Yıllarca Balıkesir de yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki merkez de herhangi tavsiye edebileceğim hiçbir otel olmamıştı. Genelde eski ve dışarıdan gelen misafire pek de uymayan oteller bulunuyor. Olan bazı oteller de şehrin dışarısında kalıyordu. Biz Balıkesir de düğünümüzü yaptıktan sonra salonumuza 5 dakika mesafede olan bu otelde konakladık. Diğer otellere göre çok yeni ve çalışanları nispeten daha ilgililer. Otel temiz ve suit seçenekleri de sunuyor. Kahvaltısı da bence güzel sayılır. Ama suit odamızda ki tuvaletin kapısının olmaması malesef 2 yıldız düşürüyor benim için. Bu nasıl bir tasarım?
Konaklama tarihi: Ekim 2017
Değer
Temizlik
Hizmet
kuzenimle beraber kalmıştık otelin yeri ve konumu mükemmel. Bursa yolunda kahvaltısı zengin ve temizdi. personel güler yüzlü odalar geniş ve ferah. ödemeyi peşin alıyolar Balıkesir gelen herkese tavsiye ederim
Uyku Kalitesi
Odalar
gulgkce adlı kullanıcıdan Onhann Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler gulgkce
Balıkesir merkezde modern, temiz, en kaliteli otel. Odalar güzel döşenmiş, modern ve kaliteli ürünler seçilip ucuza kaçılmamış. Kahvaltısı , restoranı güzel. Yorum yaparken civardaki otelleri göz önüne almak lazım , kalkıp antalyadan yada dubaiden bi otelle kıyaslayıp afaki cümleler kurmaya gerek yok bu otelin çevresinde alternatifi yok.
Oda ipucu: Arka odalar tren yoluna bakıyor ön taraf daha iyi.
Değer
Temizlik
Dogan10 adlı kullanıcıdan Onhann Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Dogan10
Tutkukom
3 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Normal bir otel. Ne iyi ne kotu diyebilirim. Alış-veriş merkezine otelden geçiş var. Avm içinde de çocuk oyun alanı vs. mevcut. Kahvaltısı normal. Genel olarak bir sorun yok. Sanirim balikesir için çok da fazla bir seçenek yok zaten. Kalınabilir.
Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Tutkukom adlı kullanıcıdan Onhann Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Tutkukom
Çok temiz ve sevimli bir işletme her türlü ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceğiniz güzel ve kullanışlı bir işletme. Ekonomik düzeyde konaklayabileceğiniz nadir mekanlardan birtanesi. Sizin de rahatça konaklama ihtiyacınızı gidereceğiniz bir mekan. Aileler için çok ideal bir otel.
Konaklama tarihi: Ocak 2017
Volkan A adlı kullanıcıdan Onhann Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Volkan A
tolga-advisor
İzmir, Türkiye
6 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Temiz,çok geniş modern dizayn edilmiş odalara sahip bir otel.Restaurantında da yemek yedim akşam fasıl vardı keyifliydi, gayet lezzetli özenle hazırlanmış bir menuye sahip. Çalışan arkadaşlar kibar ve iyi niyetli. Kahvaltı açık büfe ve yeterli tabii ki daha iyi olabilir.
tolga-advisor adlı kullanıcıdan Onhann Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler tolga-advisor