Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Merkezi yerde olması, gereken ilginin gösterilmesi ve bilgilendirmeleri ile ziyaretçilere tavsiye ederim. Özellikle balon yolculuğu için uygun fiyatların neler olduğu hususunda yardımcı oldular. Furkan kardeşim selamlar...
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Yer
Uyku Kalitesi
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Otel müdürü ve eşi tatlı güzel güler yüzlü insanlar. Sessiz sakin güzel bir otel. Akşamları yardımcı olan furkan kardeşim yakışıklı ve bey efendi. Oteli Şiddetle tavsiye ederim.biz mennun kaldık. Goreme zaten ayrı bir guzel
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
8sakin_ adlı kullanıcıdan Blue Moon Cave Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 8sakin_
Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Restaurant ve odalarla ilgilenen arkadaşlardan çok memnun kaldık. Otel çok merkezi bir konumda yürüyerek Göremedeki her yere gidebilirsiniz. Odalar temiz ve sıcak sadece soğuk havalarda gidiyorsanız banyo biraz daha soğuk oluyor. Onun dışında fiyat performans açısından mükemmel.
Konaklama tarihi: Mart 2021
Rıdvan I adlı kullanıcıdan Blue Moon Cave Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Rıdvan I
Owner Blue Moon Cave Hotel - Blue Moon Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Mart 2021
Güzel sözleriniz için teşekkür ederiz - geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. BlueMoon'daki konaklamanızdan keyif aldığınız için de mutluyuz.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Otel de 4 gece için rezervasyon yaptık, ancak o kadar memnun kaldık ki 1 gece daha fazladan kaldık. Konum olarak bence Kapadokya olarak bilinen bölgenin en güzel yerinde. Sabahları balonları izlemek için çok güzel bir terası var. Göreme nin tam merkezinde. Fakat bunlardan daha güzeli sizi kendi evinizde hissettiren çok güleryüzlü personeli var. Kahvaltısı çok güzel ve bol. Otelin hemen önünde otopark mevcut. Odalar tertemiz . Ücreti bulunduğu bölgeye göre çok normal. Gece veya gündüz saat kaç olursa olsun terasına çıkıp rahat rahat çayınızı kahvenizi içebilirsiniz. Ben de ve ailemde çok güzel anılar bıraktı. Sizlere de şiddetle tavsiye ederim. Emin olun ki tekrar kapadokya ya gidecek olsam sadece bu otelde ki rezervasyon durumuna göre tatil planımı yaparım. Blue moon cave otele çok teşekkürler.
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Değer
Odalar
701rahmis adlı kullanıcıdan Blue Moon Cave Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler 701rahmis
Nissbuzz
Ankara, Türkiye
6 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Göreme merkezde yer alan temiz, rahat ve uygun bir otel. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Yataklar rahat, banyosu temizdi. Isınmayla ilgili teknik bir sorun oluştu hemen yedek ısıtıcı temin edildi. Diğer seyahatlerimde tercih edeceğim ve tavsiye edeceğim bir otel.Teşekkür ediyorum.
Konaklama tarihi: Ocak 2020
Nissbuzz adlı kullanıcıdan Blue Moon Cave Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Nissbuzz
Tesadüfen bulduğumuz otantik ve doğal bir yer. Temiz bir otel çalışanlar ilgililerdi.Kapadokya'ya ilk defa gitmemize rağmen büyük keyif aldık . Bireysel gitmemize ve bölgeyi bilmememize rağmen çok yardımcı olundu :) Otel imkanları güzel ve uygun fiyatlı. Kaldığımız oda TAŞ odaydı ve yazın serin kışın ise kendinden sıcak .Kesinlikle tavsiye ederiz...
Konaklama tarihi: Aralık 2019
Değer