Bir gece ansızın kardeşimle peribacalarına gitme kararı aldık giderken bu hotelde konakladık çok içten cana yakın ilgili bir ekip herşey için çok teşekkür ederiz.Atv kirala konusunda yardımcı oldular.Bu fiyata bu konaklama sonuna kadar haketiler👏🏼👏🏼👏🏼👍👍👍
Konaklama tarihi: Haziran 2020
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Genel Müdür Tuğser Yıldız - Cappadocia Caves Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 9 Tem 2020
Değerli Misafirimiz, Konaklamanızdan memnun kaldığınıza çok sevindik.Bir sonra ki Kapadokya ziyaretinizde sizleri tekrardan misafir etmekten onur duyarız. Saygılarımla Tuğser YILDIZ
İlgi alaka odanın temizliği herşey tek kelimeyle harikaydı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyat ve hizmet oranına göre süper bir otel çalışanları çok ilgiliydi gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.....
810serhatt adlı kullanıcıdan Cappadocia Caves Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 810serhatt
Göreme ürgüp avanos uç hisar....kısacası kapadokya oldukça mistik. Bu otel bu mistik yöne hizmet eden mağara odalardan oluşan çok değişik bir yapı odaların mimarisi çok ilginç bir masal evi gibi banyosuna merdivenle iniliyor ve ayrı bir mağara yapısı. Temiz. Pek güler yüzlü bir resepsiyonu yok ama çok saygılı çocuklar biraz daha güler yüzlü tavırları da olsa otel muhteşem.
Deli2312 adlı kullanıcıdan Cappadocia Caves Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Deli2312
Oda fiyatları uygun, temiz, merkezi bir oteldi. Kahvaltı doyurucuydu. Odalar sıcaktı, sıcak su vardı. İşletmeciler güler yüzlü ve yardımcıydı. Queen suit ve comfort odada konakladık, iki odanın da fiyat performans oranı oldukça iyiydi. Olumsuz bir durumla karşılaşmadık.
Oda ipucu: Queen suit oda daha sessiz, manzaralı ve geniş bir oda.
Yer
Uyku Kalitesi
Hizmet
sumycak adlı kullanıcıdan Cappadocia Caves Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler sumycak
Otel göreme merkezi konumunda çok güzel konumlandirılmiş bir yerde. Otelde her şey çok güzel özellikle odaların temizliği çok iyi yapılıyor. ancak aşağıdaki konularda düzenleme yapılabilirse daha güzel olur.
-odalar çok dar -sabah kahvalti yapilan yer fazla temiz ve hijyenik değil.Domatesler ve salataliklar yıkanmadan tabaklara konuluyor. -tezgahlarda kediler gezmekte ayrica yemek yediğiniz yerde kediler var,yemek yerken kediler bir anda kucağınıza zıplayabiliyor. -duş alınan yerde cam gibi bir alan yok dolayısıyla her yer ıslanıyor.
Konaklama tarihi: Ocak 2020
Polattravell adlı kullanıcıdan Cappadocia Caves Hotel hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler Polattravell
Göreme de merkezi konumda olan otelde birçok yere yürüyerek ulaşım mümkün. Sabah uyandığınızda odanızın penceresinden balonları seyretmek, bölgenin taş dokusuna uygun otantik, tertemiz ve güler yüzlü personellerin olduğu bir yerde konaklamak isteyenler için düşünülmeden tercih edilmesi gereken bir işletme! Yeni bir işletme olmasına rağmen herşey en ince detayına kadar düşünülmüş, tereddüt etmeden tercih edilebilir.
Konaklama tarihi: Aralık 2019
Değer