_yorumcu0_
Gebze, Türkiye

Otantizmin adresi

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 20 Tem 2018mobil cihaz aracılığıyla
Son derece otantik ve Avanosun doğal yapısına uygun bir atmosfer var. Çalışanlar gayet ilgili ve güleryüzlü. Kalanlar sanki sürekli orada kalıyormuş gibi aile ortamı var. Oğlumun çok sevdiği mercan adlı kediyi de unutmayayım. Odalarda klima olmayışı sıcak havalarda sıkıntı oluşturur. Kahvaltısı da eh işte karnınızı doyuracak düzeyde. Bölgedeki diğer otellere göre fiyat gayet hesaplı. Fiyat performans açısından tercih edilebilir diye düşünüyorum.
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Kirkit Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Kirkit Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Kirkit Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Kirkit Hotel noktasına 1.0 km mesafede
Avanos bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/115 yorum
28 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hiçbir araştırma yapmadan direk rezervasyon yaptık biz bu otele çünkü fotoğraflarından çok sevdik ve gittiğimizde bizi yanıltmadı tüm otel otantik bir şekilde döşenmiş ve mistik bir havası var.Kahvaltısı zengin değil ama yeterliydi.Personel güleryüzlü ve yatdımsever.Odalarda tv yok ama bence gerek de yok

Konaklama tarihi: Mart 2018
Teşekkürler neslihankrm
18 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eğer Kapadokya ya gitmeyi planlıyorsanız kesinlikle Avanosu tercih etmelisiniz.Avanosda da Kirkit de konaklamalısınız.Güler yüzlü çalışanları var.Belde hakkındaki bilgilendirmeli çok yardımcı oluyor.24 saat sıcak su var.Odaları çok mistik ve güzel bir mimarisi var.Yeniden Kapadokya'ya gitsem yine burada konaklarım.

Konaklama tarihi: Eylül 2016
2  Teşekkürler meltem y
31 Mart 2016 tarihinde yorum yapıldı

Genel olarak memnun kaldık. Bizim kaldığımız oda çok büyük olmasa da temizdi. Geceleri oda sıcaklığı iyiydi, camı açmak zorunda kaldım. Kahvaltı güzel ve yeterli. Çift kişilik yatak diye iki tane tek kişilik yatak birleştirilmişti. Otopark yok, çevrede araba bırakacak yer aramak zorunda kalıyorsunuz.

Konaklama tarihi: Ekim 2015
1  Teşekkürler enginkar
26 Eylül 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otantik bir yapıya sahip odalar gayet güzel temizlik pansiyon genelinde iyi sayılır fakat yastıkta kan lekesi bulunması bazı konulara dikkat edilmediğini gösteriyor.
Kahvaltı sade ama çeşitlilik artırılmalı.
Fiyat kalite oranı iyi.
Görülmesi gereken yerler konusunda pansiyonda bilgilendirme yapılırsa daha başarılı olabilir.

Konaklama tarihi: Eylül 2015
6  Teşekkürler 293abdullahb
19 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

18. evlilik yıldönümümüz için arkadaşımın önerisiyle ve okuduğum olumlu yorumlardan yola çıkarak Kirkit'e rezervasyon yaptırdım.Rezervasyondan önce belirttiğim halde bize 3 kişilik bir oda verdiler.Rezervasyonda belirttiğimi söyledim evlilik yildönümümüz dedim.Bu sefer iki kez rezervasyon almışız dediler ki hakikaten öyle olmuş bize Paşabağ adındaki odayi verdiler.Oda öyle dar ki kapidan gir ayakkabini çıkar yatağa zıpla. Sağdan soldan mümkün değil inemezsin.Duvara sıfır .Ama haksızlık etmeyelim manzarası hakikaten güzel.Bu arada odadaki yatak çift kişilik yapılmış. İki tek kişiliği birleştirmişler yatak olmuş cift kisilik ama ortası çukur.Battaniyeler kirli ötesi.Kahvaltıyı da az sonra edeceğiz.Bir daha burada kalmayacağımız kesin.Asla önermiyorum.

Konaklama tarihi: Temmuz 2015
1  Teşekkürler ulusseda