Nilgün Ş

özlenen zamanlar için🌷

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 May 2024mobil cihaz aracılığıyla
bu yorumu bir yıl içindeki “5.konaklama”nın içinden yazıyorum..
üstelik iş için değil,
geçirdiğimiz güzel zamanların tekrarı olsun diye..
huzurlu ortamı,
harikulade manzarası,
özenli temizlik koşulları ve
hizmet idealizmi içindeki personeli ile belli ki bizim için uzun zamanlar cazibe merkezi olma özelliğini koruyacak Kolin..
**ön büro görevlisi
Merve Hanımefendi’ye
nezaket ve zarafeti için teşekkürler 🌷
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Yanıtlanma zamanı: 6 May 2024
Değerli Misafirimiz,

Kıymetli vaktinizi ayırarak tesisimizi ve hizmetlerimizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Kolin Hotel Spa & Convention Center noktasına 1.7 km mesafede
Kolin Hotel Spa & Convention Center noktasına 22.0 km mesafede
Kolin Hotel Spa & Convention Center noktasına 3.6 km mesafede
Kolin Hotel Spa & Convention Center noktasına 4.2 km mesafede
Oda servisi
Kolin Hotel Spa & Convention Center noktasına 6.4 km mesafede
Kolin Hotel Spa & Convention Center noktasına 2.3 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Çanakkale bölgesindeki diğer otellere bakın
20-25/153 yorum
12 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

3 oda 2 gün boyunca çok güzel bir şekilde ağırlandık. Çanakkale'yi gezmek için gelmiştik fakat otelden çıkmak istemedik.
Her şey çok güzel, temiz, ve lezzetliydi.
Girişte Miray bey çıkışta Doğukan beye ve tum ekibe çok teşekkürler. Umarım en kısa zamanda tekrardan görüşmek dileğiyle.

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler ugure886
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro volkan abalı - Kolin Hotel Spa & Convention Center, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Nisan 2024

Değerli misafirimiz, Otelimizle ilgili harika yorumunuz için teşekkür ederiz. Burada kalmayı sevdiğinizi ve geri döndüğünüzde ilk tercihiniz olacağımızı bilmek harika. Bağlılığınızı takdir ediyoruz ve sizi başka bir keyifli konaklama için tekrar ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Nazik sözleriniz için teşekkür ederiz, sizi tekrar ağırlamak için sabırsızlanıyoruz! Saygılarımla

4 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle Kolin Hotel'in tüm departmanlarına ayrı ayrı teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Konakladığım ilk günden beri mükemmeliyetçilikleri için çabalayan servis bölümündeki, housekeeping bölümündeki tüm çalışanlara ayrı ayrı minnettarlığımı iletiyorum. Odaları yeni tadilat edilmiş ve odaların konsepti modern mimari ile birleştiği için Çanakkale'de konaklayabileceğiniz en güzel otel diyebilirim. Otel'de çok yemek yeme fırsatım olmadığı için bu konuda yanıltıcı bir ifade kullanmak istemem fakat bu büyüklükteki otele göre çeşit ve lezzetleri gayet güzeldi. Eğer tekrar yolum düşerse artık Çanakkale'de ki evimin Kolin Hotel olduğunu içtenlikle söyleyebilirim. Umarım en yakın zamanda tekrar Kolin Hotel ailesi ile görüşürüz. Her şey için teşekkürler.

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Metin G
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro volkan abalı - Kolin Hotel Spa & Convention Center, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Mart 2024

29 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel bir deneyim. Yenilenmiş odaları çok güzel olmuş. Ekip çok profesyonel. Spa alanı ve restaurant harika. Şehir merkezine çok yakın. Denizin hemen kenarında ve harika konumda. Ben çok beğendim. Çalışan Herkesin emeğine sağlık.

1  Teşekkürler 76tolgat
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro volkan abalı - Kolin Hotel Spa & Convention Center, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Mart 2024

22 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hotel çok güzel. Yenilendikten sonra ilk defa kaldım. Çok daha rahat ve dinlenmeye uygun lokasyonda. İş gezilerinizde aile seyahatlerinizde memnuniyetinizi üst düzeye taşımak için personeli özverili çalışıyor. Akşam ve sabah açık büfe lezzetleri dinlenme seviyenizi yükseltecektir.

Teşekkürler Nedim C
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro volkan abalı - Kolin Hotel Spa & Convention Center, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Şubat 2024

19 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çanakkale'deki seyahatimiz için Kolin Otel'i tercih ettik ve kararımızdan son derece memnun kaldık! Otelin yenilenmiş ve modern tasarımıyla karşılaşmak bizi etkiledi. Personelin sıcak karşılaması ve misafirperverliği, ziyaretimizi unutulmaz kıldı.

Oda, ferah ve temizdi, iç dizaynıyla konforlu bir atmosfer sunuyordu. Rahat yatakların yanı sıra, penceremizden muhteşem manzarayı izlemek gerçekten büyüleyiciydi. Her sabah uyanır uyanmaz manzaraya karşı kahvemizi içmek benzersiz bir keyifti.

Otelin restoranında yemekler muhteşemdi. Kahvaltıda ve akşam yemeğinde geniş bir seçenek sunuluyordu ve her biri lezzetliydi. Ayrıca, otelin barında keyifli bir akşam geçirdik, içkiler harikaydı ve atmosfer çok davetkar ve rahatlatıcıydı.

Kolin Otel'in sunduğu olanaklar da etkileyiciydi. Özellikle havuz ve spa alanlarından faydalandık. Spa'daki masaj hizmeti gerçekten rahatlatıcıydı ve yoğun günlerimizi mükemmel bir şekilde tamamladı.

Sonuç olarak, Kolin Otel'de geçirdiğimiz zamanın tadını çıkardık ve kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyoruz. Tüm personele teşekkür ederiz, misafirperverlikleri ve hizmetleri için minnettarız. Bu oteli kesinlikle tavsiye ederiz!

Oda ipucu: Kesinlikle tavsiye ederim!
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Teşekkürler Hotelieren
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro volkan abalı - Kolin Hotel Spa & Convention Center, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Şubat 2024