Otele 04.10.2011 tarihinde giriş yaptım.Check-in yapan beyefendi çok güler yüzlü,pozitif ve yardımseverdi.Ancak çıkış yaparken resepsiyona gittiğimde gönülsüz bir şekilde arkadan gelen bayan,mini bar kullanımı var mı dedi.
Hayır kullanımım yok dediğimdeyse,sizi bekleticem tarzında emirvaki bir cümle ve alaycı bir gülümseme takındı(!) Hayır 10 tl lik içecek için yalan söylecek değilim bu birincisi,ikincisi de yanımda bayan arkadaşım varkende bu ukala alaycı yaklaşım cüreti nerden geliyor anlamış değilim.
Kaldı ki işim gereği sürekli Otel konaklaması yapan biriyim ve en kötü 4* otellerde konaklarım.Minibar kullanımı var mı denildiği zaman hayır dediğimde daha kimsenin bana sizi bekleticem(!) dediğini yada alaycı bir gülüş takındığını hatırlamıyorum!
Otel hakkında görüşlerim pozitifken,güne durduk yere gergin başlamama sebep olan bu terbiyesizlik yüzünden tüm pozitifliğimde gitti malesef.
Keza daha önce defalarca aynı bölgede Görükle Oruç otelde konakladım ve böyle bir saygısızlık yaşamadım.Deneyimlemek için otel değiştirdim,yaşadıklarımı paylaştım.
Otele ufak tavsiyem;rezervasyon yaptıran insanlara müşteri değilde misafirmiş hissiyatı vermeniz.Ayrıca insanların sinirini bozacak terbiyesiz insanlar yerine,bir gün önceki beyefendi standartlarında kaliteli insanları bünyenizde barındırmanız hem sizin için hem gelen müşteriler için daha karşılıklı daha olumlu bir süreç yaşatacaktır.