Oteli fiyat performans açısından bir kaç otel arasından seçtim. -Odalar arası ses yalıtımı çok kötü, yan odada ne var ne yok ,odamızdan duyuyorduk. -Yataklar çok dar çift kişilik diye verdikleri odalardaki yataklar 1,5 kişilik tek kişilk yataklar 80cm yataktan düşecekmiş hissi veriyordu. - Mümkünse odanızı 2.ve 3. kattan seçmeyin manzaranınız karşı villa olabilir. -Dekorasyon ve temizlik iyiydi. -Kahvaltı güzel ama çaylar acıydı. -Biz alkol kullanmasak da otelin alkolsüz konsept oldugunu hatırlatayım. -Çocuklar için ufak da olsa oyun alanları olmalıydı. -4 yıldız neye göre veriliyor anlayamadım. otel ,odalar ve restaurant olmak üzere sadece iki kısımdan oluşuyor.
Konaklama tarihi: Mart 2017
Oda İpucu:4.kat ve yukarısı sol taraftan
Yer
Temizlik
Genel Müdür Hüseyin Ç - The Berussa Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 9 May 2017
Değerli misafirimiz, Öncellikle otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konaklamanız esnasında yaşadığınız herhangi bir rahatsızlık olduysa lütfen en içten özürlerimizi kabul ediniz. Sizleri en kısa zamanda daha güzel ağırlayabilmek adına yine otelimize bekleriz... Saygılarımızla
bursa merkeze uzak olmasına rağmen, temiz,sade, kaliteli otoparklı, uygun fiyatlı bir otel. tek dezavantajı içinde kaplıca suyu olmaması denebilir. 1. Murat Hüdavendigar cami ve türbesine 200-250m mesafede..
Oda ipucu: üst katlardan enfsz bir bursa manzarası var, yeni stadı görüyor ama 1. kattan bile manzaralı..
Konaklama tarihi: Şubat 2017
Değer
Yer
dryavuzf adlı kullanıcıdan The Berussa Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler dryavuzf
Genel Müdür Hüseyin Ç - The Berussa Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Mayıs 2017
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
aneliaaa
21 Aralık 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Bir bursalı olarak merak ettigim ve kalmak istedigim bir oteldi ve bunu balayımiz icin degerlendirdik... gercekten cok guzeldi hizmetlerinden cok benim dikkatimi manzarasi cektigi icin aradigimida buldum dogrusu... sahane bir bursa manzarası var ve diger otellerden ziyade gorsel anlamda daha tatmin edici o kocaman pencerenin onunde oturup kahve icmek ve kahvalti yapmak inanilmaz keyifliydi....
Konaklama tarihi: Haziran 2016
aneliaaa adlı kullanıcıdan The Berussa Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler aneliaaa
Sayın Aliye Hanım, öncelikle THE BERUSSA HOTEL ‘ i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konaklamanızdan almış olduğunuz keyif ve olumlu yorumlarınız bizleri son derece mutlu etti. Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi ister Saygılar sunarız.
onder_isiklan
Ankara, Türkiye
12 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Havası manzarası ve şehir merkezine yakınlığı nedeni ile tercih edilmesi için bir çok nedeni olan otel. Yenilenmeden sonra çok şık oldu. Temiz bir otel ve güler yüzlü çalışanları var. Odalar çok güzel
Konaklama tarihi: Ekim 2016
onder_isiklan adlı kullanıcıdan The Berussa Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler onder_isiklan
Değerli Misafirimiz, Güzel yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür eder sizi en yakın zamanda tekrar The THE BERUSSA HOTEL'de ağırlamayı dileriz. Saygılarımızla Hüseyin ÇELİK
Ismail Y
3 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Büyük yıldız oteli olduğu dönemde de konaklamistim ancak Berussa olarak yenilendikten sonraki hali ile fark tartışmasız ... Oldukça modern ve guzel bir otel Bursa dolaylarında çok fazla otel var ancak Berussa en doğrusu diyebilirim Yurt dışından gelen misafirlerimi de burada ağırladım fazlasıyla kaliteli Odalar fazlasıyla hijyenik Kahvaltı da oldukça güzel Fayda/maliyet oranı 8/10
Konaklama tarihi: Mart 2016
Ismail Y adlı kullanıcıdan The Berussa Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Ismail Y
Sayın İsmail Bey, değerli vaktinizi ayırarak THE BERUSSA HOTEL hakkında belirtmiş olduğunuz olumlu yorumlarınız bizleri fazlasıyla sevindirdi. Sizlere daha iyi ve kaliteli bir deneyim yaşatmak adına elimizden gelenin çok daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Sizi tekrar ağırlamaktan son derece mutlu olacağımızı bilmenizi isteriz… Saygılarımızla
Berussa otel Uludağ çıkışında.Bursayı oldukça tepeden görüyor.Otel ve kalınan odalar çok güzel lazım olabilecek her şey odalarda var.Çalışanlar çok gayretli ve işi biliyorlar. Bir gece kaldım ama çok memnun kaldım.Yalnız orta sınıfa fiat bakımından pek cazip değil.
Oda ipucu: odalar Bursayı tepeden görüyor
Konaklama tarihi: Mayıs 2016
Değer
Uyku Kalitesi
Cafer M adlı kullanıcıdan The Berussa Hotel hakkında bilgi alın
4 Teşekkürler Cafer M
Sayın Cafer Bey , öncelikle THE BERUSSA HOTEL ‘ i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konaklamanızdan almış olduğunuz keyif ve olumlu yorumlarınız bizleri son derece mutlu etti. Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi ister Saygılar sunarız.