Bahar C
Ereğli, Türkiye

Çok güzel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 Eyl 2023mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle 2 gece konakladigimiz bu otele bayıldım. Tertemiz mis gibi kokulu nevresimleri ,odaların, banyolarin bile özenle seçilip otantik olarak dizayn edilmesi çok hoşumuza gitti. Bütün personel çok güler yüzlü ve yardımseverdi. Konumu merkeze ve plaja yürüme mesafesinde olduğu için hiç arabayı çıkartmak zorunda kalmamak bize en büyük artı oldu. Kahvaltısı gayet yeterli ve lezzetliydi. Bahçesi manzarası herseyi tam puanı hakketti benim için. Doğru bir tercih yapmışız. Çok teşekkür ederim. Yine gitsem ayvalık a kesinlikle kalacağım tek yer.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Taş Konak Otel noktasına 353.0 km mesafede
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Taş Konak Otel noktasına 355.1 km mesafede
Taş Konak Otel noktasına 354.8 km mesafede
Ayvalık bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/82 yorum
25 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Mis gibi sabun kokulu, otantik ve masalsı bir taş konak. Kahvaltısı muazzam... ev yapımı reçeller,inanılmaz güzel ara sıcaklar. Çok tatlı bir aile işletmesi.
Not: konak 18 senelik. Dolayısı ile banyosu oldukça minik. Lakin bizi rahatsız etmedi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler merwekayhan
2 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele kesinlikle soğuk havada gelmeyin, odalar çok soğuk ve klima ısıtmaya yetmiyor. Gece soğuktan uyuyamadık. Banyoda ısıtma çalışmıyor dolayısıyla banyo yaparsanız hasta olursunuz. Bunu otel işletmecisine belirttiğimizde bir mahcubiyet de hissetmediler.
Kahvaltısı güzeldi. Sıcak havalarda tercih edilebilir.

Oda ipucu: Soğuk havada üşürsünüz. Altı alçak araba ile giderseniz yolda altı vurabilir.
Konaklama tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler Sightseer17277013723
7 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kasım ayında, havanın çok güzel olduğu bir haftasonu burada kaldık. Otel konsepti harika. Antika eşyalarla bezenmiş mükemmel bir dekorasyona sahip. Manzara harika, tüm cunda önünüzde. Otel temiz. Odaların içleri de özenle dekore edilmiş. Sabah kahvaltısı serpme kahvaltı ayarında. Biz çok memnun kaldık. Cundaya her gidişimizde burada kalacağız. Mekan aile işletmesi bu arada, işletmeci çok güler yüzlü.

Oda ipucu: Otelin önünde park edilebilecek alan mevcut, fakat cunda merkez genel olarak tek şerit, dar ve taş yola sahip. Altı alçak arabalar sorun yaşayabilir.
Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler g_k_inu
8 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otel mimarisi , iç tasarımı , detaylardaki özen , herşeyin ruhunun eskilerden ama kendisinin yeni olması muhteşemdi.
Deniz manzaralı odasında sabah huzurla uyanıp evinizdeymiş gibi sedire serilip günü karşılamak da ayrı güzel

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 812duygud
22 Mayıs 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ailece kaldığımız otelimiz de herşey çok güzeldi. Taş konak sizi gerçekten çok farklı hissettiriyor. Kahvaltıyı da eş geçmemek lazım. Otelin konumu merkeze yürüme mesafesinde. Personel güler yüzlü ve sizi kendi evinizde hissettiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Mayıs 2021
1  Teşekkürler 209selimg