Cany M

İlgili ve güleryüzlü otel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 21 Eyl 2020mobil cihaz aracılığıyla
Eşim ve kızımla 1 gece konakladık şehitlikler turumuz öncesinde. Konumu çok güzel, direkt şehrin ortasında merkezde. Çalışan arkadaşlara çok tşkkür ediyorum hepsi çok ilgili ve güleryüzlüydü özelliklede receptiondaki abimiz çok yardımcı oldu sağolsun. Aile olarak çok rahat konakladık. Tek yıldızı konakladığımız odanın konumundan kırıyorum,ama temizlik vs sıkıntı yok. Fiyat olarakta uygundu, terasta boğaz manzaralı kahvaltı süperdi..
Konaklama tarihi: Eylül 2020
Genel Müdür Aykut Şölen - Çanak Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 26 Tem 2021
Kıymetli misafirimiz,
Değerli yorum ve değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.
Yakın bir gelecekte, sizleri tekrar otelimizde ağırlayabilmek dileğiyle.
Çanak Hotel noktasına 4.1 km mesafede
Çanak Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Çanak Hotel noktasına 1.6 km mesafede
Oda servisi
Çanak Hotel noktasına 4.7 km mesafede
Çanakkale bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/98 yorum
16 Haziran 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kaldığım fiyata göre verdiğim puan ve değerlendirme. 130 tl ye iş seyahati için kaldım. Daha fazla ödeme olsaydı üzülürdüm. Otel mobilya ve banyosu çok eski. Dışıtan güzel görünüyor ama içi eski kalmış. Banyosu özellikle çok küçük. Duş alırken kolum sürekli duşakabine çarpıp durdu. Kahvaltı ve manzarası güzel.
Dediğim gibi fiyata göre orta.

Konaklama tarihi: Haziran 2020
Teşekkürler banker06
Genel Müdür Aykut Şölen - Çanak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Eylül 2020

Sn. Misafirimiz,
Deneyim ve değerlendirmenizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
İşletmemiz temizlik ve hijyen odağında tüm personelimiz ile en iyi hizmeti verme gayesindedir.
Banyo ve odalarımız iyileştirmeler yapılmıştır.

20 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otele çok erken gelmemize rağmen umduğumuzdan daha erken odamız hazırlandı. Otel görevlileri bize çok yardımcı oldu, kahvaltılar normaldi, temizlik yeterliydi, odamızı ve manzarasını ise çok beğendik. Başta geldiğimizde biraz üşüdük ama bunu resepsiyona ilettikten sonra, sorun ilk gün klima ile çözüldü, diğer günler klimaya da ihtiyacımız olmadı, fazlasıyla sıcaktı. Gayet iyi ağırlandık, taleplerimiz en kısa zamanda gerçekleştirildi, her şey için çok teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Teşekkürler umiz170634
Genel Müdür aykutk38 - Çanak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Şubat 2020

Kıymetli misafirimiz,
Değerli yorum ve değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.
Yakın bir gelecekte, sizleri tekrar otelimizde ağırlayabilmek dileğiyle.

16 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı

oda temiz ve aydınlıktı personel ilgili ve güler yüzlü idi
sabah kahvaltısını terasta müzik eşliğinde keyifle yaptım konum olarak ta şehir merkezinde
ister tek ister aile gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz

Konaklama tarihi: Aralık 2019
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Teşekkürler reyhanozdemir17
Genel Müdür aykutk38 - Çanak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Şubat 2020

Değerli misafirimiz,
Yorum ve değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.
Sizleri yakın bir gelecekte tekrar otelimizde görmek dileğiyle.
Saygılarımızla

23 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Başlık yorumum dışında otelde banyodaki duşakabin çok dar düşünülmüş. Yemek ve kahvaltılar orta seviyelerde ve ödenen fiyatla orantılı. Otel personeli güler yüzlü ve yardımcı oldular her daim. Kendilerine teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Feribot iskelesine bakan odaların görseli güzel.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Fahri O
Genel Müdür aykutk38 - Çanak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Kasım 2019

Kıymetli misafirimiz, yorum ve değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.
Sizleri tekrar otelimizde görmek dileğiyle.

3 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çanakkalenin merkezinde,ozel park yeri yok ama hiç zor durumda birakmiyorlar,hemen arabaniza anlasmali otoparkta yer buluyorlar,otelin karsisinda...yepyeni bir otel degil,mobilyalar,yer halılari eski ama temiz bir otel...odalar gayet geniş,insani hic bunaltmayan bir otel...calisanlar isini canla başla yapiyor,hemen her isteginizi hallediyorlar...kahvaltiyi ,canim bogaz manzarasi ile yapiyorsunuz,açik bufe,guzel...tavsiye ediyorum...

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Ayda48
Genel Müdür aykutk38 - Çanak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Eylül 2019

Sn. Misafirimiz,
Yorum ve değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.