Mimar Turgay
İstanbul, Türkiye

Temiz , uzak , güler yüzlü hizmet

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 25 Tem 2021mobil cihaz aracılığıyla
Son 5 yıl içerisinde 3 defa farklı dönemlerde kaldığımız bir otel , kahvaltı sorunu halen devam ediyor birazcık kaliteli olsa gerçekten çok güzel olmuş diyeceğim .
Temizlik ve personel harika , bu yıl ilk defa anlaşması olan 10 the Beach'e gittik , giriş kişi başı 10 TL . Sarımsaklı da gayet güzeldi.

Tek dezavantajı Ayvalık merkeze uzaklığı , havuzu bir avantaj...

Memnun kalacağınız bir yer
Elisa Hotel noktasına 4.3 km mesafede
Elisa Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Oyun Parkı ve Su Kaydırağı
Elisa Hotel noktasına 9.0 km mesafede
Ayvalık bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/70 yorum
18 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

16-18 Kasım 2020 tarihinde konakladık. Tipik bir sezon oteli ve sezonda kalmadığımız için kademeli bir değerlendirme yapmak zorundayım. Ayvalık merkezine 3km. civarında bir mesafede ve hafif yüksek bir konumda olduğu için cephe deniz manzarasına sahip bir konumda. Aracınız için yer sorunu olmayacaktır. Sezon olmadığı için otel çok sakin. Temizlik yeterli denebilir. Kahvaltıda çok çeşitli fakat az kaliteli bir tabak servis ediliyor ve sadece çay var. Türkiye'nin en üst noktasındaki uluslararası bir otel zincirinin eski bir çalışanı olarak şunu söyleyebilirim. Otelcilik; misafiri memnun etmektir. Buraya gelen misafir, ödediği miktarın farkındadır ve zaten spa, lounge, fitness center vs. ekstra özellikler beklemez fakat minimum da bile maksimum hizmet bekler.
-Odada sadece karton bardak var. Odaya giren misafir sıcak bişeyler içmek isterse, içemiyor. Su ısıtıcı yok. Çok basit ama yok. Bir akşam çay servisi rica ettik ve geldi fakat 2.akşam resepsiyon 'servis kapalı' cevabı verdi.
Otel lokasyonu itibariyle sakin bir konumda. Pandemi zamanı çocuklu ve 65 yaş üstüne sahip aileler için çok sıkıcı bir durum çünkü otelde servis kapalı ise çay dahi içemiyorsunuz veya havuz kenarına inip oturamıyorsunuz. Resimlerde havuz etrafında çocuk için kaydırak vs. tarzı oyuncaklar görünse de 'kullanım dışı' cevabını aldık. Muhtemelen sezondan dolayıdır.

Fiyat/Performans mı? Bence hayır. Ayvalık fiyat ortalamasının altında olabilir fakat o ortalamadaki otellere nazaran çok da dezavantajı var. 2. kez tercih etmem.

Konaklama tarihi: Kasım 2020
Teşekkürler b777800
19 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel konum olarak Ayvalık merkeze çok yakın, otopark sorunu yok.
Odalar genel olarak temiz, teras odayı tavsiye ederiz.
Havuzu var ancak hiç kullanmadik.
Kahvaltı servisi Corona sebebiyle çalışanlar tarafından tabaklanıyor.
Kahvaltı servisi daha da geliştirilebilir. Müşteri hareketliliğini salonda azaltmak için çay ve kahve servisi garsonlar tarafından yapılabilir.
Kahvaltı servisinde gorev alan güleryüzü ve yardımseverligi için Gökhan'a çok teşekkür ederiz.
5 gün konaklamanız boyunca çok yardımcı oldu.
Genel olarak oteli tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler 22hikmetp
9 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hotel’de 3 gece konakladık. Hotel donanımları yeni sayılır. Deniz tarafına bakan oda da kaldık. Oda genişliği ve temizliği(çarşaflar,havlular vs.) iyi. Wc temizliğini hiç beğenmedik. Kendimiz temizlik malzemesi alıp önlem aldık. Özensizlik söz konusu açıkçası, oda temizliği konusunda özen sıkıntısı mevcut. Kapı dışına kart asarsanız günlük temizliğe de geliyorlarmış, resepsiyona sorunca öğrendim. Ortak alan temizliğinde sorun yoktu. Otelin konumu üst taraflarda kaldığından araba ile seyahat edenler için çok ideal. Park etme sorunu yok. Aracınızla hotelden her yere 5-15km arası uzayıp gidebilirsiniz. Açık büfe kahvaltıyı personel size istediğiniz ürünlerden tabaklayıp veriyor ve kabul edilebilir kahvaltı yapılabiliyor. Günün sonunda hotelde rahatça konaklayabilirsiniz. Tavsiye edilir.
Syglr,

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler Ceyhun86
19 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel konum olarak iyi manzara güzel fakat çalışanları biraz eriniyor galiba diğer internet sayfalarında da belirttim bir ikinci fincanı vermek istemediler kahvaltı vasat yani Ayvalıka gittik bir zeytininden reçelinden yiyemedik bildiğin marketten kutulu reçel koymuşlar bir tavsiye hizmet sektöründe çalışıyorsunuz işinizi ben öğretecek değilim ben hizmeti alan taraftayım biraz artı kazanmak için Bi komi koymak biraz güler yüzlü ve isteyerek çalışmak zor ise yapmayın bu işi size puanımı sadece konumunu ve temizliğiniz için veriyorum başarılı bir iş diliyorum

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler Nurbaykal
25 Haziran 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otele erken gelip yatış yapmayıp giriş vaktimizi beklemek istiyoruz dediğimiz halde resepsiyon görevlisinin bunu yatış saymıyacaklarını ve ücret almıyacaklarını söylemesine rağmen çıkışta bunu ücretlendirip bizden para aldılar.Ayrıca ikramda olmasa olur denecek kadardı.Varmı var desinler.

Konaklama tarihi: Haziran 2020
Teşekkürler YalcinDalgic