Sedat Gökmenoğlu
Bursa, Türkiye

Fiyat kalite dengesi 10 numara

Asya Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 12 Eki 2018mobil cihaz aracılığıyla
Kahvaltısı oldukça güzel. Kahvaltıda aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Sunumu da Şehir merkezinde. Odalar biraz küçük ancak temiz bir otel. Fiyatı da çok uygun. Otelin otoparkı var ve ücretsiz.Personel çok nazik.
Tavsiye ederim...
Konaklama tarihi: Ekim 2018
Yönetici CevdetC14 - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 13 Eki 2018
Değerli misafirimiz Sayın Sedat G

Asya Hotel Balıkesir'i tercih ettiğiniz ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Konaklama sürecinizde genel olarak beklentilerinizi karşılamayı başardığımızı ve otelimiz olanaklarından zevkle yararlanabildiğinizi öğrenmekten mutluluk duyduk. Siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini ve konforunu sağlamak ekibimizin en önemli amacıdır.

Sizi en kısa zamanda yeniden Asya Hotel Balıkesir’de tekrar ağırlamaktan onur duyarız.

Asya Hotel noktasına 110.9 km mesafede
Asya Hotel noktasına 0.1 km mesafede
  • Prestigia.com
Asya Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Asya Hotel noktasına 1.6 km mesafede
Balıkesir bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/39 yorum
7 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel tertemizdi. Kahvaltısı üç yıldızlı otele göre çok iyiydi. Kahvaltı ürünleri lezzetliydi. Personeli güler yüzlü ve yardımseverdi. Fiyatı uygundu.Otobüs duraklarına yakındı. Otelden Balıkesir şehirlerarası otobüs terminaline belediye otobüsü aracılığıyla rahatlıkla ulaşabildik.Bu nedenle rahat ettik.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler eylem y
Yönetici CevdetC14 - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Ekim 2018

Değerli misafirimiz Sayın eylemyldz89

Sizi en kısa zamanda yeniden Asya Hotel Balıkesir’de ağırlamaktan onur duyarız.

21 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fiyat uygun kahvaltı güzel ama bu kadar. Koskoca otelde 15 kuruşluk nescafe var filtre kahve yok. hadi yabancı müşteri yok desek sabah 2 masa vardı yabancı. 2 günlük ödeme yaptım 2. Gün odama giremedim neymiş hergün giriş kartımızı onaylatmamız gerekiyormuş. 5 kat inip kart onaylattım. 2 kişilik oda 180 TL tek kişi 120 TL ucuz etin tadı yavan oluyor

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
3  Teşekkürler selcukt177
Yönetici Cevdet C - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Temmuz 2018

Sayın Selcuk T.

Asya Hotel Balıkesir'i tercih ettiğiniz ve deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız teşekkür ederiz.

Yaşamış olduğunuz bazı aksaklıklardan dolayı üzgün olduğumuzu dile getirmek isteriz. Vermiş olduğunuz detaylar yönetim ekibimiz tarafından hassasiyetle incelenecek olup bir sonraki deneyiminizde size daha iyi bir hizmet sunabilmek için gerekli tedbirler alınacaktır.

Sizi Asya Hotel Balıkesir'de tekrar ağırlayabilmeyi ve beklentilerinizin üzerinde en iyi hizmeti sunabilmeyi ümit ediyor, değerli yorumlarınız için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

18 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Her ay düzenli is seyahat tümden geldiğim Balıkesir'de güvenli evim diye lanse ettiğim tüm personelin güleryüzlü sıcak kanlı oluşutemiz ve konforlu olusu bu güzel otelde kalmamak tek sebebdir hepsine tek tek teşekkür ederim

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
Teşekkürler Fedon S
29 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

26-27 Nisan'da 2 gece kaldığım Asya Otelde ekip kesinlikle deneyimli ve doğru işi, doğru zamanda, doğru şekilde yapmayı biliyor. Otopark için vale hizmeti var, kahvaltı ise bu düzeydeki oteller için ortalamanın üzerinde. Odalar ve banyo temiz ve düzenli. Ancak otelin en ön plana çıkan özelliği, yukarıda da belirttiğim gibi, personeli. Her biri yaptığı işte deneyimli, güleryüzlü ve tam bir koordinasyon halindeler. Yaşayabileceğiniz sorunlarla yakından ilgilenip çözüm sunuyorlar. Aracımla ilgili birnkonuda başlarını ağrıttığım kısa süre zarfında sorumluluk alıp yardımcı olmaya çalıştılar, ki otelden ayrıldıktan sorunun onlardan kaynaklanmadığını benim dikkatsizligim olduğunu farkettim. Önbüro müdürlerine, resepsiyonist ve vale beyefendilere bu konuda gecikmiş bir özür borcum da var.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
Teşekkürler Gökhan K
Ön Büro Müdürü Cevdet C - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Mayıs 2018

Değerli misafirimiz Sayın Gökhan K.

Öncelikle Asya Hotel Balıkesir'i tercih ettiğiniz ve değerli zamanınızdan ayırıp yorumlarınızı Trip Advisor üzerinden paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Konaklama sürecinizde genel olarak beklentilerinizi karşılamayı başardığımızı ve otelimiz olanaklarından zevkle yararlanabildiğinizi öğrenmekten mutluluk duyduk.Siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini ve konforunu sağlamak ekibimizin en önemli amacıdır.

Sizi en kısa zamanda yeniden Asya Hotel Balıkesir’de ağırlamaktan onur duyarız.

31 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel şehir merkezinde otoparkı var mı yok mu bilmiyorum ama vale hizmeti var. Odalar ve mobilyalar ve hatta çarşaflar ve havlular eskimiş ve bu yüzden temiz olsa bile öyle görünmüyor. Aynı durum banyo içinde geçerli. Kahvaltı ortalamanın üstünde ve personel güleryüzlü. Fiyat/performans iyi diyemem . Daha iyi seçenekler var.

Konaklama tarihi: Şubat 2018
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
2  Teşekkürler pertook
Ön Büro Müdürü Cevdet C - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Nisan 2018

Değerli misafirimiz Sayın pertook

Asya Hotel Balıkesir'i tercih edip ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Sizleri memnuniyetle bilgilendirmek isterim ki tüm misafirlerimiz bizler için özeldir ve her misafirimize kişisel hizmet sunmak alışılagelmiş Asya Hotel standartlarındadır. Yaşamış olduğunuz bazı aksaklıklardan dolayı üzgün olduğumu dile getirmek isterim. Vermiş olduğunuz detaylar yönetim ekibimiz tarafından hassasiyetle incelenecek olup bir sonraki deneyiminizde size daha iyi bir hizmet sunabilmek için gerekli tedbirler alınacaktır.