selim İlknur B

Beğendik

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 24 Tem 2024
Şu an kamp alanındayım . Tek sorun yemek yerken arılar geliyor , çalışan ve sahibi olan dayılar tam iç Anadolu insanı ata dede usulü konuşuyor bunu tolere ederseniz sorun yok. Lavabolar sıfırlanmış mis gibi sabahları çamaşır suyuyla yıkanışına şahit olduk , ter temiz yerdeki çöp değil ağaç kurularını bile topluyorlar . Üzüm bağı hemen dibi biz balonları görmedik yağmur yağdığı için ama bu gece umutluyuz. Temiz ter temiz bir mutfak var yemeğinizi pişirebilirsiniz . Buz dolabı var büyükçe ortak kullanıyorlar. Çamaşır makinesi ücretli yıkama var . Önünde güzel bi çay şeti oturma alanı var hoş manzara . Eşliğinde. Havuzu ve manzarası efsane . Girişte de karavanı park ederken bile yardımcı oluyorlar candan insanlar sevdik biz
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Kaya Camping Caravaning noktasına 2.3 km mesafede
Kaya Camping Caravaning noktasına 2.0 km mesafede
Kaya Camping Caravaning noktasına 2.2 km mesafede
  • Official Site
Kaya Camping Caravaning noktasına 2.5 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/119 yorum
3 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Herşey mükemmel tertemiz mekan on numara ama işletme sahibi Mehmet bey ve yanında çalışan bir bey daha var insanları azarlıyor gibi konuşuyor tek amaçları para konusturmam müzik actirmam ateş yaktirmam kamp alanı değil sanki nazi kampi işletme sahibi değişirse tadıntan yenmez bir mekan ....

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Escape18298945635
6 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz Bir gece kaldık doğası tabiatı güzel balonları Sabahın erken saatlerinde seyredebilirsiniz net ve açık bir şekilde görülebiliyor bir yıldız kırıyorum onun sebebi de kadın ve erkek aynı tuvalete giriyor ama yeni tuvaletler yapılıyor inşaat biterse güzel bir yer olacak zor beğenen biri olarak tavsiye ediyorum

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler 600ozank
3 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Turistlerin yoğun olarak geldiği bir bölgede, üzüm bağından bozma, sadece yol kenarına yakın olduğu için değerli olan bir alanda, kamp alanı olarak nitelendirilmiş bir yer. Her şey pis kirli kullanılamaz durumda ve başında bulunan konuşmasını bilmeyen insanlar tarafından yönetilmekte. Kamp alanında konuşmak yasak, ateş yakmak yasak, müzik dinlemek yasaktır. Yakında bulunan kamp alanlarına bakmanızı tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler Kurtuncu
1 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı

Kamp alanı Göreme açık hava müzesine çok yakın bir yerde, balonların kalktığı vadiye bakıyor. Gerçekten çok güzel bir mekan, sabahları balonları izlemek inanılmaz keyifli. Eskiden araba ve çadır için aldıkları ücreti de kaldırmışlar, kişi başı gecelik 50 tl ödedik. Ancak mekana ait tek güzel şey bunlar. İnanılmaz kötü işletiliyor. İşletmecilerden ortada dolanan herkes istisnasız asabi ve saldırgan tavırlarla konuşuyor. Kaç defa anlamsız şeyler için azarlandık. Yer beyaz toprak, çadırın demirleri düzgün tutmadığı gibi üstünüz başınız, kazara yere düşen herşey bembeyaz temizlenmeyen toza bulanıyor. Zemini rulo çim gibi bir malzemeyle kaplamak çok zor olmasa gerek. Hijyen standartları çok düşük, ki biz aşırı hijyenik bir aile değiliz. Tuvaletler idare eder, lavabolar biz oradayken temizlenmedi (2 gece 3 gün kaldık). Genel olarak tuvaletler ve mutfak kısmı çok bakımsız. Bulaşık yıkama yerleri idare eder. Ortak bir buzdolabı var, hem dolabın dışı hemde içteki rafları pislik içindeydi. Bir tane boş buzdolabını temiz tutmak zor olmasa gerek. Öğrendiğimiz kadarıyla buranın sahibi Kapadokya'nın maddi anlamda epey önde gidenlerinden, 5 yıldızlı oteli olan hatta eski 5 yıldızlı oteli yıktırıp tekrar yaptıran, vs birisiymiş. 5 yıldızlı otellere gösterilen özenin beşte birini buraya gösterseler muhteşem bir yere dönüşür. Ama ülkemizde hala kampçılık ikinci sınıf, bedavacıların para vermeden tatil yaptıkları bir aktivite olarak görüldüğü için yurtdışındaki medeni kamp yerlerinin kalitesine maalesef hala ulaşamıyoruz. Bu da bizde de hakim olan gösteriş ve şatafatı modernlik sayan Ortadoğu zihniyetinin sonucu işte.

Konaklama tarihi: Ekim 2020
3  Teşekkürler O_VRL
16 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Bu kadar kaba Saba iş bilmez insanlara böyle güzel mekanlar nasıl verilir bilmiyorum. Sakın uğramayin bile. Adamın sizi bir dövmedigi kalıyor. Paranız ile azarlaniyorsunuz. Hakkınız olan ihtiyaçlarınızı bile isterken bin bir türlü laf işitiyorsunuz. Müşteri memnuniyeti sıfır. Ve fiyatı da diğerlerine nazaran çok pahalı. Asla uğraşmayın.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
2  Teşekkürler 361ttk