Titiwan Foo

Harika otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 Nis 2022mobil cihaz aracılığıyla
Önce Ali beye çok teşekkür ederim ☺️ Gülen yüzünü ve her konuda yardım etti . Odamız çok çok güzel , geniş ve sevimli. Ailece gittik çok rahat 👏👏. Taş ve ahşap dekorasyon tam Kapadokya ev havasında yaşıyoruz.

Ve kahvaltı süper güzel, Çiğdem hanım her gün bize farklı farklı kahvaltı hazırlamış , hepsini lezzetli ve taze 🥰.

Çok çok memnun kaldık 💖💖💖
Tekrar yörük stone house da kalacak ☺️
Konaklama tarihi: Nisan 2022
İşletme Sahibi Ali Fuat Illeez - Yörük Stone House, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 21 Nis 2022
Güzel yorumlarınız icin çok teşekkürler. Herzaman bekleriz.Tekrar görüşmek dileğiyle.
Yörük Stone House noktasına 0.2 km mesafede
Yörük Stone House noktasına 0.3 km mesafede
Yörük Stone House noktasına 0.8 km mesafede
Yörük Stone House noktasına 0.3 km mesafede
Yörük Stone House noktasına 0.7 km mesafede
Doğal ve otantik Kapadokya'nın büyülü dünyasında , size lüks ve konforu yaşatacak olan otelimiz Pearl Of Cappadocia'ya hepiniz davetlisiniz.Keyif ve konforunu sürmek sizden , hizmet ve lüks bizden.
Yörük Stone House noktasına 61.8 km mesafede
Yörük Stone House noktasına 0.1 km mesafede
Yörük Stone House noktasına 6.0 km mesafede
Yörük Stone House noktasına 0.2 km mesafede
Yörük Stone House noktasına 0.7 km mesafede
Avanos bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/63 yorum
23 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Kurban Bayramında tereddüt ederek gittiğimiz otel şimdiye kadar ki kaldığımız en güzel konaklamamızdı. Avanos Merkezde bulunan otel her yönüyle çok temiz, en önemlisi kendi evimiz konforunda ve çok rahat..
Ali Fuat Bey ve Çiğdem Hanım güler yüzlü, samimi, sıcak kanlı oluşları ayrıca el emeği ile hazırlanan kahvaltısı cana yakın hoş sohbetleriyle bitmesin dercesine...
Tabi ki de her konuda yardımcı olmaları, bizlere yol göstermeleri ve rehberlik etmeleri de çok hoşumuza gitti.
İlginize ve samimiyetinize çok teşekkürler Avanos denilince kalmak için tercihiniz Yörük Stone House olsun.....

Oda ipucu: Odaların hepsi çok güzel ve rahat.
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler p_yldz
İşletme Sahibi ali fuat illeez - Yörük Stone House, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Ağustos 2021

Guzel yorumlarınız çok teşekkürler.Sizleri tekrar otelimizde görmek dileğiyle hersey gönlünüzce olsun.

27 Nisan 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şubat ayında konakladık. Otel avanosun tam merkezinde, yürüme mesafesinde avanos turu yapabiliyorsunuz. Girdigim sezonda karlar altındaki otelde kalmak büyüleyiciydi, bahardaki halini de görmeyi iple çekiyorum. Her oda farklı konseptte dizayn edilmiş, oda seçmekte çok zorlandık. Ilk defa bir tatilde gezmeyi bir an önce bitirip otel odamda keyif yapmak için erken döndüm. Kahvaltıya uzun bir vakit ayırmanızı tavsiye ederim, çeşitte sınır yok, doydukca yeni çeşitler getiren tatlı bir abla var :) otel sahibi çok hoş sohbet bir insan, konforunuzdan emin olmak için her şeyi sağlıyorlar, ücretsiz tur rehberliği de dahil. Büyük odalar iki çiftin aynı odada kalmasına imkan sağlıyor bu arada. Harika deneyimdi, teşekkürler Yörük Stone.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler hale b
Sahibi Global715807 - Yörük Stone House, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Mayıs 2020

Güzel yorumlariniz için çok tesekurler.Tekrar görüşmek dileğiyle..

16 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

Ali Fuat Bey ve Çiğdem hanıma ilgileri için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok cana yakınlar ve her konuda yardımcı oldular. Kendinizi otelde değil evinizde gibi rahat hissediyorsunuz. Bu yıl içerisinde muhakkak tekrar gidip konaklama yapacağım. Herşey için teşekkürler

Konaklama tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler Yakup D
Sahibi Global715807 - Yörük Stone House, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Ocak 2020

Çok tesekur ederiz.Herzaman bekleriz.

19 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle 3 gecedir kaldığımız otelimizde emekleri için özellikle Çiğdem Hanım 'a teşekkür etmek isteriz. Harika kahvaltısında hiçbir şeyi eksik etmediği ve güzel sohbeti için . Odamızda neye ihtiyacımız var ise eksiksiz düşünülmüş ve koyulmuştu . Ayrıca şehirle ilgili verdikleri bilgilendirme ve yönlendirme için de hem Çiğdem Hanım hem de Ali Fuat Bey'e teşekkür ederim. Otelden ziyade evimizde gibi hissettik. Her şey için tekrardan çok teşekkür ederiz. Kesinlikle burada kalmanızı tavsiye ederim. Hoşça kalın. 🤗

Konaklama tarihi: Kasım 2019
Teşekkürler gamzey2907
29 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ertan Bey, kardeşi ve bize muhteşem kahvaltılar hazırlayan hanımefendiye çok teşekkür ediyorum; temiz, ferah odalarıyla çok hoş bir tatil sundular. Gönül rahatlığıyla ister yalnız isterse ailecek kalabileceğiniz bir yer.Herkese tavsiye ediyoruz burayı.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler niyanc
Sahibi Global715807 - Yörük Stone House, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Eylül 2019

Güzel yorumlariniz için çok tesekur ederiz. Tekrar otelimizde görüşmek dileğiyle.