Senlen

Güleryüzlü personel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 5 Ağu 2019
Eşimle 1 hafta konakladığımız bu otelde kendimi evimde gibi hissettim. Sivaslıların yoğun olmasının da etkisi olabilir :) Müthiş güleryüzlü bir ekip var. Oğuzhan, Mirsat, Tolga ve Erkan işlerini severek yapıyorlar. Sahibi Fikret abi ve aşırı lezzetli yemekleri için Yusuf Usta’ya binlerce teşekkür. Hassas midem tatil boyunca hiç yanmadı. Sanki annemin ya da kendi yaptığım yemekleri yemiş gibiydim. Denize yakın olması ve şezlong şemsiye imkanlarını ücretsiz sunmaları da bizim için artıydı. Gün boyu inanılmaz lezzetli çay ve su da sınırsız. Mutlaka gidin, sevgilerimi iletin :)

Şenlen Demir
Oyun Parkı ve Su Kaydırağı
Çavdar Otel noktasına 5.7 km mesafede
  • Tripadvisor
Çavdar Otel noktasına 5.1 km mesafede
Ayvalık bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/13 yorum
13 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle bir gece kaldık. Yemekler lezzetli idi. Plaj şemsiyeleri var. Ücretsiz. Artık sarımsaklıda yüksek bedeller ödemek zorunda herkes. Çay her zaman taze ve ücretsiz. Su ücretsiz. Klimalar çalışıyor. Çevrede gürültü yok. Fiyatlar sarımsaklı ortalamasının altında.. Lüks vs. değil. Ortalama ama fiyata göre bence iyi bile. Yarım pansiyon hizmet de iyi geldi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler antikhane
19 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Sarımsaklı da kalınabılecek en kötü otel.Odalar tarıf edılemez durumda.Kapılar ınsaatlardan sokulup satın alınmıs gıbı.Bır kac kat boyanmıs ve kapı tokmaklarını eldıvensız ellemeyın.Banyo cok kucuk ve dar.Dus teknesı yok.Bataryalar pas ve kır ıcınde.Banyo askılıgı pas ıcınde .Kapı arkasında telden askılık .Nalburdan 2 tl ye alırsınız.Odada tv var ama eskı bır dolabın ustune konmus ve yukseltıcı olarak eskı bır cekmece uzerıne konmuş.Elbıse dolabının cılası kalmamıs .Balkon var ama cıkmak ıcın kapı ıle dolap arasından kendınızı sıyırmanız gerekıyor.Balkon manzarası yan sokağa bakıyor manzara terkedılmıs yıkılmak uzere olan bır bına.Tek kelımeyle korku fılmlerınde gorulur cınsten.Odada 2 kısı bır anda hareket edemez buyuklukte.Sabah kahvaltısı acık bufe bence sız dısarıdan sımıt alın.Zeytın peynır son derece kalıtesız.Ekmek sepetlerının ıcındekı bezler leke ıcerısınde ben tabağa aldım.Ama hayret olumlu bır kac sey Odada klıma caılısıyor.! Elektırık var !.Su akıyor ! Hayret!

Konaklama tarihi: Eylül 2017
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
6  Teşekkürler cevre2017
5 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde misafirler arasında güzel bir iletişim var, yaş ortalaması 50'nin üzerinde.İyi güzel diyen arkadaşlar kendi aralarındaki anıların güzelliğinden dolayı öyle demişlerdir diye düşünüyorum.Sürekli seyahat ederim, otel, motel, pansiyon, resort ve çadır gibi tüm konaklama çeşitlerini kullanırım.Çavdar otelde odalar pis ve eski, eskilikten yatakların yayların batıyor, banyo felaket derecede ve bu şekilde konaklanacak çok yer var fakat net söylüyorum çavdar otelde alınan hizmet bedelinin yarısına pansiyonda daha iyi hizmet alabilirsiniz...Bu tarihte 2 kişi güncel fiyat Çavdar otel:160 - Pansiyon:80

Konaklama tarihi: Eylül 2017
4  Teşekkürler 796onury
23 Haziran 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fazla beklentiniz yoksa memnun kalabilceginiz ayvalık sarımsaklı nın şirin sakin huzurlu ve nezih aile oteli. fiyat makul. verdiğiniz ücretin karşılığı nı alıyorsun teşekkürler cavdar Otel fikret bey cafer abi ve tüm calışanları

Konaklama tarihi: Haziran 2015
5  Teşekkürler M_sl_m_A_13
6 Eylül 2014 tarihinde yorum yapıldı

Biz iki bayan arkadaş ağustos ayında cav dar otelde kaldık. Gelirken huzursuz olurmu yu z diye sü phelerimiz vardı ama gerek personelin saygısı gerekse diğer kalanların elitliligi bizim doğru yerde olduğunu gösterdi çok temiz ve Nezih bir ortamda karşı lastik.Fikret cavdar beyefendi ve personel ine teşekkür etmek isterim.sef AHCI Şenol beyin zeytinyağlılar i sıcakyemekleri ise bir harika ydi SeŞenol ustaca özellik le teşekkür ler yine geleceğiz daha kalabalık hemde saygı ve sevgilerimle Sibel Buzkan Sevgi Zaman

Konaklama tarihi: Ağustos 2014
14  Teşekkürler Roam805982