan sevgi ve saygılarımızla

30 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

Hersey cok guzeldi, luvi cave hotel ailesine teşekkür ederim. Kahvaltı ve konaklamamiz hersey cok güzeldi. Yine kapadokyaya gelsem konaklayacagim yer.Özellikle room 303 somineli odasini tavsiye ederim

Teşekkürler ARZ06
İşletme Sahibi Luvi Cave Hotel - Luvi Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Şubat 2023

Selamlar,
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bizde sizi tekrar ağırlayabilmeyi çok isteriz.
KApadokya'dan sevgi ve saygılarımızla

16 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konum, manzara ve hizmet olarak oldukça memnun kaldık. Otelin iç dizaynı da çok hoştu. Göreme’nin merkezine yürüme mesafesinde bulunuyor. Yolumuz düşerse tekrar konaklamak isteriz, her şey için teşekkürler!

Teşekkürler serkanucar

Merhaba Serkan Bey,
Bizimle konaklamayı tercih ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz ve mutlaka tekrar bekleriz.
Kapadokya'dan sevgi ve saygılarımızla

14 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelden cok memnun kaldık hersey cok güzeldi sahipleri cok ilgili her türlü ihtiyacımızı giderdiler. Odamız 303 nolu odaydı cok genis ferahtı şömineli olması ayrıca cok güzeldi. Deniz hanım ve Burak beye cok tesekkür ederiz. Kapadokyaya gelişlerimizde Luvi Hotel olacagı kesin:)

Teşekkürler Selin E

Merhaba Selin Hanım,
Sizi tekrar ağırlamaktan bizde mutluluk duyarız. Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederiz.
Tekrar görüşebilmek dileği ile!