Adanos konuk evi gerek sunduğu hizmetler ile gerek mimari yapısıyla bize müthiş bir deneyim tatma imkanı sağladı. Eşimin doğumgünü için gittiğimiz Kapadokya gezisi bizim için çok özeldi ve pandemi şartları sebebiyle başta oldukça tedirgindik. Ama Adanos'a varınca huzur bulduk. Işletmeci Nazlım Hanım hem bizi evimizde gibi hissettirdi hem de oda girişlerine kadar tüm ayrıntıların sosyal mesafe kurallarına uygun olması bizi çok rahatlattı. Kaldığımız odaya,oda demek ayıp olur. Resmen 1 artı 1 bir ve çok geniş banyolu,açık mutfaklı ve balkonlu bir evde kaldık desem yeridir. Oldukça özenli dizayn edilmiş ve konforun yanı sıra,göze de hitap eden bir tasarımı vardı. Kahvaltıda sundukları ürünler çok kalitwli ve doyurucuydu. Ayrıca çeşit çeşit anne reçeli de yeme şansımız oldu. Nazlım Hanım gezimiz için bize rota ve mekan önerileri ile gelerek işimizi çok kolaylaştırdı. Bir daha yolumuz düşerse asla başka otel aramayı düşünmeyecek bir mutlulukla ayrıldık oradan. Farklı ve konforlu bir deneyim isteyenlere şiddetle tavsiye edilir.Devamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark
- Otelin web sitesini ziyaret edin