Zerrin A
İzmir, Türkiye

Otantik sevenlere

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Haz 2024
Burada bir sıra gecesine katıldık gecede otelde konakladık gecemiz çok güzel geçti. Odalar çok otantik babaaanemizin evine gelmiş gibi hissettim. Odada kahve olması benim için çok önemliydi. Kahvaltısını çok beğenmedim. Konumu ve temizliği iyiydi.
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Orchis Hotel noktasına 5.4 km mesafede
Oyun Parkı ve Su Kaydırağı
Orchis Hotel noktasına 6.1 km mesafede
Orchis Hotel noktasına 3.1 km mesafede
Ayvalık bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/184 yorum
12 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu inanılmaz güzeldi. Otelin içi pırıl pırıldı ve mis gibi sabun kokuyordu. Otel sahibi çok cana yakındı, bize otelin çok eskiden sabunhane olduğunu ve geleneği devam ettirmek istediğini söyledi,bence bu konuda oldukça başarılı. Otelde çalışan herkes çok güleryüzlüydü ve her konuda yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Eylül 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler simgetanir
10 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Konumu, personellerin ilgi alakası herşey tek kelimeyle mükemmeldi. Arabasız rahatlıkla gezdik bütün imkanlara sahip bir yer gözü kapalı ayvalık ta tekrar tercih edeceğim otel. Herşey için teşekkürler :) orchis otel:)

Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler goksub777
25 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mis gibi sabun kokuları karşılıyor sizi önce. Sonra genç, pırıl pırıl, güler yüzlü, yardımsever bir ekip alıyor sırayı. Odalar muhteşem dizayn edilmiş. Hijyen, sıcak, biraz otantik, geniş, kocaman olunca varolan küçük kusurları görmüyor yada takılmıyorsunuz. Tabii kusur görebilirseniz🥰
Şehir ortasında, güven veren bir Konak edasında uzanıyorsunuz yatağınızda. Yeri inanılmaz güzel. Gerekli olan her yerlere yakın. Eşim de ben de bayıldık. Ekibi ayrıca tebrik ediyoruz. Resepsiyondan mutfağa ve temizliğe kadar tüm ekip 10 numara! Kahvaltı inanılmazdı. Temizliği, çeşitliliği…kendi ürünleri. Patlıcanlı börekleri aman allahım yazarken ağzım sulandı. Kesinlikle Ayvalık’ta tek adresimiz artık🙏💖🧿Biz çok sevdik👍 şiddetle tavsiye ediyoruz👏👏👏

Oda ipucu: Park yeri market, gezi sokakları, kafeler, sergiler, feribotlar, Ayvalık kitapçısı🥰heryer otelin yanında, yan sokaklarında👍
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
1  Teşekkürler Lale R
12 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle böyle güzel bir otelle gelme şansına sahip olduğumuz icin çok mutluyuz. Oda temizliğinden tutun kahvaltısına kadar her şey 10/10 .En güzelli de kendimizi evimizdeymişiz gibi hissettirmesiydi.Bahsetmenden geçemiycem sabahları kahvaltımızı Yaptığımız sokak akşamları meyhane çeviriliyor ismi gibi gerçekten İYİMİŞ ara sıcaktan soğuk mezesine kadar her şey çok güzeldi ve Toyhan Beyin sesi muhteşem. Tek kelimeyle harika bir tatildi. Tekrardan görüşmek üzere hoşçakalın.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
1  Teşekkürler Hanife bensu G
4 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel Ayvalık merkezde her yere çok kolaylıkla ulaşılır. Cunda’ya giden dolmuşa ve tekneye bi kaç adım mesafede. Oda kahvaltı olarak çalışıyorlar ve kahvaltısı gerçekten çok güzel. Odalar tertemiz mis gibi kokuyo ve çok emek ve para harcanarak yapılmış gibi duruyor. Bizim kaldığımız oda sokağa bakıyordu ama denize bakan odalar muhtemelen daha ferahtır. Nostalji sevenler için eşsiz bi otel.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
1  Teşekkürler dimple86