GezginNezi

İdare eder

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 11 Tem 2019mobil cihaz aracılığıyla
Otelin en büyük artısı herkesin yazdığı gibi AVM’den geçiş olması. Merkezi bir yerde. Odalar bence gayet geniş. Benim fikrim odalardaki aksesuarlar eskimiş. Yenilense şahane olacak. Ayrıca odada ofis sandalyesi var ama masa yok? Bilgisayarımı yatağın üzerinde kullanmak zorunda kaldım. Aslına bakarsanız masanın yeri var ama sanırım kaldırılmış? Fiyat performansı olarak tercih edilebilir. Kahvaltısı çok iyi değil ama idare eder. Yazılanların aksine ben personeli oldukça güleryüzlü buldum. Aslına bakarsanız Balıkesir’in yeni otellere ihtiyacı var. Tekrar tercih eder miyim? Edilebilir?
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Onhann Hotel noktasına 2.1 km mesafede
Onhann Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Onhann Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Onhann Hotel noktasına 112.9 km mesafede
Balıkesir bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/84 yorum
25 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

Hotelin konumu bir AVM'ın üstü. Şehir merkezine yakın bir konuma sahip. Odalar oldukça geniş ve ferah, temizlik gayet iyi. Kahvaltı yeterli, personel ilgili. Wi-Fİ gayet iyi. Hotelin içinden AVM ye inan bir asansör mevcut. Alışverişinizi yapıp, hotele hemen çıkabiliyorsunuz..Hotel de geceleri canlı müzük yapan keyifli de bir barı var. 2 gün konakladım ve her şey gayet iyiydi, memnun ayrıldım. Teşekkürler Onhann.

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
1  Teşekkürler metinali
19 Mart 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kusursuz bir oda eksiksiz materyaller harika kahvaltı. Bulunduğu bölgedeki en kaliteli otel fiyatı hizmete oranla az bile. Tek kusuru kaldıgımız odanın merkezi klıması asırı gurultuluydu hıc uyuyamadık dönen bir fanın ıcıne bir ates taş attığınızı düşünün öyle lanet bir ses tüm konforu mahvetti.

Konaklama tarihi: Aralık 2018
1  Teşekkürler Yslbyz
10 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı

Hem şehir içinde hem alış-veriş merkezinin üstünde. Otopark alanı müsait (şehir içindeki bir çok otelde otopark hizmeti sorunlu). Otelin restoranı çok iyi. Hemen yanıbaşında et lokantası var (O da çok iyi). veya alışveriş merkezinin yemek katı var (ucuz). Barı güzel. Odalar fena değil. 1-2 günlük kalışlar için tavsiye ederim. Tek kötü tarafı resepsiyon memurları suratsız. Yüzlerinde o işi zorla yapıyorlarmış gibi bir ifade var. Hiç hoş değil.

Konaklama tarihi: Kasım 2018
Teşekkürler Ümit Ü
4 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otele internet sitesinden baktığınızda fotoğraflarda ne görüyorsanız gerçekten o. Odalar geniş ferah, avm bölümüne otelden direk geçiş var. Özellikle otelin konumu güzel ve uyku kalitesi gerçekten iyi. Ama, siz ne kadar milyonlarca TL para harcarsanız harcayın, ne kadar güzel binaları en kaliteli eşyalar ile doldurun içinde çalışan insanlar bilgisiz ve yönetim anlayışı düşük olursa gelen müşteri de o kadar memnuniyetsiz ayrılır. Biz bir gece konaklayacağız deyip takılmamayı tercih ettik ama o kahvaltı neydi be kardeşim. bu kadar da kötü malzeme kullanılmaz. en azından peynir ve zeytin üretilen bu memlekette onları en kalitesizini kullanmasaydınız keşke... 4yıldıza aldanmayın spor salonu bile yok

Konaklama tarihi: Ocak 2019
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler eventmatics
3 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Avm'ye asansörle inebiliyorsunuz, suit odalar çok rahat ancak ortak balkon kullanımı rahatsız edebilir. Güzel bir müzikli Restaurantı var. Canınız sıkıldığında avm ye inip gezebilirsiniz. Balıkesir merkezdeki en iyi otel bence

Konaklama tarihi: Ocak 2019
1  Teşekkürler maviox