Mustafa3535
Şirince, Türkiye

Çanakkale nin venüs ü

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Mar 2022
Öncelikle şunu Belirteyim egede Bir otel işletmecisiyim
Çanakkalede 2günlük bir gezi için geldik ve tesadüfen venüs pansiyonu Bulduk kaldığımız 2 gün 18 mart ve 19 mart in çok soğuk günlerine denk geldi zaten çanakkale soğuk havasıyla Bilinen Bir il lakin odalar son derece hat safada sıcaktı odalarda sıcak su harikaydı odalarda temizlik ve personelin ilgisi çok iyiydi yani kısaca aşırı ve şidetli Bir şekilde Bu işyerini Bu tesisi Bu pansiyonu venüs pansiyonu. Herkese tavsiye ediyorum
Konaklama tarihi: Mart 2022
Venüs Pansiyon noktasına 1.2 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Venüs Pansiyon noktasına 1.1 km mesafede
Oda servisi
Çanakkale bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/31 yorum
21 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

TERTEMİZ VE YEPYENİ BİR TESIS. Şehir Merkezine yuruyus mesafesinde bulunuyor.Pansiyon yepyeni esyalari temiz odada havlu ve sampuanlari televizyonu klimasi yeni.Odalari buyuk biz cok memnun kaldik.Tavsiye ediyorum.Pahali otellere gitmeye gerek yok.Aile pansiyonu buzdolabi odada var.Suan icin kahvalti yok.Asansor var.odadan memnun kalirisniz

Oda ipucu: Otopark alani var,yuruyerek kordon 10- 12 dakika surer.Yakinin da Şok Market var.Temiz bir Mahallede bulunuyor Pansiyon
Teşekkürler s_meyray2016
19 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temizliği kusursuz. Yatak, klima, dolap, TV, buzdolabı,duş, wc masa, balkon. Kısaca oda eksiksiz. Personel ilgili. Şehir merkezinde ama gürültü yok. Park sorunu yok. Pahalı yerlerden eksiği yok fazlası var. Gönül rahatlığıyla tavsiye edilir...

Teşekkürler mustafa_H9046VK
15 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

3 günlük diye başlayıp 1 hafta yaptığımız Çanakkale turumuzda ailem ile kalabildiğim bir mekan. Merkeze 1,5 km uzaklıkta. Odalar ferah ve temiz. Tek eksik nokta pandemi dolayısıyla kahvaltı olmaması. Ona da çözüm bulunursa daha da güzel olur. Yolumuz düşerse yine kalmayı düşünüyoruz

Teşekkürler atilgan_2020
12 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

ENG Below

TR
3 yıl aradan sonra burayı tekrar ziyaret ettim. O zamandan beri kalitenin hiç düşmediğini görüyorum. Bu kadar yüksek standartlarda bu kadar ucuz bir otel görmedim. Bu sefer 3 kişilik rezervasyon yaptım ve verilen oda bir ev kadar büyüktü. 2 ayrı büyük ve temiz oda ile karşılaştık. Her odanın kendine ait televizyonu, kliması, kocaman bir yatağı, dolabı ve sandalyeli çalışma masası vardır. Otel, şehir merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer almakta. Temizlik kusursuz. Personel bize birçok kez yardımcı oldu. Uzak yerlere bile ulaşım konusunda bize yardımcı oldular. Bizi özel olarak arayarak gün içinde defalarca kez ullaşım konusunda yardımcı oldular. Muhteşemdi! Odada mini buzdolabı var. Fiyatını ikiye katlasa bile değerini karşılamaya yetmeyecek kadar iyi bir otel. Pansiyon demeye bin şahit, en lüks otellerde de klamış biri olarak onların kalitesini hiç aratmadı. O kadar temiz ve rahattı ki uzun zamandır aldığım en iyi uykuyu uyudum. Teşekkürler!

ENG
I visited here after 3 years. I see the quality hasn't drooped any bit since then. I don't know a hotel with that high standards is so cheap. This time I booked for 3 people and it was as big as a house. 2 separate big and clean rooms. Evey room has its own tv, air conditioner, a huge bed, a closet and a study desk with a chair. The hotel locates 5 min walking distance to the city center. Cleanliness is flawless. The staff help us many times and helped us with transportation to even far places. They called and checked us privately and help throughout the day. It was amazing. There s a mini-refrigerator in the room. It deserves to double its price!

Oda ipucu: any room is going to be good. this hotel has really really high standards
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler Fndaaaa
9 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

Şu anda bu yazımı Venüs pansiyon dan yazıyorum gerçekten ilk girişte o kadar candan ve samimi olarak karşılandık ve asansörlü olarak 3 kata çıktık odamıza odalar çok geniş hiç bir eksiği yok kilima televizyon buzdolabı istediğin her şey var tuvalet banyo bir oda kadar geniş ter temiz çarşaflar ve havlular bembeyaz ve hijyenik inanın çok memlun kaldık birdaha Çanakkale ye yolumuz düşerse tek kalacağımız evimiz gibi burası olacak

Konaklama tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler Hayri3507