Nuray56
Bodrum City, Türkiye

Canakkal’deki eviniz

Akol Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 14 Haz 2023
Otelin konumu cok iyiydi Odalar temiz hizmet guzel ve guleryuzluydu Teras restoran cok iyiydi Servis ve lezzetler cok iyiydi Ramazan beyin ilgisine de ayrica tesekkur ederiz Kesinlikle tavsiye ederim
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Akol Hotel noktasına 1.5 km mesafede
Oda servisi
Akol Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Akol Hotel noktasına 26.3 km mesafede
Çanakkale bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/553 yorum
4 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

40 kişilikarkadaş gurubumuzla gittik ve 2 gece kaldık . Otel rahat ve düzenli ancak ilk girişde gece yardımcı personel olmadığı için biraz kabulde misafir kabulü gibi olmadı . Yardım etmeye koşturan resepsiyon memuru dışında sadece bir genç bey vardı . Görevi neydi bilinmez ama herşeye , yol göstermekten asansöre götürmeye kadar yetişmeye çalıştı .
Sonra bir sorun yaşamadan güzel güzel kaldık .
En üst kattaki balık lokantası konumu ve lezzetleri çok iyi . Amaaa feci bir müzik , servis ekibi çok mutsuz . O kadar iç sıkıcı müzik! Çalıyor ki herkes geriliyor .
Tek bir güleryüzle koşturan misafir ağırlayan servis ekibinden genç Ramazan bey vardı ona özelikle teşekkür ederiz. .

Oda ipucu: Geç gitmeyin Balık lokantasında yemek yiyin ama tenha günü bulun
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler sems43
22 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sıcak yemek özellikle bonfile çok kötüydü. O kadar sertti ki yenmiyordu. Ve aşırı pahalı. Bu kadar olmamalı.
2 kişi 20 lik bölme rakı ile 980 lira hesap oldu.
Evet mekanın manzarası çok güzel ama bu hizmet ile bir daha gitmeyiz.
Ama mekan olarak aileye uygun güzel bir yer.

Oda ipucu: Sadece meze alın.
Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler Aykut E
21 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu çok iyi. Yürüyerek merkezdeki bütün gezilmesi gereken önemli yerlere gidebilirsiniz. Odaları gayet modern, geniş ve çok temiz. Terasında şahane bir balık restaurantı var, gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Personeli çok güleryüzlü ve yardımsever.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler wuraydin
7 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumu çok güzel, lobby giriş ve ferahlık güzel ve kaliteli. Çalışanlar yardımcı olmaya çalışıyor ama sayı yetersiz. Odalar eski ve konforu yok. Kahvaltı çok kötü. Otelin en üst katında bir balık restoranı var. Manzara güzel ve fiyatlar makul.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
1  Teşekkürler 389emrahy
11 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele telefonla rezervasyon yaptırdım. Sonrasında destek olan Zeynep hanım ve Sibel hanıma teşekkür ederim. Otel oldukça ferah Çanakkale merkezde her yere çok yakın. İki blok var arka blokta deniz manzaralı oda yok sayılır genede açılı deniz gören odalar var. Engelli odasında kaldım herşey nizamiydi. Normal odalar bile oldukça geniş. Restaurant çıkma şansım olmadı ama odada bulunan menüdeki fiyatlar oldukça uygun (dışarıyla aynı fiyat) Kahvaltı büfesi normal beş yıldızlı otel gibi binbir çeşit yok ama olması gereken herşey mevcut. Gezdiğimiz için otelde çok vakit geçirmedik ama genel olarak memnun kaldım.

Oda ipucu: Deniz manzarası için a bloktan oda isteyin
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler jagatai89