Gürdal
Bursa, Türkiye

Temiz rahat bir termal hotel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 3 hafta öncemobil cihaz aracılığıyla
Otel çol temiz ve bakımlı. Konum olarak Uludağ yolu üzerinde. Şehrin merkezine biraz uzak bir lokasyonda ancak önünden ulaşım imkanı var. Açık büfe kahvaltısı 5 yıldızlı bir otel seviyesinde değil ama yeterli. Odalar geniş ve ferah. Hamam sauna vs kullanmadım ancak kulanan arkadaşım suyun çok güzel olduğunu söyledi.
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Genel Müdür Erdal Kaya - Marigold Thermal Spa Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Değerli Misafirimiz,Marigold Thermal&Spa Hotel Bursa ‘da gerçekleşen konaklamanız ile ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Siz misafirlerimizin olumlu görüşlerinizi bilmek, bizler için her zaman büyük önem taşımaktadır.
Hizmetlerimiz ile ilgili güzel yorumlarınızı, ekibimiz ile paylaşacağımızı belirtmek isteriz. Misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedeflediğimiz hizmetlerimiz ile ilgili, siz misafirlerimizin olumlu veya olumsuz görüşlerini bilmek, bizleri, yeni girişimler için her zaman cesaretlendirmektedir.
Hizmetlerimiz ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için bir kez daha teşekkür eder, bir başka seyahatinizde size tekrar hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
  • Movenpick
  • Swissotel
Marigold Thermal Spa Hotel noktasına 11.2 km mesafede
Marigold Thermal Spa Hotel noktasına 4.7 km mesafede
Marigold Thermal Spa Hotel noktasına 10.4 km mesafede
Bursa bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/374 yorum
Yorum Zamanı: 3 hafta önce

29 Ekim - 3 Aralık tarihleri için yorumlara bakarak annem ve babam için konaklama hizmeti aldık. Otelin temizliği, ekibin ilgisi, hizmetin kalitesi, kahvaltıların güzelliğine kadar herşeyden çok memnun kalmışlar. Onlar için çok mutlu olduk, çok teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Kasım 2024
Teşekkürler Duru M
Genel Müdür Erdal Kaya - Marigold Thermal Spa Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 hafta önce

Değerli Misafirimiz,
Marigold Thermal&Spa Hotel Bursa'yı tercih ettiğiniz ve bizi değerlendirmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Bizimle olan genel deneyiminizin beklentilerinize uygun olduğunu ve bizimle rahat bir konaklama geçirdiğinizi görmekten çok mutluyuz. Kahvaltının tadını çıkardığınızı ve hizmetlerimiz ile ilgili güzel yorumlarınızı duymaktan mutluluk duyuyoruz. Bir sonraki Bursa ziyaretinizde sizi tekrar aramızda görmek dileğiyle.

27 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bursada gittiğim en iyi otellerden birisiydi Marigold otel.Yemekleri,kaplıcaları,hizmetleri çok güzeldi tekrar giderim.Çok seviyorum bu oteli ve aşırı temiz Bursada 5yıldızlı bir otel arıyorsan mutlaka Marigolda gelmelisin Hiltondan daha güzel

Konaklama tarihi: Haziran 2024
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler sachiko1969
Genel Müdür Erdal Kaya - Marigold Thermal Spa Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Eylül 2024

Değerli Misafirimiz,
İçten yorumunuz için çok teşekkür ederiz, Hizmet ve personel kalitemizi her zaman en üst seviyede tutmak ve sizlerin memnuniyetini arttırmak en önemli misyonumuzdur. Sizi tekrar Marigold Thermal&Spa Hotel Bursa 5* ailesi olarak ağırlamaktan mutluluk duyarız!

21 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailemle birlikte konakladık.Genel olarak düzeni ,temizliği oldukça iyiydi,Personel oldukça ilgiliydi.Kahvaltı çeşitliliği gayet yeterli idi.Katkı sağlayan her düzeydeki otel çalışanlarının emeklerine sağlık çok teşekkür ederim

Konaklama tarihi: Haziran 2024
1  Teşekkürler Ayhan T
Genel Müdür Erdal Kaya - Marigold Thermal Spa Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Haziran 2024

Sayın Ayhan Bey ,
Otelimizde konakladığınız ve bizlerle çok değerli yorumunuzu paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Otelimiz ve personelimiz ile ilgili övgü dolu sözleriniz bizleri mutlu etti. Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışanlarımız en küçük detaylara kadar özen göstermekteler. Sizlerin yorumları ekibimiz için en büyük motivasyon ve mutluluk kaynağı. Bir sonraki Bursa ziyaretinizde sizleri Marigold Thermal Spa Hotel Bursa'ya bekliyoruz.

25 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok memnun kaldık diyebilirim. Personeller çok ilgili ve güleryüzlüydü özellikle kat görevlisi hanımefendiden çok memnun kaldım odamızı tertemiz yapmıştı. Spa alanı zaten şahane ve çok konforluydu yine olsa yine giderim sanırım ben çok sevdim :)

Konaklama tarihi: Mart 2024
Teşekkürler başak g
Genel Müdür Erdal Kaya - Marigold Thermal Spa Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Mart 2024

Değerli Misafirimiz,
Marigold Thermal&Spa Hotel Bursa'yı tercih ettiğiniz ve değerli vaktinizi ayırıp geri bildiriminizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konaklamanızın güzel geçtiğini öğrenmek bizler için mutluluk kaynağı olmuştur.
Siz değerli misafirlerimizi tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Sevgilerimizle,

3 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele 3.gelişimiz.En son pandemi öncesi gelmiştik ve acaba değişti mi diye azıcıkda olsa kaygıyla gelmiştik ki neyseki yanılmadık.Yine rezervasyon sürecinden çıkışa kadar güler yüzlü yardımsever hizmet anlayışı ve başarılı bir kahvaltı..hamam butik ama yeterli ve temiz..havuz 41 derecelerde biraz sıcak geliyor..ama 16 yaş üstü havuz da jakuzi kısmı daha serin ..şezlonglar yeterli..fiyat performans olarak bakılırsa yarattığı memnuniyetle orantılı..Bursa da farklı bir otel deneyimlemeyi düşündürtmedi yine👍teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Mart 2024
Teşekkürler seherrv