Artılarından başlayalım: Odalar geniş 5 yaşındaki çocuğumuz için de ek yatak istemiştik odada çantalar açık vaziyette sorun olmadı. Termal suyu yeterince sıcak. Kütahya daki Gülümser Hatun Termale de gitmiştik suyu soğuğa yakın ılıktı. Burada su sıcaklığı 37-38 derece civarı ayrıca buradan dışarı açılan havuza direk geçiş imkanı da var buranın su sıcaklığı 24-25 derece oluyor ve sizi üşütmüyor. Üzerinize kar ve yağmur yağması ayrı bir güzellik oluşturuyor. Doğanın ortasında şehrin gürültüsünden uzakta olması çok güzel. Yürüyüş yapacak epeyce geniş alanları var. Diğer otellerde 2 gün kalacağınız fiyata burada 3 gün kalabilirsiniz. Akşam yemeği için çıkan ana yemekler, salatalar gibi seçenekler gayet yeterli ve lezzetli.
-Eksilerine gelince: Sabah kahvaltısının geliştirilmesi gerek ve ikindi atıştırmalığına tost dışında aperatif şeyler eklenebilir. Müdür değişikliği olmuş ve yeni gelen Halil Bey de sağolsun eleştirilerimizi dinledi. Daha da iyi olacağını düşünüyorum. Tekrar tercih edebiliriz.