Selmin E

RAHAT VE TEMİZ

Asya Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Eyl 2021mobil cihaz aracılığıyla
Gayet temiz ve güzel bir otel. Ben iş için geldiğimde konaklıyorum. Çalışanlar gayet ilgili. Otopark içinde hemen yardımcı oluyorlar. Merkezi konumda olması ekstra avantaj . Fiyat olarakta uygun. Tereddüt edilmeden konaklanabilir 👍🏼
Konaklama tarihi: Eylül 2021
Asya Hotel noktasına 0.8 km mesafede
  • Prestigia.com
Asya Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Asya Hotel noktasına 106.3 km mesafede
Balıkesir bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/39 yorum
10 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temiz düzenli calışanları yardımcı bir otel . Odalar malzemeler yeni . 3 yıldız ötele göre çok iyi. Yataklar rahat . Duşta kabin var . Odalarda su ısıtıcı ve ikram mevcut . Soğutucu var . Üstelik kaliteli .kahvaltı gerçekten süper . Çok özenli . Tebrikler . Biz yolculuk arası kaldık . Öneririm

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler avildanp
19 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konum olarak Balıkesir Merkez'e ve Toplu Taşıma Merkezi'ne yürüme mesafesinde olduğu için tercih edilebilir. Ancak belirtmem gereken bir şey var otelde ses sorunu vardı, iki sabah boyunca yan odamda çalan telefonun alarm sesiyle birlikte uyanmam gereken saatten üç saat önce uyandım, alarm sanki benim odamda çalıyordu... hatta kahvaltı salonunda konuşuluyordu diğer odalardan bile duyulmuş.
Oda genel olarak temizdi ama şampuanı tek kullanımlık yapmamaları pek hijyenik olmamış, şampuan büyük kutudaydı.
Kahvaltısı bana ağır geldi, kullanılan yağdan mıdır nedir bilemiyorum... Odalar klimaya rağmen iyi ısınmıyordu, özellikle sabah çok soğuk oluyordu.

2  Teşekkürler EsraninDunyasi
Yönetici CevdetC14 - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Aralık 2018

Sayın EsranınDünyası

Asya Hotel Balıkesir'i tercih ettiğiniz ve deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız teşekkür ederiz.

Yaşamış olduğunuz bazı aksaklıklardan dolayı üzgün olduğumuzu dile getirmek isteriz. Vermiş olduğunuz detaylar yönetim ekibimiz tarafından hassasiyetle incelenecek olup bir sonraki deneyiminizde size daha iyi bir hizmet sunabilmek için gerekli tedbirler alınacaktır.

Sizi Asya Hotel Balıkesir'de tekrar ağırlayabilmeyi ve beklentilerinizin üzerinde en iyi hizmeti sunabilmeyi ümit ediyor, değerli yorumlarınız için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

19 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

bu otele gelirken baya ön yargılarım vardı çünkü isim yapmış oteller beklentimi karşılamazken bu ne kadar iyi olabilir ki düşüncesindeyim ama otele gelince gerek çalışanların ilgisi gerek oda konforu en önemlisi de kış ayında odalarının sıcak olması beni ön yargımdan dolayı utandırdı dün akşam geldiğimde fark edemediğim 1 güzellik ise ceza evinde yatan kişilerin el emeği göz nuru yaptıkları ürünleri satışa sunmaları böyle güzel yürekler hep olsun dipnot gönül rahatlığı ile kalabilirsiniz

Teşekkürler UNICORNN67

Değerli misafirimiz Sayın UNICORNN67

Asya Hotel Balıkesir'i tercih ettiğiniz ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Konaklama sürecinizde genel olarak beklentilerinizi karşılamayı başardığımızı ve otelimiz olanaklarından zevkle yararlanabildiğinizi öğrenmekten mutluluk duyduk. Siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini ve konforunu sağlamak ekibimizin en önemli amacıdır.

Sizi en kısa zamanda yeniden Asya Hotel Balıkesir’de ağırlamaktan onur duyarız.

18 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin tum calisanlari cok guleryuzlu , herturlu sorununuza cozum bulma konusunda cok basarililar kahvaltida yok yok cesit bol ve lezzetli merkeze yakin ve kesinlikle tercih edilmesi gerekir ucretsiz otoparki da diger bir avantaj

Teşekkürler 258esene

Değerli misafirimiz Sayın 258esene

Sizi en kısa zamanda yeniden Asya Hotel Balıkesir’de ağırlamaktan onur duyarız.

12 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltısı oldukça güzel. Kahvaltıda aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Sunumu da Şehir merkezinde. Odalar biraz küçük ancak temiz bir otel. Fiyatı da çok uygun. Otelin otoparkı var ve ücretsiz.Personel çok nazik.
Tavsiye ederim...

Konaklama tarihi: Ekim 2018
Teşekkürler sedatgokmenoglu
Yönetici CevdetC14 - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Ekim 2018

Değerli misafirimiz Sayın Sedat G

Sizi en kısa zamanda yeniden Asya Hotel Balıkesir’de tekrar ağırlamaktan onur duyarız.