Meander28018810295

Samimi işletme

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Oca 2025
Odaları rahatlığıyla, çalışanların ilgisiyle memnun kaldığımız bir tatil oldu. Rahat ulaşım sağlanıyor. İç dekorasyonu ve manzarasıyla çevre otellere fark katıyor. Kahvaltı hazırlayan teyze çok samimi ve güzel kahvaltılar hazırlıyor. Tatlısının tarifini aldım✨️
Konaklama tarihi: Ocak 2025
İşletme Sahibi Nihal Ergün - Terra Cave Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 1 Şub 2025
Terra Cave Hotel’deki deneyiminizi yazmak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Harika bir konaklama geçirdiğinizi ve ekibimizin konaklamanızı daha da iyi hale getirmenize yardımcı olduğunu duymaktan mutluluk duyuyoruz.
Bir sonraki Kapadokya ziyaretinizde sizi tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Terra Cave Otel noktasına 0.0 km mesafede
Terra Cave Otel noktasına 0.2 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Terra Cave Otel noktasına 0.3 km mesafede
Terra Cave Otel noktasına 0.2 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (1.257)
1.257 sonuç
1.183
1.183
2-7/1.257 yorum
29 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

Terra cave, eşimle üç gece konakladığımız, göremede restaurantlara yürüme üç dakika mesafede çok temiz ve huzurlu bi hotel. Konaklamamızdan ve kahvaltılarından çok memnun kaldık. Amine Hanıma leziz kahvaltısı ve güleryüzlü ev sahipliği için teşekkür ederiz. Göremeye tekrar geldiğimizde tercihimiz yine burası olacak.

Konaklama tarihi: Aralık 2024
Teşekkürler Vacation00284666204
İşletme Sahibi Nihal Ergün - Terra Cave Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Aralık 2024

Terra Cave Otel

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
11 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı

Harika tatil deneyimi için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz:) Servet Bey'in harika karşılaması ve ugurlamasi, tüm ihtiyaçlarımiza anında ve eksiksiz yanıt vermesi bizim için unutulmaz oldu. Kahvaltimizi hazırlayan hanımefendilere Güleryüz leri ve lezzetli sunumları için çok teşekkür ederiz:) odamızı temizleyen ve gönül rahatlığıyla kullanmamızı sağlayan hanımefendilere de cooook teşekkürler 🥰 turizm sektöründe yönetici olarak görev alıyorum ve bu konaklama beklentimi tamamen karsiladi. Yeniden görüşmek dileğiyle

Oda ipucu: Heryere ulaşımı kolay olan bu yer için gönül rahatligiyla seçim yapabilirsiniz :)
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Teşekkürler Eylem M
İşletme Sahibi Nihal Ergün - Terra Cave Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Aralık 2024

19 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Oda temizdi, rutubet kokusu yoktu, kahvaltısı açık büfe şeklinde ve yeterliydi, çalışanlar ilgili ve nazikti. Isınması yeterliydi, tekrar tercih edebiliriz eşimle memnun kaldık. Göreme’de tam ortada kalıyordu yürüyüş için de ideal. Balonları izlemek için de arabayla 6-7 dakikalık bir sürüş gerekiyor.

Konaklama tarihi: Kasım 2024
Teşekkürler ecem s
İşletme Sahibi Nihal Ergün - Terra Cave Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Kasım 2024

We really appreciate that you spared time and shared your experience with us.
We are happy to hear that you had a fantastic stay and that our team helped make your stay even better.
Your feedback about hotel made our day!
We look forward to welcoming you back to our hotel on your next visit to Cappadocia.,
Terra Cave Hotel

31 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Herşeyiyle Muhteşem bir otel, çalışanları çok güleryüzlü, anlayışlı ve o bölgeyi bize çok güzel bir şekilde anlattılar çok misafirperverler :) Kahvaltısı çeşitli ve kaliteli. Çay saatide mevcut. Odaları temiz ve düzenli. Mutlaka deneyin :)

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Melike M
İşletme Sahibi Nihal Ergün - Terra Cave Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Eylül 2024

Merhaba Melike,

14 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir konaklama için tüm ekibe teşekkür ediyorum. Odalar tertemiz, kahvaltı yeterli ve lezzetli, personel son derece cana yakın ve yardımseverdi. Aktiviteler konusunda yönlendirmeleri çok isabetliydi. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Özcan Z
İşletme Sahibi Nihal Ergün - Terra Cave Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ağustos 2024

Merhaba Özcan,