İhsan Oto Egzoz... S

Kapadokya konaklama

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 22 Nis 2023
Muhteşem tarihi bir butik otel teras manzarası harika odalar tam bir şahaser temizlik on üzerinden 100 numara hele ilgi turgut kardeşim herşey için teşekkürler tarihi dokusu bozulmamış antik bir butik istiyorsanız kesinlikle
Konaklama tarihi: Nisan 2023
İşletme Sahibi ABDULLAH AKMAN - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 18 Ağu 2023
Sevgili misafirimiz by güzel yorumunuz için çok çok teşekkür ederiz. Bir sonraki Kapadokya tatilinizde görüşmek dileğiyle....
Saygılarımla
Caftan Cave Suites noktasına 0.5 km mesafede
Caftan Cave Suites noktasına 0.3 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/176 yorum
18 Şubat 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika kısa bir tatildi bizim için. Otele gittiğimizde çok doğru bir seçim yaptığımızı gördük. Lokasyonu çok iyiydi. Oda mükemmeldi. Kahvaltıya bayıldık! Otel çalışanlarına değinecek olursam hepsi çok kibardı. Güzei bir zamanda daha uzun bir süre için tekrar gideceğiz.

Konaklama tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler Kubrauygr
İşletme Sahibi ABDULLAH AKMAN - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Ağustos 2023

Kübra hanım öncelikle bizi seçtiğiniz için ve bu güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri bir sonraki Kapadokya tatilinizde görmek dileğiyle

Saygılarımla

1 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel odalardan, manzaradan bahsetmeyeceğim bile.. Buraya sadece çalışanları için yine gelinir.. Zeynep Hanımın birbirinden güzel ikramlıkları, Bayram’ın güler yüzü ve Turgun’un alayına isyan muhabbeti🥰 İyi ki gelmişiz🌸

Konaklama tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler sahraa2023
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ocak 2023

Sahra hanım güzel yorumunuz için çok çok teşekkür ederiz.. Bir sonraki Kapadokya tatilinizde görüşmek dileğiyle....
Saygılarla Caftan Cave Suites Ailesi..

20 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Mayıs sonunda 1 gece kaldığımız ve çok memnun ayrıldığımız otel. Odalarından tutun, kahvaltılarına, minnoş köpeklerine ve işletmecilerine kadar çok sevdik. Oteli özellikle manzarası için tercih etmiştik. Yine geliriz kesin :)

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler nazliiy
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Haziran 2022

Nazlı Hanım ,
Güzel yourmunuz için sizlere çok teşekkür ederiz, bir sonraki Kapadokya seyahatinizde görüşmek dileği ile ,sağlıklı günler dileriz.
Sagılarımla,
Ahmet TÜRKA,

12 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Caftan Ailesine çok teşekkür ederiz , herşey mükemmeldi odalarından kahvaltına varana kadar kusursuzdu. Özellikle personelin sizi memnun etme çabası,Evimizde gibi hissettik , Ahmet bey ve ekibine bu güzel tatil için çok teşekkür ederiz:)

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler 1Nly
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Haziran 2022

Nilay Hanım ,
Yapmış olduğunuz güzel yorum için cok tesekkur ederız , sizleri ağırlamaktan bizlerde çok mutluyduk ,en yakın zamanda tekrar görüşmek dileği ile ,iyi günler dilerim.
Saygılarımla,
Ahmet,

6 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

102 numaralı odada kaldık. Muazzamdı. Verdiğiniz para tamamıyla karşılığını buluyor. Odanızda rahatsız edilmiyorsunuz ancak oda dışında her çalışan ne isteğiniz varsa karşılamak için her şeyi yapıyorlar. Çok teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Mart 2022
Teşekkürler 451salihg
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Mart 2022

Salih Bey,

Güzel yorumunuz için sizlere çok teşekkür ederiz , bizde sizleri ağırladığımız için cok mutluyduk ,bir sonraki Kapadokya seyahatinizde tekrar görüşmek dileği ile ,sağlıklı günler dilerim.
Teşekkürler,
Ahmet Türka,