Didem A

Gelibolu şehitlik gezisi için uygun konaklama

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 23 Oca 2024mobil cihaz aracılığıyla
İstanbul’dan Gelibolu şehitlik ziyareti için 2 yetişkin 2 çocuk geldik. Cumartesi akşam geldik , 1 gece konakladık sonrasında feribotla Gelibolu’na geçtik.
Araba park edecek uygun yerler vardı.
Otelde güleryüzle karşılandık. Oda büyüktü. 4 kişi çok rahat konakladık. 1 çift kişilik yatak, 2 tek kişilik yatak uzunlamasına çok rahat sığmıştı.Oda temizdi. 4 adet küçük su vardı. Banyo genişti. Dolaba ceketlerimizi astık büyüktü. 4. Katta kaldık asansör var ve uygun genişlikteydi. Kahvaltı yeterli ve doyurucuydu. Şirkete fatura istedik hemen verdiler.Fiyatta çok uygundu. Feribota çok yakındı. Arabayla 5 dk da ulaştık.Sorun yaşamadan otelden ayrıldık. Teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Oda servisi
balkonlu oda
Oda servisi
MD Barbaros Hotel noktasına 4.7 km mesafede
Çanakkale bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/71 yorum
11 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Bu sene de mükkemmel bir konaklama yaşadığım hem tatilimin başlangıcı hem de bitişin de fazlasıyla yardımcı oldular. Söylenecek tek bir şey var Çanakkale de ki adresim başka bir yerde de konaklamam...

Oda ipucu: Farketmiyor hepsi baya güzel
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler bartur2017
11 Nisan 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Iki gunluk Canakkele gezimiz icin tercih ettigimiz otelden genel olarak memnun kaldık. Konumu yeni kordona yakin sehir merkezine yakin ve otopark sorunu yok.Odada carsaflar ve banyo temizdi ve oda genis ferahti.Bir tek kahvaltida cesit yeterliydi ama lezzetler cok iyi degildi.

Konaklama tarihi: Nisan 2022
Teşekkürler Evren77
20 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı

Çanakkaleye gittik ama kalma niyetimiz yoktu, bu nedenle rezervasyon yapmamıştık. Ancak gezimiz uzayınca yorulduk ve konaklayalım dedik. Otel ararken 3 yıldızlı bu oteli bulduk. Açıkcası 3 yıldız bizi düşündürse de bir gece kalacağız dedik ve gittik.
Otel çok iyiydi, odaları konforlu ve rahattı. Tuvaleti biraz küçüktü ama kullanışlı ve şıktı.
Açıkcası 3 yıldızlı ama 5 yıldızlı otel odası gibiydi. Hele çalışanlar. Gece gec saatlerde giriş yaptık. Çalışanlar gece de gündüz de çok iyiydi. İlgili ve kibardı. Kahvaltı yeterliydi ama tabi 5 yıldızlı oteldekiler gibi olmasa bile oldukca iyiydi.
Çanakkaleye bir daha gidersenim otel aramam artık.

Konaklama tarihi: Mart 2022
Teşekkürler antalyali2016
8 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Tatilim sırasında Bursa ya gelmişken Çanakkale şehitliği gezmeden gitmek istemedim. 2018 yılında konakladığım ve memnun kaldığım bir otel olduğu için hiç düşünmeden direk aradım. Sağolsunlar yardımcı oldular. Bir gece konakladım ama çok iyi uyudum mükemmel ötesiydi. odalar gayet büyük ve rahat park sorunu yok. Kahvaltı bana göre yeterli fiyat fayda oranı muhteşem ötesi yüksek uygun fiyat yüksek fayda tam anlamıyla. Kesinlikle Çanakkale de ilk ve tek tercihim olacak. herkese tafsiyedir..

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler bartur2017
1 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ailem le iki güzel gün geçirdim kısa bir zaman olmasına rağmen çabucak anlaşılabilecek güler yüzlü sıcak kanlı bir personele sahip güzel bir otel buradan iki gün önce ayvalikta kaldığım için pişman oldum gezdigim 8 günü sadece burada geçirmek isterdim bu güzel iki gün için Barboros otel ve çalışanlarına çok teşekkür ederim bir dahaki tatilde tercih edeceğim yer yine burası olacak sağolun 🙏🙏

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler 745muratg