AHMET BAYINDIR

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 27 Şub 2020mobil cihaz aracılığıyla
Temiz.
Odalar geniş/büyük.
Havuz,sauna,havuz(cok iyi) var.
Kahvaltı bir tık iyi olabilirdi.
Konaklamak için en iyi otel.
Fiyat - Performans çok iyi.
Spor salonu var.
Spa otel.
Tavsiye ederim.
Pişman olmayacaksınız.
Konaklama tarihi: Şubat 2020
Yönetici Nuri A - Grand Altuntaş Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 1 Mar 2020
Merhaba Ahmet Bey,
Her şeyden önce, deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz, sizleri memnun edebilmenin sevincini mutluluk içinde yaşamaktayız. Grand Altuntaş Hotel ailesi olarak sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
Grand Altuntaş Hotel noktasına 144.2 km mesafede
Grand Altuntaş Hotel noktasına 144.4 km mesafede
Grand Altuntaş Hotel noktasına 145.4 km mesafede
Grand Altuntaş Hotel noktasına 145.7 km mesafede
Grand Altuntaş Hotel noktasına 145.2 km mesafede
Grand Altuntaş Hotel noktasına 146.0 km mesafede
Otel resepsiyon
Grand Altuntaş Hotel noktasına 145.6 km mesafede
Вид из окна на станцию метро и Босфор
Grand Altuntaş Hotel noktasına 462.5 km mesafede
Aksaray Liva Otel
Grand Altuntaş Hotel noktasına 146.9 km mesafede
Otel oda fotoğraflarımız
Grand Altuntaş Hotel noktasına 146.4 km mesafede
Aksaray bölgesindeki diğer otellere bakın
16-21/109 yorum
24 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İşlerim gereği konaklamiş olduğum otellerin arasinda en kaliteli otellerden birisi diyebilirim recepsiyondan mehmet sadik gayet caliskan ve basarili bir personeldi biraz ikramlarda cimri bir oteldi umarim onuda en kisa zamanda düzeltirler
Bize evimizi aratmadiginiz icin tesekkur ederim

Konaklama tarihi: Aralık 2019
Teşekkürler 109abdurrahmang
Yönetici Nuri A - Grand Altuntaş Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ocak 2020

Merhaba 109abdurrahmang,
Her şeyden önce, deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz, Grand Altuntaş Hotel ailesi olarak sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
Saygılarımızla

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
22 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı

Aksaray ilimizin en güzel oteli ama Antalya bölgesindeki 5 yıldızlı otellerin kalitesinde değil.Tercihim herzaman kaliteli ve özel oteller olduğu için bu otelimizde bazı eksikler hatalar tespit ettim.En önemli eksik personelin eğitim düzeyinin düşük olması.Örnek vermek gerekirse kahvaltı yapmak için indiğimiz bölümde televizyonun sesi çok açıktı kendimi köy kahvesinde gibi hissettim.Görevli garsonu konu ile ilgili uyardım ama cevap alamadım.Çözümü kanal değiştirmek oldu ama sorun hala devam ediyordu.

Konaklama tarihi: Kasım 2019
1  Teşekkürler Ümit S

Merhaba Ümit Bey,
Her şeyden önce, deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz, sizlerden gelen değerlendirmeler doğrultusunda bir sonraki geldiğinizde daha iyi bir hizmet verebilmek açısından çok önemlidir, Grand Altuntaş Hotel ailesi olarak sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

18 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Yine geldiğimiz ve standartları güzel olan otel odalarında ki ufak ekstralarla beğendiğim ihtiyaçları karşılayacağınız bir otel bölge tarihi yerlere yakınlığı ile aracınız ile rahatlıkla ulaşacağınız digeryerlere göre çok daha kaliteli bir otel

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler Mehmet K
Yönetici nurialici - Grand Altuntaş Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Eylül 2019

Sevgili Misafirimiz,

Otelimizde edindiğiniz olumlu izlenim ve memnuniyetinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyor ; sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk ve gurur duyacağımızı bilmenizi istiyoruz.

Saygılarımızla.

31 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otel olarak fevkalade fakat bütün hizmetlerinden de yararlandım diyemem. İş seyahatiydi sonuçta. Restoran kısmının biraz daha geliştirilmesi ve menünün zenginleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Otelin merkezden uzak olması dezavantaj. Keşke belli saatlerde merkeze servis olsa.

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Teşekkürler semreozkan
Yönetici nurialici - Grand Altuntaş Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Ağustos 2019

Değerli Misafirimiz,

Öncelikle konaklamanız için Grand Altuntaş Hotel'i tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi iletmek isteriz.

Yorumlarınız bizler için en değerli kaynaktır. Olumlu yorumlarınız kadar yapıcı eleştirileriniz de bizim en önemli yol göstericimizdir.

Sizleri otelimizde tekrar ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyarız.

31 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Havuzu sürekli bakımda olan bir otel.3 akşam yemeğinde ayran kalmayan garip bir işletme.Bunların dışında herşey çok iyi.Sadece iki maddesi problemli.Resepsiyon,oda temizliği, sabah kahvaltısı çok güzel.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Teşekkürler Ayransizotel

Değerli misafirimiz,
Belirtmiş olduğunuz hususlarda yönetimimizin her aşamadan haberdar olduğunu ve gerekli tedbirlerin alındığını tarafınıza memnuniyetle iletmek isteriz. Bir sonraki gelişinizde sizleri daha iyi bir şekilde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.