Recep S

Bursa Hilton’da iki gece

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 26 Haz 2024mobil cihaz aracılığıyla
Konfor ilgi ve güleryüzlü personel den çok çok memnun kaldık.İsteklerimiz ve eksiklikler karşısında çok çok ilgililer herkese teşekkürler. Restoran çalışanları çok ilgili ve güler yüzlü her tür ihtiyaçlarımızı anında karşıladılar.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Hilton Bursa Convention Center & Spa noktasına 4.1 km mesafede
Hilton Bursa Convention Center & Spa noktasına 4.9 km mesafede
Hilton Bursa Convention Center & Spa noktasına 18.3 km mesafede
Hilton Bursa Convention Center & Spa noktasına 3.7 km mesafede
Bursa bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/896 yorum
6 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oğlumla birlikte çok şık bir şekilde ağırlandık. Yemeklerin kalitesi ve lezzeti yanında güleryüzlü çalışanları için de müteşekkiriz. Özellikle gecenin bir vaktı ilaç için personelin -talep etmemiş olsak da- nöbetçi eczane bulup getirmeleri, unutulmayacak bir jestti.

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Venture58393868108
21 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

2 yıldır sürekli geliyorum. Gerçekten kendinizi evinizdeki gibi rahat ettirmek için tüm personel elinden geleni yapıyor. Temizlikten, yemeklerin lezzeti, yataklarından yastıklarına kadar her şey mükemmel, tüm personelin güler yüzlü hizmeti gerçekten mükemmel ötesi. İlk karşılamadan, restorandaki görevli arkadaşlara isim isim hepsini yazmaya gerek yok tüm personele işlerini severek yaptıkları ve bizleri çok güzel ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Düşünmeden gelin tatilinizi yapın.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Kadir T
13 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba,Bursa Hilton otelinde ailemle birlikte bayram doneminde 3gunluk bir konaklamam oldu.
Ramazan bayramı arefe gününde executive lounge ta yiyecek birsey bulamadık çeşit cok azdı.Ayrıca otelin havuz suyu cok bulanık ve kirliydi.Otelden sadece kat hizmetlerinden memnun kaldık.Hk personeli Filiz hanıma ilgi ve emeklerinden dolayı cok tesekkur ederiz.

Oda ipucu: Otelde kahvalti cesitliligi cok azdi.servis kalitesi zayifti.otel havuzu temiz degildi
Konaklama tarihi: Nisan 2024
1  Teşekkürler enginerkalp15
14 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hilton Bursa’da ikinci kez konakladık. Bu otele bayılıyorum, evimde gibi hissediyorum. Çalışanlar çok ilgili, odaların tasarımı ve düzeni harika. Ama esas mesele yemekler. Kahvaltı, akşam yemeği, exe dahil hepsi birbirinden lezzetli. Üçüncü buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Konaklama tarihi: Ocak 2024
Teşekkürler busraguncu
28 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bursa seyahatimizde konaklamak için ilk kez Hilton Bursa otelini tercih ettik. Otele adımınızı attığınız andan itibaren hizmet kalitesini hissediyorsunuz. Odalar çok şık, çok konforlu ve tertemizdi. Tüm çalışanlar güler yüzlü, ilgili. Otelin konumu son derece iyi. Kapalı havuzu temiz ve güzel. Kahvaltısı çok iyiydi👍🏻 pek çok şehir otelinde konakladım ama burası kadar beğendiğim bir otel olmadı sanıyorum her şeyiyle dört dörtlüktü. Tekrar Bursa'ya gelsem hiç başka bir otele bakmam yine Hilton'a gelirim. Çok teşekkür ederim emek veren herkese💜

Konaklama tarihi: Ocak 2024
Teşekkürler Damlaarcy