Yusuf A

Mükemmel hizmet ve Güleryüzlü çalışanlar

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 Şub 2022
3 günlük Kapadokya tatilimizde hem temizliği, hem Güleryüzlü çalışanları ile çok memnun kaldık. Gelecek ziyaretlerimiz için kesinlikle tercihimiz ve tavsiyemiz olacak. Teşekkürler Caftan Cave Suites ailesi.
Konaklama tarihi: Şubat 2022
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 20 Şub 2022
Değerli Misafirimiz,

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz, bir sonraki Kapadokya seyahatinizde tekrar görüşmek üzere,sağlıklı günler.
Caftan Cave Suites noktasına 0.1 km mesafede
Caftan Cave Suites noktasına 0.3 km mesafede
Caftan Cave Suites noktasına 0.3 km mesafede
Caftan Cave Suites noktasına 0.2 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/176 yorum
8 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

otele sabah 07.00 da hiç uyumadan geldik normalde 14.00 da giriş yapmamız gereken odamıza bizi kırmayıp saat 11.00 de bizi odamıza aldıkları için çok teşekkür ederiz, girişimizden itibaren bizi güer yüzlü karşılayan tüm personel ve tabi ki söylemeden geçemeyeceğim dünyanın en tatlı köpekleri Mia ve Carlosa da çok teşekkür ederiz. Kahvaltı inanılmaz derecede yeterli ve çok lezzetli, hazırlayan ablamızın ellerine sağlık. Temizlik çok iyi ve odamız çok güzeldi. Asla unutamıcağımız Kapadokya tatilimizde bize bu konforu sağlayan Caftan Cave personeline tekrar ve tekarar çok teşekkürler. Yolumuz bir daha buraya düşerse kesinlikle tekrar burada konaklayacağız :)

Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler elifakin2
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Kasım 2021

Zübeyde Hanım,

Güzel yorumunuz ve tecrübelerinizi herkesle paylaştığınız için teşekkür ederiz,bir sonraki kapadokya seyahatinizde tekrardan görüşmek dileği ile sağlıklı günler dilerim.

19 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

3 gece geçirdiğimiz bu güzel işletmeye gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Harika terasında güzel bir kahvaltı keyfi gerçekten güne mükemmel başlamanızı sağlıyor. Personel gerçekten çok ilgili ve kibar özellikle Zeynep ablaya da ilgisi, güler yüzü ve sohbeti için teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler Ogunsit
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Eylül 2021

Değerli Misafirimiz,

Yapmış olduğunuz yorumunuz için çok teşekkür ederiz ve bir sonraki kapadokya seyahatinizde sizleri tekrar görmekten mutluluk duyarız.

19 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Resepsiyondan mutfağa güleryüzlü çalışanlar tertemiz ve samimi ortam, mükemmel hijyen koşulları ve otantik dekorasyonuyla bizi fazlasıyla memnun etti. Ziyaretçinin ihtiyacı olabilecek herşey fazlasıyla düşünülmüş. Geniş ve yüksek terasından gündoğumunda balonların kalkışını izlemek mükemmeldi. Tekrar geldiğimizde yine adresimiz caftan cave suit olacak. İlgi ve alakalarından dolayı tüm çalışanlarına yürekten teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler 996_erifek
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Ağustos 2021

Şerife Hanım ,

Güzel yorumunuz için sizlere çok teşekkür ederiz, bir sonraki seyahatiniz de tekrar bekler sağlıklı günler dileriz.

2 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otele ilk girişimizden itibaren samimi ve candan karşılama ile farklarını bize belli ettiler. Özellikle Turgut beyin yardımları ile bölgede gezilebilecek yerlerle alakalı rota oluşturmamızda yardımcı oldular. Otel merkezi bir bölgede olduğu için gezilecek yerlere yakın. Otel odaları ve diğer mekanları temiz. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Bundan sonraki Kapadokya gezilerimizde mekanımız belli. Teşekkürler caftan cave suites.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler mehmetyazilikaya
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ağustos 2021

Mehmet Bey,

Güzel yorumunuz için sizlere çok teşekkür ederiz, bir sonraki seyahatinizde tekrar görüşmek üzere.

24 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

4 kişilik aile olarak konakladık sakin temiz,çalışanları ilgili güler yüzlü ,kahvaltı hazırlayan hanımefendinin ayrıca ellerine sağlık,temizlik gayet güzel sürekli bir eksik bir ihtiyaç var mı diye sorulması ihtiyaçların hemen giderilmesi çok hoş ayrıca terasta balon uçuşlarını da çok rahat seyrettik, gitmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 207ne_eg
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Temmuz 2021

Neşe Hanım ,

Yorumunuz ve deneyimlerinizi paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederiz, bir sonraki Kapadokya seyahatinizde tekrar gçrüşmek dileği ile , sağlıklı günler dileriz.