Sooruc

Manzarası çok güzel.

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 2 Kas 2018
1 gece kaldığımız otelin en çok konumunu beğendim. Temizlik, kahvaltı güzeldi. Yanlız oda soğuktu. Isınmak için klimayı açmayı sevmiyoruz. Havayı kurutuyor. Ekim sonu ve orası yüksek bir yerde, otelin merkezi bir ısıtma sistemi olmalı ve çalışmalı.
Konaklama tarihi: Ekim 2018
The Berussa Hotel noktasına 6.0 km mesafede
  • Swissotel
The Berussa Hotel noktasına 10.8 km mesafede
The Berussa Hotel noktasına 9.8 km mesafede
Bursa bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/38 yorum
1 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 gündür konaklıyorum. Şehrin kalabalığından uzak, sessiz, sakin bir otel. Temiz ve huzurlu bir ortam. Personelleri güler yüzlü ve ilgililer. Otoparkı var. Alkolle karşılaşmadım. Manzara düşkünleri için kesinlikle tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
2  Teşekkürler 338nisanur_
28 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşsiz bursa manzarası ile dağ yolunda gayet şık bir otel. İş seyahati için Bursa'da konakladığım otellerden birisidir kendisi. Konforlu hijyenik ve panoramik bursa şehir manzarası ile çok sevdiğim bir otel oldu. Fiyat açısından da gayet avantajlı diyebilirim. Yeni bir otel.
WiFi ve otopark sıkıntısı Yok.

Konaklama tarihi: Aralık 2016
Teşekkürler ilter o
3 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bursa da iş seyahatim dolayısıyla bir gece konakladım. Temiz ve yeni otel. Dağın eteklerinde , Bursa manzarası, dağ havası.
Kahvaltısı güzel. Güleryüzlü personel .
İnternet sorunsuz kullanılabiliyor. Otopark sorunu yok.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
Teşekkürler bulentix
2 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

1 gece kaldık sadece ancak gayet temiz bir otel. Bursa manzarası var arka odalarda. Fiyatı da oldukça iyi diğer otellere göre. Tek eksiği kaplıca ve hamam. Onlar da yapılacakmış söylediklerine göre....

Konaklama tarihi: Nisan 2017
Teşekkürler Camellia S
Genel Müdür Hüseyin Ç - The Berussa Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Mayıs 2017

Değerli Misafirimiz, Güzel yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür eder sizi en yakın zamanda tekrar THE BERUSSA HOTEL'de ağırlamayı dileriz. Saygılarımızla,

1 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

1 gün önce kaldığımız otelden sonra 6 yıldız gibi geldi. Manzara nefis ve otelin dekorasyonu harika. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Kahvaltı çeşitlendirilmeli. Bir tek kahvaltı zayıftı. Umarım düzeltirler. Tavsiye ediyorum

Konaklama tarihi: Nisan 2017
Teşekkürler krykrkmz

Sayın Koray Bey, öncelikle THE BERUSSA HOTEL ‘ i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konaklamanızdan almış olduğunuz keyif ve olumlu yorumlarınız bizleri son derece mutlu ederken kahvaltı konusundaki uyarılarınızı da dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi ister , Saygılar sunarız...