Merhaba. İş nedeniyle bol seyahat eden biri olarak otelinizin birkaç sene önce yaptığım ziyaretteki otelle bir ilgisinin kalmadığını üzülerek görmüş bulunuyorum. Öncelikle küresel pandemi varken misafirlerinizi lekeli ve kirli halılarla kaplı odalarda konaklamak durumda bırakmanız çok rahatsız edici (bkz oda 307) Verdiğiniz hizmet segmentinde sunmayı taahhüt ettiğiniz iki konu var; temiz ve konforlu oda ile sabah kahvaltısı. Ne yazık ki ikisini de yapamaz hale geldiğiniz aşikâr. Covid nedeniyle etkin temizlik ve hizmet sağlanabilmesi için çalışan sayılarına dikkat edilmesi gerekirken, bu otelde çalışan sayıları yarı yarıya azaltılmış. Aksam otelde sadece bir on büro görevlisi ve iki adet oda servis görevlisi kalıyor. Bana verilen odada yatak lekeli olduğu için aşağıya indiğimde, resepsiyondaki yetkili yerini kahve servisi yapan personele bırakıp odaya bakmaya gelmek durumunda olduğunu belirtti (oda no 410). Başka bir odaya yönlendirdi o odada da tuvalet kirli çıkınca (oda no 407) bu sefer executive odaya yönlendirdi. İkinci odada herhangi bir şeyi kullanıp kullanmadığımı sordu. Ben de tuvaletin kirli olduğunu görmeden önce yine yatakta bir kirlilik var mı diye görmek için yatağı açtığımı belirttim. Keşke açmasaydınız başkasına verirdim odayı dedi. Tuvaleti kirli olduğu için konaklayamadığım bir odayı başka müşteriye verebileceğini düşünüyor olmasına mı üzüleyim yoksa üslubuna mı bilemedim. Sonuç olarak kalmak zorunda olduğum için kaldığım ve bir daha kalmamak için gerekli önlemleri alacağım bir otel haline gelmiş. Gerçekten çok yazık. Umarım bu sorunun kalıcı çözümü için eğitim verdik gibi işlevsiz bir açıklama yerine, eleman sayılarını arttırarak kalıcı bir düzeltici faaliyet başlatırsınız.Devamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark
- Otelin web sitesini ziyaret edin