Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tatil donusu bir gece vaktimiz vardi. Bolgede ilk konaklayisimizdi. Sirin ve tarz dosenmis kucuk bir otel. Cok hos bir ambiansi var. Terasi cok guzel ve keyifli. Sabah balonlari izlemek icin ciktik fakat turlar iptal edilmisti, goremedik. Merkezde islek bir sokakta yer aliyor. Kendine ait minik bir balkonu olan 103 nolu odada konakaldik. Odamiz guzel dekore edilmisti, hos jakuzuli bir banyosu vardi. Temizdi. 1 yildiz kirmamin sebebi; odaya cocuk icin konan ek yatak cok konforsuzdu. V seklinde ortasi cokmustu. Gece cocuk rahat edemeyio dondukce cikan gicirtadan ve hemen pencerenin yanindaki klima motorlarinin sesinden uyuyamadik. Bir de otelin genelinde yoktu fakat otele giriste ve devam eden koridorda cok rahatsiz edici bir koku vardi.
Konaklama tarihi: Haziran 2021
Oda İpucu:Otopark sikintisi cok fazla. Araciniza kendiniz guvenli bir yer bulmak zorundasiniz.
Tum yeme...
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 6 Tem 2021
Değerli Misafirimiz,
Yapmış olduğunuz yorumunuz ıcın tesekkur ederız , yasamıs oldugunuz kucuk problemden oturu de ozur dılerız ,lakın bız her zaman mısafırlerımız konaklama yaparken yasamız oldugu sorunları bızlere ayrılmadan soymesınden yanayız ki telafi etme şansımız olsun ,ayrıldıktan sonra burda bahsetmenızın sanırsam kımseye faydası olmaz. Umarım tekrar gelme sansınız olur ve sızlere daha kalıtelı hızmet fırsatı bulma sansımız olur , Teşekkür ederiz.
Saygılarımla, Ahmet TÜRKA,
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Herşey muazzamdı. ilgi, alaka, temizlik her bir detay ince ince düşünülmüş. Kahvaltısına değinmeden geçmem imkansız, herşey çok taze ve lezzetliydi. Tarzına da manzarasına da kendisine de bayıldığımız çok tatlı bir otel, şiddetle tavsiyedir 💙
Nihalaydn adlı kullanıcıdan Caftan Cave Suites hakkında bilgi alın
Teşekkürler Nihalaydn
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Haziran 2021
Nihal Hanım ,
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz, bir sonraki Kapadokya seyahatinizde tekrar görüşmek dileği ile sağlıkla kalın. Saygılar, Ahmet TÜRKA,
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
Herşey harikaydı! Odanın konumu dizaynı , terasın güzelliği çok iyiydi!Çok ilgili - güleryüzlü çalışanları var. Temizlik süper! Oda , merkezi olması, ulaşım pratikliği için çok iyi bir konum. Kesinlikle tavsiye ediyorum!
529arnag adlı kullanıcıdan Caftan Cave Suites hakkında bilgi alın
Teşekkürler 529arnag
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Haziran 2021
Değerli Misafirimiz,
Yapmış olduğunuz güzel yorumunuzdan dolayı sizlere çok teşekkür ederiz, bir sonraki seyahatinizde tekrar görüşmek dileği ile sağlıcakla kalın. Teşekkürler, Ahmet TÜRKA,
Başaran B
Adana, Türkiye
4 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel merkeze çok yakındı. Personel güler yüzlü ve ilgiliydi. Odayı ve kahvaltı servisini çok beğendik. Terastan sabah balon manzarası çok güzel çevresinde güzel restoranlar var biz hemen arkasındaki inci cave restoranı tercih ettik.
Oda ipucu: Otopark sorununa bir çözüm bulmaları lazım otel çok şehir merkezli olduğu için park sıkıntısı yaşanıyor
Konaklama tarihi: Mayıs 2021
Başaran B adlı kullanıcıdan Caftan Cave Suites hakkında bilgi alın
Teşekkürler Başaran B
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Haziran 2021
Değerli Misafirimiz ,
Güzel yorumunuz ve tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız ıcın sızlere cok tesekkur ederız ,bir sonraki seyahatinizde tekrar görüşmek dileği ile sağlıcakla kalın. Teşekkürler, Ahmet TÜRKA,
321haticee
Türkiye
31 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel ve çalışanlar her şeyiyle süperdi, kahvaltı mükemmeldi. Oda tertemizdi. Manzara süper. Personel çok ilgili ve guleryuzlu. Özellikle kahvaltıda Zeynep hanım'in spesyallerinden tatmanizi öneririm. Bir sonraki Göreme ziyaretimizde tercihimiz yine Caftan Cave suites olacaktır.
Konaklama tarihi: Mart 2021
321haticee adlı kullanıcıdan Caftan Cave Suites hakkında bilgi alın
Teşekkürler 321haticee
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Nisan 2021
Hatice Hanım ,
Yapmış olduğunuz yorum için sizlere çok teşekkür ederiz, sizleri tanıdığımız için bizlerde çok mutlu olduk ,bir sonra ki Kapadokya seyahatinizde tekrar görüşmek dileği ile ,sağlıcakla kalın.
Saygılarımla, Ahmet Türka,
Otel gerçekten beklentimizin çok üzerindeydi. Otele girdiğimiz andan çıkana kadar otel çalışanlarının farkını hissettik. Özellikle sabah kahvaltısı ve güzel ilgisi için Zeynep Hanıma içten teşekkürler. Otelin kahvaltısı mükemmel ötesi, gözlemesi ve omleti efsane. Otel konum olarak her yere çok yakın. Sabah terastan balonları görebilir yada aşıklar tepesine 6-8 dk arasında otelden yürüyerek varabilir ve manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Otelin terasından bir saniye inesiniz gelmiyor. Odalar gayet temiz ve bakımlı. Odalarda ihtiyacınız olan her şey var ve güzel bakımlı.
Konaklama tarihi: Kasım 2020
sepyaa00 adlı kullanıcıdan Caftan Cave Suites hakkında bilgi alın
Teşekkürler sepyaa00
Genel Müdür AHMET TÜRKA - Caftan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Kasım 2020
Değerli Misafirimiz,
Yapmış olduğunuz yorumunuzdan ve tecrübelerinizi bizler ile paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederiz, bir sonraki Kapadokya seyehatinizde tekrar görüşmek dileği ile , sağlıklı günler dileriz.
Saygılarımla, Ahmet Türka,