Evperisi
Çanakkale, Türkiye

GERÇEK BEŞ YILDIZ

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Mar 2018
İş seyahatinde bir arkadaşımın önerdiği 3 otelden biriydi. Kapıdan girdiğim andan sabah kahvaltı yapıp çıkıncaya kadarki (süper temiz) ilgi ve hizmeti sizlerinde görmesi gerektiğine inandığım için bunları yazıyorum. Valeden resepsiyondaki arkadaşlara kadar herkes aldığı parayı hakediyor, helal olsun diyorum, tebrik ve teşekkür ediyorum, F.Erten
Konaklama tarihi: Mart 2018
Özdemir Otel Balıkesir
Onhann Hotel noktasına 2.1 km mesafede
Deniz ve Havuz manzarası
Onhann Hotel noktasına 87.2 km mesafede
Balıkesir bölgesindeki diğer otellere bakın
19-24/84 yorum
25 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı

21/12-24/12/2017 tarihleri arasında 3 gece konakladık.Otel odaları geniş ve çok rahattı;temizdi.Ama benim bütün şikayetim kahvaltı ile ilgili olacak.Hafta sonu otel müşterilerinin haricinde de kahvaltı için müşteri alınıyor.Cumartesi ve pazar günü her sabah kahvaltıya indiğimizde kaymak sorduk,bitti dediler;olabilir ama biter bitmez yenisinin o kahvaltı alanında yerini alması lazım.Diğer birşeyde zeytin memleketi sayılır ama zeytinlerde lezzetsizdi.Kısacası böyle güzel bir otele böyle kahvaltı yakışmamış bence

Konaklama tarihi: Aralık 2017
Teşekkürler MCSGAS
7 Kasım 2017 tarihinde yorum yapıldı

Yıllarca Balıkesir de yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki merkez de herhangi tavsiye edebileceğim hiçbir otel olmamıştı. Genelde eski ve dışarıdan gelen misafire pek de uymayan oteller bulunuyor. Olan bazı oteller de şehrin dışarısında kalıyordu. Biz Balıkesir de düğünümüzü yaptıktan sonra salonumuza 5 dakika mesafede olan bu otelde konakladık. Diğer otellere göre çok yeni ve çalışanları nispeten daha ilgililer. Otel temiz ve suit seçenekleri de sunuyor. Kahvaltısı da bence güzel sayılır. Ama suit odamızda ki tuvaletin kapısının olmaması malesef 2 yıldız düşürüyor benim için. Bu nasıl bir tasarım?

Konaklama tarihi: Ekim 2017
Teşekkürler ufuko1986
26 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı

kuzenimle beraber kalmıştık otelin yeri ve konumu mükemmel. Bursa yolunda kahvaltısı zengin ve temizdi. personel güler yüzlü odalar geniş ve ferah. ödemeyi peşin alıyolar Balıkesir gelen herkese tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
Teşekkürler gulgkce
15 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Balıkesir merkezde modern, temiz, en kaliteli otel. Odalar güzel döşenmiş, modern ve kaliteli ürünler seçilip ucuza kaçılmamış. Kahvaltısı , restoranı güzel. Yorum yaparken civardaki otelleri göz önüne almak lazım , kalkıp antalyadan yada dubaiden bi otelle kıyaslayıp afaki cümleler kurmaya gerek yok bu otelin çevresinde alternatifi yok.

Oda ipucu: Arka odalar tren yoluna bakıyor ön taraf daha iyi.
Konaklama tarihi: Ağustos 2017
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Dogan10
3 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Normal bir otel. Ne iyi ne kotu diyebilirim. Alış-veriş merkezine otelden geçiş var. Avm içinde de çocuk oyun alanı vs. mevcut. Kahvaltısı normal. Genel olarak bir sorun yok. Sanirim balikesir için çok da fazla bir seçenek yok zaten. Kalınabilir.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
1  Teşekkürler Tutkukom