İcabi F

Obamda doğum günü kutlaması

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 13 Mar 2020mobil cihaz aracılığıyla
Nursen hanımla Obama geldik harika bir tatil geçiriyoruz tekrar gelmeyi çok isteriz daları genel mekanları spa mekanları hijyeni harika her dakika temizlik yapıyorlar her dakika sterilizasyon yapıyorlar çok hoşumuza gitti İnşallah yine geleceğiz Ayrıca doğum günümü kutladılar Çok teşekkür ediyorum müdür beyinden en alttaki personeline kadar herkese teşekkür ederim
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Genel Müdür halil arslan - Obam Termal Resort Otel & Spa, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 14 Mar 2020
Değerli misafirimiz;
Güzel duygularınız için teşekkür ederiz. Doğum gününüzü tekrar tebrik ederiz. Bir daha ki seyahatinizde de sizleri aramızda görmekten onur duyarız.
Obam Termal Resort Otel & Spa noktasına 53.6 km mesafede
Obam Termal Resort Otel & Spa noktasına 126.8 km mesafede
Obam Termal Resort Otel & Spa noktasına 142.0 km mesafede
Obam Termal Resort Otel & Spa noktasına 139.2 km mesafede
Bar/Oturma Salonu
Balıkesir bölgesindeki diğer otellere bakın
25-30/120 yorum
12 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı

yıllardır bu mesleğin içinde olarak öncelikle güven ve kaliteye önem veriyoruz nuray turizm olarak yıllardır obama çok güzel turlar düzenledik bu yılda öyle oldu başta otel müdürü jülide hanıma otel müdürü halil bey olmak üzere güler yüzlü tüm çalışanlarınıza teşekkür ederiz başka turlarda görüşmek üzere

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler ey_pfaruks2020
Genel Müdür halil arslan - Obam Termal Resort Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Mart 2020

Sayın Faruk bey,
Zaman ayırıp değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Obam Termal ailesi olarak sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

10 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Uşak tan geldik harika bir tatil geçirdik.onburodan cemil beye, Aylın hanıma mudurbeye ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Etrafta çok sayıda kuş var.dogasi aynı karadeniz gibi yemyeşil. Termal suyu rahatlatıcı.yemekleri çok iyi. Kabaktatlisi nefis.tavsiye ederim.

Teşekkürler _zg_ra358
Genel Müdür halil arslan - Obam Termal Resort Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Mart 2020

Değerli Misafirimiz,
Özkardeşler turu da ağırlamaktan onur duyduk. değerli düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
En kısa sürede sizleri tekrar aramızda görmekten onur duyarız.

9 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Obam oteli cok sevdik.tum personeli harika.mudurunden masirune varana kadar guler yuz ilgi eksik olmadi.termalin gereklerini tam anlamiyla yerine getiriyorlar.spasi gercekten cok iyi.hijyen tam.yemekler cok iyi.ortamda yemek kokusu yok.Bursadan Filiz hanim grubuyla geldik. Cay saatindeki ikramlar biraz daha cesitlenirse guzel olur.umarim dogasini bozmazlar. Dogayla basbasa sessiz bir tatil ozlemi cekenlere tavsiye ediyorum. Otel personeli guler yuzlu.misafir memnuniyetine cok onemveren bir idareye kavusmuslar.tebrik ederiz.

Teşekkürler 448melsim

Değerli Misafirimiz,
Bizim için çok kıymetli değerli düşüncelerinizi burada paylaşarak bizleri daha iyi hizmet üretmeye teşvik ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Bir daha ki seyahatinizde de sizleri ağırlamaktan Obam ailesi olarak çok mutlu oluruz.
Sizlere Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Saygılarımızla

25 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

annecim ve arkadaşımla iki günlüğüne termal otele gidelim dedik ön yargıyla tura katıldık ama bir turizmci olarak bayıldım otelin hangi hizmetinden başlasam hepsi beş yıldız mükemmelin ötesi Güleryüz yemekler çok lezzetli ve en önemlisi inanılmaz temiz tüm personele en içten teşekürler ☺ tekrar görüşmek dileğiyle 😊

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler Fatma G

Fatma merhabala,
Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tekrar sizleri ağırlamak ve deneyimlerinizden istifade etmek isteriz.
Saygılarımızı sunar sağlıklı günler dileriz.

21 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

Artılarından başlayalım: Odalar geniş 5 yaşındaki çocuğumuz için de ek yatak istemiştik odada çantalar açık vaziyette sorun olmadı. Termal suyu yeterince sıcak. Kütahya daki Gülümser Hatun Termale de gitmiştik suyu soğuğa yakın ılıktı. Burada su sıcaklığı 37-38 derece civarı ayrıca buradan dışarı açılan havuza direk geçiş imkanı da var buranın su sıcaklığı 24-25 derece oluyor ve sizi üşütmüyor. Üzerinize kar ve yağmur yağması ayrı bir güzellik oluşturuyor. Doğanın ortasında şehrin gürültüsünden uzakta olması çok güzel. Yürüyüş yapacak epeyce geniş alanları var. Diğer otellerde 2 gün kalacağınız fiyata burada 3 gün kalabilirsiniz. Akşam yemeği için çıkan ana yemekler, salatalar gibi seçenekler gayet yeterli ve lezzetli.
-Eksilerine gelince: Sabah kahvaltısının geliştirilmesi gerek ve ikindi atıştırmalığına tost dışında aperatif şeyler eklenebilir. Müdür değişikliği olmuş ve yeni gelen Halil Bey de sağolsun eleştirilerimizi dinledi. Daha da iyi olacağını düşünüyorum. Tekrar tercih edebiliriz.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler Serkan A
Genel Müdür halil arslan - Obam Termal Resort Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Şubat 2020

Değerli misafirimiz Serkan bey,
Yorum ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Umuyoruz ki bir daha ki gelişinizde tam puanı hak ederiz. Sizleri tekrar ağırlamaktan Obam Ailesi olarak onur duyarız.