OZGE P

Güzel tercih.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 13 May 2024mobil cihaz aracılığıyla
Otel Göreme’nin merkezinde, konumu çok iyiydi. Hem Göremeye yakın olup hem Göreme manzarası olması güzeldi. Biz en düşük kategorideki, en küçük iki odaya rezervasyon yaptık. Odalarda gereken her şey vardı, çok temizdi ve yeterli büyüklükteydi. Kahvaltıdaki yiyecek çeşitliliği de yeterliydi.
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Ada Cave Suites noktasına 0.2 km mesafede
Ada Cave Suites noktasına 0.3 km mesafede
Ada Cave Suites noktasına 0.6 km mesafede
Ada Cave Suites noktasına 0.5 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/140 yorum
15 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dört aile olarak gittiğimiz Kapadokya turumuzdaki bizlere ev sahipliği yapan ve güzel bı deneyim yaşamamıza destek olan ADA CAVE Ailesine teşekkür ederiz
Gerek otelin konumu gerek mimarisi olsun gerçekten hakkını veren bı işletme. Kapadokya zaten büyüleyici bir coğrafya, bide buna konakladığız yer eşlik edince bizlere çok keyif verdi.Kapodokyada geceleri melekler şehire iner diye bı rivayet duymuştum, akşamları otelin terasına çıktığızda onları görebilirsiniz.
Orada bizlere yardımcı olan karşılamadaki kibar beyfendilere , kahvaltıdaki güleryüzlü hanımefendilere sonsuz teşekkürler.iyiki varsınız.iyiki varsın Ada Cave tekrar görüşmek üzere

Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler ub92
Genel Müdür Kübra Özkul - Ada Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Kasım 2023

Merhabalar Ub92,
Öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Konaklama süreniz boyunca memnun ve mutlu kalmanız bizim için paha biçilemez. Emeklerimizin sizde taktir görmesi tam olarak hedefimiz ve bunu başardığımızı görmek bizim için büyük bir motivasyon.
Ekibim ve kendi adıma nazik ve bir o kadar içten yorumunuz için teşekkürlerimi sunuyorum.
Tekrar görüşmek dileği ile sevgi ve selamlar.
Kübra Özkul
Otel Müdürü

24 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Haftasonu için ailece kaldığımız süre zarfında resepsiyondan,oda temizliği ve düzenine, kahvaltıdan güler yüzlü ve ilgili personele kadar herşey çok güzeldi. Emeği geçenlere teşekkür ederim.Bundan sonra uğrak yerimiz.

Teşekkürler Ali E
Genel Müdür Kübra Özkul - Ada Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ekim 2023

Sevgili Misafirimiz,
Güzel geribildiriminiz için teşekkür ederiz ekipçe çok mutlu olduk memnun ayrılmanıza.
Sağlıcakla kalın.
Sevgi ve saygılarımızla

11 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Göreme de kaldığımız 2 gün masal gibiydi. Ada suit te kaldığımız süre boyunca bizimle yakından ilgilenen işletme müdürü Kübra hanıma ,mehmet beye, odamızı temizleyen personellere ve sabah kahvaltısında güler yüzleriyle çalışan personellere ayrıca çok teşekkür ederiz. Yolumuz düşerse tekrar geleceğimiz bir yer.

Teşekkürler Serkan G
Genel Müdür Kübra Özkul - Ada Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Eylül 2023

Sevgili Srkngrhn,
Geri bildiriminiz bizi çok mutlu etti. Ekibim ve kendi adıma çok teşekkür ederim.
Umarım en kısa zamanda sizi tekrar ağırlarız.
Sağlıkla kalın.

4 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir konaklama merkeziydi yalnız gelmeme rağmen hiç bir zorluk yaşamadım özelliklede yunus beye çok teşekkür ederim tekrar tatile gelecek olursam geleceğim tek konaklama merkezi bu oteldir tavsiye ederim

Teşekkürler Doğukan Y
Genel Müdür Kübra Özkul - Ada Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Eylül 2023

İçten ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Yine bekleriz:)

27 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Kapadokya için güzel bir noktada, aile olarak gittik, çok memnun kaldık.
Otel, kahvaltı, ortam idarecinin yakın ilgisi ve bilgilendirmeleri harika.
Gitmek isteyen herkese tavsiye ederiz. Teşekkürler

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler İncihan U
Genel Müdür Kübra Özkul - Ada Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Haziran 2023

Merhabalar _ncihanu2019 ,
Zaman ayırıp deneyiminizi içtenlikle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Mutlu ve memnun ayrıldığınızı duymak bizim için çok kıymetli.
Umarız sizi tekrar ağırlama şansını en kısa zamanda yakalarız.
Sevgi ve saygılarımızla.