UgurBerber
İstanbul, Türkiye

Mükemmel Ev Sahipliği

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Ağu 2020
Düğün için gelen misafirlerimiz burada konakladı. Odaların temizliğinden, hizmet kalitesine herşeyden çok memnun kaldık. Restoranda ki fiyatlarda çok uygundu. Iyıki burayı tercih etmişiz. Derya Hanım'a her şey için teşekkür ediyoruz..
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Itü Evi Bursa noktasına 5.0 km mesafede
Itü Evi Bursa noktasına 13.1 km mesafede
Itü Evi Bursa noktasına 8.2 km mesafede
Itü Evi Bursa noktasına 11.8 km mesafede
Bursa bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/16 yorum
8 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bursa gezimizde İTÜ Evi'nde bir gece kaldık. 4 yıldızlı otel konforunda, tertemiz, güler yüzle hizmet veren çalışanlarıyla memnun olarak ayrıldık. Sadece kalacağınız odanın klimasının eğer kış aylarında kalacaksanız güzel ısıtıp ısıtmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ne yazık ki bizim şansımızdan mıdır bilmiyorum odanın havası klima 30 derecede çalışmasına rağmen bir türlü ısınmadı.
Konum olarak sessiz ve nezih bir bölgedeydi. Bir daha Bursa'da konaklamam gerekse yine burayı tercih ederim. Kahvaltısı serpme olmamasına rağmen incirinden, cevizinden her şey düşünülmüş ve istediğiniz bir şey olursa ilave edecek kadar da hoş görülü hizmetleri mevcut. Gecelik konaklama ücreti ise aynı donanımda bir otele göre bize çok uygun geldi. Çift kişilik oda 250tl ödedik. Aile değilseniz konaklama yapamıyorsunuz😉, bilginize diyorum.

Konaklama tarihi: Aralık 2019
1  Teşekkürler 227yasemink
14 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İş için Bursa'ya gittiğimde 4 gün kaldım.Odaları yeni,temiz çok konforlu. Çalışanlar çok ilgili kibarlar. İş gereği erken çıkmam gerekiyordu saolsunlar kahvaltımızı saatinden önce bizler için hazırlayıp vermişlerdi. Tek kötü yanı çok merkezi değil bişeyler yemek ve ihtiyacınız olan bişey için hemen ulaşamıyorsunuz. Otelde de yemek yedim köfte ve mantı onlarda lezzetliydi aç kalınmaz.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler hkanhkan
24 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Eşim ve kizimla bursada itü evinde kaldık resepsiyondan restorant görevlisine kadar hepsi çok ilgili kendimizi evimizde hissettik.En güzel tarafı da aile olmayanı almıyorlar.odalar küçük fiyatlar uygun

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler 4.707
3 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir gece konaklama için arkadaşlarımızın rezerve ettiği misafirhane. Hiç bakmadan gittik ama odamıza hayran kaldık. Bulunduğu konum çok ferah kahvaltısınızı açık ve güzel manzara eşliğinde yapabilirsiniz.
Odamız hemen girişte olmasına rağmen çok sessizdi. Çok geniş sırf camlarla kaplı olması ve dizaynı gerçekten farklı bir deneyim oldu. Oda camlar sebebiyle çok sıcak olsa da gayet güçlü bir klima var. Tertemiz ve ferah bir dekorasyon. Çalışanları gayet kibar ve hoşsohbet.
Kahvaltı açık büfe değil görevli personel getiriyor. Doyurucu ve lezzetli. Boşu boşuna ziyan olmaması adına gayet mantıklı bir uygulama.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
2  Teşekkürler CansuB7
26 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

Çok yoğun bir program kapsamında geldiğim için ne yazık ki tek tek personellerin isimlerini öğrenme imkanım olmadı ancak resepsiyondan, housekeepinge, idari personelden, restoran kısmında çalışan personellere kadar herkes çok nazik ve güleryüzlü. Büyük bir grup olarak gitmemize rağmen güzel bir tecrübe geçirmemiz için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Odalar tertemiz ve şık. Dekorasyon ve mimari hayran bırakan cinsten. Temizlikten sonra odamıza döndüğümüzde sanki annemiz girip odayı toplamış gibi hissettik. Otel konumu dolayısı ile çok sessiz ve sakin ancak ulaşımı zor değil. Temizlik ve yemekler konusunda aklınızda hiçbir soru işareti olmasın adeta anne eli değmiş gibi... Bu güzel tecrübe için çok teşekkür ederiz. Bir daha Bursa'ya gelecek olursam kesinlikle tek tercihim İtü Evi olacak

Oda ipucu: En güzel manzaraya sahip en geniş oda 106 numaralı oda :)
Konaklama tarihi: Haziran 2019
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti