Utku H
İzmir, Türkiye

“Musluk Suyundan için, Sular ücretli”

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 14 Kas 2020mobil cihaz aracılığıyla
Öncelikle su mevzusundan başlamak istiyorum. Yemekte suları sürahiye doldurup koyuyorlar. Kapalı su istediğinizde bizde böyle, istiyorsanız lobiden ücretli alın diyorlar. Su ya bu su!!! Ben veririm parasını, parasında değilim ama pandemi döneminde yapılacak şey mi bu? Vizyon işte.. Neyse yemek çeşitliliği az lezzet olarak fena değil. Personellerinin hemen hemen hepsi çok ilgili. Yalnız Restraunt bölümündeki personel ve şefleri kötü. Yine suya geliyorum. Su istiyoruz kapalı şişede, hayatlarında hiç duymamışlar sanki “o ne ki ağam suyun kapalısı mı varmış vallah bizde yok lobiye sorun” tadındalar. Restraunt şefinden açık suyun lezzeti ve temiz olmasıyla ilgili bi ton masal dinleyin derim. Temizlik sertifikasını almak çok kolay olmalı ki verilmiş. Bu mevzuların dışında kalan her şey güzeldi.
Konaklama tarihi: Kasım 2020
Obam Termal Resort Otel & Spa noktasına 55.8 km mesafede
Deniz ve Havuz manzarası
Obam Termal Resort Otel & Spa noktasına 126.8 km mesafede
Obam Termal Resort Otel & Spa noktasına 56.2 km mesafede
Balıkesir bölgesindeki diğer otellere bakın
16-21/118 yorum
9 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Obam termal otelede 6 gece kaldik genel olarak iyiydi havuzlar odalar iyiydi acik havuz olmasi artısı eksik olanlar havuz suyu soğuyunca suylememize ramen iglilenen olmadi tamam diyorlar hepsi bu yemekler fena değil ceşit az ama açta kalinmaz asil. Sorun suydu genel olarak çeşme suyu ictik şimdi muhtemelen artma suyu verdik diyeckler ama sonucta kokuyordu 1litre sudan nekadar cok kariniz var merak ettim yarim pansiyon otele hic yakistiramadim

Konaklama tarihi: Kasım 2020
1  Teşekkürler U6914QGmuratg
12 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Asude bir bahar ülkesi..
Kaplıca..
Sevimli köpek
Yürüyüş yapılacak dağlar..
Arabanıza atlayıp çevre keşif seyahatine çıkın..KÖYLER/ halı alın
Köylüler sofrasını sizinle paylaşır..
“Şarkımızda dostluğa davet var”

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler cfaik2017
Genel Müdür halil arslan - Obam Termal Resort Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Eylül 2020

Faik Hocam,
Çok teşekkür ederiz bu güzel dizeler için.
Sizleri her daim ağırlamaktan mutluluk duyarız.

8 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Istanbuldan annemi getirdim, termal otel olmasından dolayı tercih ettik. Suyu gercekten şifalı.annemde ki romatizmal ağrıları geçirdi. Insanı resmen 2 ton beyazlatiyor. Florürlü şuymuş. Nedeni buymuş. Yemekleri, personeli ,hijyen çok iyi. Sertifikalarını almışlar.cok titiz davranıyorlar. Müdür Halil bey harika bir insan. Herkesin yardımına koşuyor. Doga çok canlı, ceylanlar karacalar etrafınızda. Şanslıysanız erken kalkıp sessizce gozetleye bilirsiniz. Cevrede gezebileceğiniz köyler var. 5 yıldızı bence hak ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim. 190 tl ye istanbulda akşam yemeği göremezsiniz. Burada fiyat değer olarak değerlendirirsek neredeyse bedava.

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler 211mahir_
Genel Müdür halil arslan - Obam Termal Resort Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Eylül 2020

Mahir bey Merhabalar,
Sizin gibi değerli misafirlere hizmet verdiğimiz için çok mutluyuz. Değerli katkılarınız için teşekkür ederiz. Umarız ki, en kısa sürede sizleri tekrar aramızda görürüz.

13 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Beklentilerin çok üzerinde bir yer, havuzları harika, yemekler mükemmel, hizmet kalitesi gayet güzel. Çalışanlar güler yüzlü ve misafirlere yardımcı olmak için çok çalışıyorlar. Çocuklar için oyun sahaları ve hamaklar var. Tertemiz bir doğa ve bol oksijenli havasıyla tam bir sağlık ve termal turizm merkezi. Müdür HALİL bey başta olmak üzere bütün çalışanlara çok teşekkür ediyoruz mutlaka tekrar görüşmek üzere.🧿👍👏

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler Anadolu_Hisarli
Genel Müdür Halil Arslan - Obam Termal Resort Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Temmuz 2020

Değerli misafirimiz,
Zaman ayırıp termal otelimiz içinyorum yaptığınız için öncelikli olarak çok teşekkür ederiz.
Sizleri en kısa sürede tekrar ağırlamak isteriz.
Sağlıklı günler dileriz.

