Otelde 3 gün kaldım herşey çok güzeldi. Güleryüzlü personelleri var özellikle Çiğdem hanım ve Kaan beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Tatil denince ilk aklıma gelecek yer burası artık. En kısa zamanda tekrar buluşmak üzere.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
İş için gittiğim Edremit te önünden geçerken gördüm. Modern bir yapısı var. 1 gece konaklama yaptım. Personeli güler yüzlü, yemekleri lezzetliydi. Tekrar Edremite gelirsem konaklayacağım yer. Herkese tavsiye ederim.
Oda ipucu: 3. Kattaki odaların manzarası süper Kazdağları ve Deniz görüyor.
Konaklama tarihi: Haziran 2021
Uyku Kalitesi
Temizlik
Hizmet
OzkanOcak adlı kullanıcıdan Kazdağları Allium Termal Otel & SPA hakkında bilgi alın
Teşekkürler OzkanOcak