Latif B

Süper manzara

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 20 Ağu 2024mobil cihaz aracılığıyla
Merkez konumuyla, balonların arasında mükemmel bir kahvaltı için değerli Termessos ailesine teşekkürlerimizi sunarız..İlgi ve alakalarinizdan dolayı ayrıca teşekkür ederiyoruz...Balon manzarası arayanların tek adresi diyebilirim
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Termessos Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Termessos Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Termessos Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/92 yorum
15 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlarla beraber çok güzel, çok konforlu bir hafta sonu geçirdik şehrin kalabalığındsn uzak sessiz sakin tertemiz Bir otel. çalışanların hoş sohbeti ilgisi ve alakası muazzam kesinlikle bundan sonra burada tek tercihim termososs

Teşekkürler Ayşe T
15 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Huzurun tek adresi kesinlikle. Günlük telaşlardan, iş yoğunluğundan kaçıp tüm stresinizi atabileceğiniz çok rahat ve konforlu.yolunuz bu tarafa düşerse mutlaka gelip kalabileceğiniz, nezih, temiz tam bir aile oteli

Teşekkürler meleko145
15 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Sıcak samimi güler yüzlü personellere sahip
kendinizi evinizde hissdebileceginiz muhtesem manzaraya sahip terası ile
Çok güzel bir otel
Hersey için teşekkürler termoss ailesi
Gelmek isteyenlere tavsiye ederim

Teşekkürler Cruiser45664282106
15 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Ulaşımı kolay, odaları ferah ve görevlileri ilgili, güler yüzlü bir işletme. Eksikliklerimiz ve taleplerimiz anında giderildi. Bölgede bulunan en temiz işletme olduğunu iddia edebilirim.
Herhangi bir tur şirketi ile gitmediğimizden Otel işletmecisi Mustafa beye ve arkadaşı Fazlı beye bize bölgeyi tanıtmak ve keyifli vakit geçirmemizi sağlamak adına bize eşlik etmesinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum.

Teşekkürler Yasemin D
17 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle birlikte yaptığımız 2 günlük Kapadokya tatilimizde konakladığımız en mütevazı ve hoş bir oteldi. Personellerin ilgisi ve samimiyeti çok hoşumuza gitti. Özellikle otelin konumu ve manzarası kesinlikle mükemmeldi.Ramazan beyin ilgi ve alakası için teşekkür ederiz kesinlikle gittiğinizde tanışmanızı tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
1  Teşekkürler Atalay Hazim T