13 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Şu an pandemi sonrası, 2020 Temmuz ayı ortaları Obam Thermal Resort oteldeyiz. Otel konum olarak; şahane bir doğa ortasında, yemyeşil dağlar arasında, bol oksijenli, tertemiz mis gibi havası olan, püfür püfür esintili çok güzel bir yerde🌄. Panoramik manzara, kırlangıçları ve çevre düzenlemesi harika. Kocaman arka bahçesinde hamaklar, yeşillikler ve güzel ağaçlar var. Tam kafa dinlenecek ve şifa bulunacak bir yer. Çocuklar için rahatça koşup oynayabilecekleri, yumuşacık çimenli kocaman bahçesi çok güzel. Ayrıca çocuk oyun odası, bilardo masaları, masa tenisi, aletli spor salonu, masaj odaları ... vs, hepsi mevcut. Termal su sıcaklığı ne ılık, ne çok sıcak tam ideal 40 derece civarı. En önemlisi muhafazakarlar için kadın-erkek ayrı ayrı içerde termal havuzlar ⛲ ve dışarda (açık havada) thermal havuzlar var. Sabah 08:00 den akşam 22:00'ye kadar (bütün gün) havuzlara erkek-kadın, (çocuk havuzu her ikisinde de var) ayrı ayrı rahatça girebilirsiniz. Odalar çok temiz, tertipli, düzenli pırıl pırıl. Havlular ve çarşaflar kar beyazı ❄️, pırıl pırıl. Kat görevlileri çok ilgili, su, havlu, bornoz ne ihtiyacınız varsa güleryüzleriyle odanıza getiriyorlar. Her gün bir buçuk litrelik su veriliyor. İsterseniz her gün odanız temizlenip, çarşaflarınız değişiyor. Odalarda klima, TV, mini buzdolabı, saç kurutma makinası çok iyi çalışıyor. Odalarda geniş, güzel bir balkon ve balkonlarda iki kişilik oturma grubu var. Ayrıca oda içinde de tek kişilik iki adet berjer koltuk ve sehpa mevcut. Yataklar rahat. Odalardaki zemin duvardan duvara halı kaplı. Odalardaki banyoda thermal sıcak su ve normal (jakuziSİZ) dikdörtgen küvet 🛀 mevcut.Ayrıca odalardaki suyun sıcaklığı çok iyi, sımsıcak. Odalarda su ısıtıcısı (kettle) ve içecek malzemeleri var. Restaurantın büyüklüğü ve bahçesi, kahvaltı ve akşam yemeği için mükemmel. Sıcak yemekler, soğuklar, salata ve kahvaltılıklar kaliteli, çeşitli ve çok lezzetli, bize göre mükemmel. Çalışanlar çok ilgili, güler yüzlü, çalışkan, çözüm odaklı ve işlerini iyi yapıyorlar. Çay saati çok ideal bir saatte 15:30-16:30 arası.Çay saatinde bol çeşit ve lezzetli el yapımı ürünler var. Her katta, restaurantta ve muhtelif yerlerde EL DEZENFEKTANLARI var. Otel müdürü HALİL Bey son derece mütevazı, yardımcı, kibar ve zarif bir insan.Gelen misafirlere son derece misafirperver ve profesyonelce bir yaklaşımla, oluşabilecek en ufak bir sorunda hemen müdahale ederek, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Rezervasyon bölümünde ŞAİRA Hanım ve YUSUF Bey'in bizi çok hoş, güleryüzlü ve misafirperver karşılamaları bizi çok mutlu etti. Kat görevlimiz güleryüzlü ve çalışkan NEŞE GÜN Hanım, Restaurant aşçısı İSMAİL Bey, şef ZEKİ Bey, restaurant görevlileri SEVİL, NAZLI ve FATMA NUR hanım, havuz sorumlusu FATMA hanım, Masaj bölümünden ÜMRAN Hanım (mükemmel MİX masajı ve süper bir cilt temizliği ile şahaneydi) ve MERYEM hanımlar çalışkanlıkları ve güler yüzlü hizmetleriyle bizden tam not aldılar. Bize emeği geçen herkese, ayrı ayrı ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. 😊 Çok memnun kaldığımız Obam Thermal Resort Otel, hem bizim, hem de çevremize gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğimiz çok favori 👍🏻 bir destinasyonumuz oldu. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir yerlere gitmek isteyen herkese tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler hijyenikim

Efendim,
Bu değerli yorum ve katkınızdan dolayı size çok teşekkür ederim.
Bildiğiniz gibi "Güvenli Turizm Belgemizi" aldıktan sonra, siz değerli misafirlerimize hizmet etmeye başladık. Aldığımız tedbirler ve ürettiğimiz ürünler, tamamen misafir sağlığını ön planda tutacak şekilde ayarlamalarımızı ve kontrollerimizi oluşturdu. Ve sizlerden olumlu geri dönümlerin hızla gelmesi doğru yolda olduğumuzun kanıtı olarak işletme yönetimini memnun etmektedir.
Sizleri tekrar tesisimizde ağırlamaktan onur duyarız.
Dileriz yorumlarınız diğer potansiyel misafirlerimize yol gösterir.