Kesgin H
Istanbul, Istanbul, Turkey

3 Yıldızın hakkını veriyor.

Asya Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 21 Ara 2017
Daha önce de 1 kez konakladığımız Asya Otel'de seyahate giderken Balıkesir'den geçerken 2017 Haziran ayında bir gece konakladık. Asya Otelin odaları güzel ve yeni dekore edilmiş gibiydi. Otele girişte personelin yaklaşımı çok olumlu. Kahvaltıda çeşit çok ve lezzetli. Otel şehrin merkezinde eğer ihtiyaç duyulursa çoğu yere yürüme mesafesinde. İş seyahatlerinde ya da benim gibi kısa süreli konaklamalarda tercih edilebilecek nezih bir otel.
Konaklama tarihi: Haziran 2017
Yönetici Cevdet C - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 26 Şub 2018
Değerli misafirimiz Kesgin H ,

Konaklamanızda Asya Hotel Balıkesir'i tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Hizmetlerimizden memnun kalmış olmanız bizleri çok sevindirmiş olup,değerli görüşleriniz tüm Asya Hotel Balıkesir çalışanları için motivasyon kaynağı olmuştur.

Otelimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, size en yakın zamanda tekrar ''Hoş geldiniz''
diyebilmeyi dileriz.

Asya Hotel noktasına 110.9 km mesafede
Asya Hotel noktasına 3.5 km mesafede
Reception
Asya Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Balıkesir bölgesindeki diğer otellere bakın
19-24/39 yorum
5 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kesinlikle performans bakımından çok iyi bir otel, 3 yıldız olmasına rağmen konforu çok iyi. Odada herşey var ve ikramları bol.Kahvaltisi çok iyi çeşit bol, tek önerebilecegim odalara havayı nemlendirerek birşey koymaları , çünkü ısıtıcı çalıştığından olmasi lazım , hava çok kuru.

Konaklama tarihi: Aralık 2017
Teşekkürler Sefa N
Yönetici Cevdet C - Asya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Şubat 2018

Değerli Misafirimiz Sayın Sefa N,

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkur ederim.

Siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini ve konforunu sağlamak ekibimizin en önemli amacidir. Konaklama sürecinizde beklentilerinizi karşılayabildiğimizi ve sunmuş olduğumuz hizmetten memnun kaldığınızı duyduğumuz için çok mutlu olduk ve onur duyduk.

Vermiş olduğunuz öneri ve detaylar yönetim ekibimiz tarafından hassasiyetle incelenecek olup bir sonraki deneyiminizde size daha iyi bir hizmet sunabilmek için gerekli tedbirler alınacaktır

Balıkesir'e tekrar geldiğinizde sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Saygılarımla

5 Kasım 2017 tarihinde yorum yapıldı

İşim gereği yurtiçi ve yurtdışında birçok otelde kaldım.Hilton,Shareton,Ramada,Rixos vs. aklıma gelenler bunlar, tanınmış otellerin yurtiçi ve yurtdışındaki birçok otelinde konaklama yaptım.Tabi birçok butik,apart,2,3,4,5 yıldız otelde de konakladım.Yoğun iş seyahatlerine çıkan ve otelleri evi gibi kullanan benim gibi biri için temizlik ve ilk karşılama oldukça önemli.
Balıkesir seyahatimde booking üzerinden otelleri inceledim ve tercihimi Asya Hotel'den yana kullandım ve pişman olmadım.
İlk karşılama gayet sıcak kanlı ve güleryüzlü,oda temizliği diğer birçok 4-5 yıldız otellerde bile görmediğim kalitede...
Açık büfe kahvaltısı gayet zengin ve güzel.
Otel şehrin tam merkezinde yürüyerek istediğin yere gidilebiliyor.

Çok otelde kalan biri olarak 3 yıldızın üzerinde oda kalitesi ve konfora sahip bir otel.

Balıkesir de rahatlıkla tavsiye edebileceğim kalınabilecek temiz,sakin,fiyat olarak makul ve yardımsever personele sahip bir otel.

Oda ipucu: Geniş yatak odaların yatakları çok rahat....
Konaklama tarihi: Kasım 2017
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler cenk a
2 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Son derece mükemmel 5 yıldız otel odaları ve personel süper hizmet veren dinlenmek icin seçilecek huzur için seçilecek pamukcu termal asya havuzu super temiz yemeği son derece kaliteli oda temizliği sınır yoktur

Konaklama tarihi: Eylül 2017
Teşekkürler Mehmet T
Yönetim yanıtı:Yanıtlanma zamanı: 4 Eylül 2017

Değeli misafirimiz Mehmet bey,güzel düşünceleriniz ve tercihinizi otelimiz doğrultusunda seçtiğiniz için teşekkür eder ,sizleri ve misafirlerinizi her zaman otelimizde konuk etmekten onur duyarız.
Saygılarımızla

10 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

Bence gayet temiz, hoş bir otel. Yani Balıkesir merkezde daha lüks ne arayabilirsiniz ki? İşini halledip çıkacaksan gayet uygun bir yer. Patronları sağ olsun çok ilgilendiler. 3 çift kaldık ve hepimiz memnun ayrıldık.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler hlmd09
21 Nisan 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Rezervasyon la yer ayırtdım is gezisine giden arkadaslar çok memnun ayrıldıklarını ifade etdiler.Cok mutlu oldum.Her türlü yatak ,yemek çok güzelmiş. Ödeme de problem cikartmadilar.Hem ben hemde iş gezisine gidenler mutlu oldular.

Konaklama tarihi: Nisan 2017
Teşekkürler Hulya S