Serdar B
Ankara, Türkiye

Temiz ve mütevazi

Asya Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Mar 2018mobil cihaz aracılığıyla
Odalarin temizliği, personelin ilgisi ve fiyatları uygun. Sabah kahvaltısı gayet guzel.Uzun sureli konaklamalara da uygun.Yeri de Balikesir sehir merkezinde. Oda ici minibarda sular bedava, digerleri ise gayet makûl.
Konaklama tarihi: Mart 2018
Ön Büro Müdürü Cevdet C - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 14 Mar 2018
Değerli misafirimiz Sayın Serdar B.

Asya Hotel Balıkesir'i tercih ettiğiniz ve deneyimlerinizi Trip Advisor 'de paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini ve konforunu sağlamak ekibimizin en önemli amacıdır. Konaklama sürecinizde beklentilerinizi karşılayabildiğimiz ve memnun kaldığınızı duyduğumuz için çok mutlu olduk ve onur duyduk.

Sizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Asya Hotel noktasına 110.9 km mesafede
Reception
Asya Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Asya Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Asya Hotel noktasına 1.6 km mesafede
Balıkesir bölgesindeki diğer otellere bakın
12-17/39 yorum
28 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Balikesirde konakladığım Asya Hotel, çalıșanları sıcakkanlı ve güleryüzlü...Tek kișilik ara odalarinda kaliyorum sessiz güzel bir uyku için ideal...Havluların poșetli olması çok güzel.Kahvaltısı oldukça zengin. Lobby kısmında televizyon olsa daha iyi olabilir.

Teşekkürler Mehmet C
Ön Büro Müdürü Cevdet C - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Mart 2018

Sayın Mehmet C.

Asya Hotel Balıkesir 'i tercih ettiğiniz ve deneyiminizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Konaklama sürecinizde genel olarak beklentilerinizi karşılamayı başardığımızı öğrenmekten mutluluk duyduk.
Öneriniz yönetim ekibimiz tarafından hassasiyetle incelenecek olup bir sonraki deneyimizde size daha iyi hizmet sunabilmek için gerekli tedbirler alınacaktır.

Saygılarımızla

28 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Uzun yıllardır konakladığım Balikesirde kendimi evin kadar rahat hissettiğim,temiz ,güler yüzlü çalışanları,zengin kahvaltısı vazgeçemediğim otelin evin. Herkesin gönül rahatlığı ile kalabileceği bir otel...

Teşekkürler Abdi K
Yönetici Cevdet C - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Mart 2018

Sayın misafirimiz Abdi K.

Ziyaretiniz sonrası değerli zamanınızdan ayırıp paylaştığınız samimi ve pozitif geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.
Nazik sözleriniz bizleri çok mutlu etti. Sizi en kısa sürede otelimizde tekrar misafir etmeyi diliyoruz.

Cevdet C.

27 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İşim gereği 20 yıldır Balıkesir'e seyahat ederim.Balıkesir merkezdeki bütün otellerde konaklamışımdır.ama evimdeki rahatlığı bulduğum tek otel asya oteldir güleryüzlü personeli odaların temizliği ve düzeni hele hele açık büfe kahvaltısı mükemmel tavsiye derseniz asya oteli tek geçerim.

Teşekkürler Mehmet Ş
Yönetici Cevdet C - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Şubat 2018

Değerli Misafirimiz Sayın Mehmet Ş.

Deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Beklentilerinizi karşılamış olmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca otelimizi tavsiye ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizi her zamanki güler yüzümüz ve benzersiz hizmet kalitemizle otelimizde tekrar ağırlamaktan onur duyarız.

Cevdet Cumalıoğlu
Ön Büro Müdürü

27 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yorum yapmaya gerek yok her yönüyle güzel uzun süredir konakladigim ve sıcak karsilandigim en güzel otel kahvaltı menüsü otopark hizmeti ve şehir merkeze yakin olması herkesin gönül rahatligiyla konaklama yapacağı yer..

Teşekkürler Deniz T

Değerli Misafirimiz Sayın Deniz T.

Öncelikle Asya Hotel Balıkesir'e göstermiş olduğunuz ilgiye ve otelimizle ilgili yazmış olduğunuz nazik yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Konaklamalarınızdan memnun ayrılmanız bizi son derece memnun etti. Asya Hotel Balıkesir olarak birinci önceliğimizin misafirlerimizin memnuniyeti olması ilkemizden hareketle, Balıkesir seyahatlerinizde sizi otelimizde ağırlamaktan duyacağımız memnuniyeti belirtmek isteriz.

Cevdet Cumalıoğlu
Ön Büro Müdürü

25 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar süper yeni yapılmış kahvaltı süper güler yüzlü çalışanlar. Umarım böyle devam eder. Balıkesire geldiğinizde burada gönül rahatlılığı ile kalabilirsiniz 👍3 yıldızlı olmasına rağmen kahvaltıda portakal suyunu kendin sıkıyorsun :)

Teşekkürler OnurG389
Yönetici Cevdet C - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Şubat 2018

Değerli Misafirimiz,

Yorumlarınızı TripAdvisor'da paylastığınız için teşekkür ederiz.

Tüm amacımız, siz değerli misafirlerimize mümkün olan en iyi hizmeti sunmakla birlikte, kendinizi rahat ve güvende ve mutlu hissedeceğiniz bir ortam yaratabilmektir. Bunu başarmak için tüm ekip el birliği ile çalışmaktadır. Bunun neticesini sizin yorumlarınızda görebiliyor olmak bizim için en büyük memnuniyettir.

Sizleri en kısa sürede tekrar ağırlayabilmek dileğimizle,

Saygılarımızla,