Güzel bir otel. Şehir merkezine yakın. Odalar temiz, kahvaltısı iyi. Personel ilgili. Bir yorumda gördüm, bence de girişteki asansör şaka olabilir :) Balıkesir'de kalınabilecek en iyi otellerden biri...
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Değer
Odalar
Hizmet
Bir gece Balıkesir merkezde konaklamam gerekti. Çok memnun kaldım. Odalar temiz ve bakımlı. Personel ilgili. Kahvaltı güzeldi. Konumu harika. Tüm beklentilerimi karşıladı. Örneğin çiçekçi lazım oldu hemen yardımcı oldular
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
zekisahin1617 adlı kullanıcıdan Metinler Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler zekisahin1617
hakanehm
Ankara, Türkiye
21 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
İş nedeniyle konaklamış olduğum Metinler otelin şehir merkezinde olması ve otoparkının bulunması sayesinde birçok yere yürüyerek ulaşmanız mümkün.temiz odaları, lezzetli kahvaltısı ve size herzaman yardım etmeye çalışan tüm personeliyle balıkesir'e değer katan bir otel. Valesinden müdürüne herkese konaklama sırasındaki ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
Konaklama tarihi: Nisan 2018
hakanehm adlı kullanıcıdan Metinler Otel hakkında bilgi alın
4 Teşekkürler hakanehm
Otel yeni ya da odaları yenilemişler bu yüzden mobilyalar yeni ve temiz. Banyo ortalamanın üzerinde ve temiz. Otoparkı otele yakın değil ama vale hizmeti var. Kahvaltı vasat. Otel şehir merekezinde ve tam yanın da bir saat kulesi var ; saat başı çalması benim baya hoşuma gitti ama gece uyandırıyor. Balıkesir'de daha iyisi var ama merkezde kalmak istiyorsanız kalınabilir.
Oda ipucu: 1. katı tercih etmeyin,yemek salonu o katta ve çok gürültü oluyor ayrıca yemek kokusu da cabası.
Konaklama tarihi: Şubat 2018
2 Teşekkürler pertook
sebahattinozb
Ödemiş, Türkiye
15 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel yeni olduğu için malzeme kalitesi şu an için iyi ben diğer oteller dolu olduğu için kaldım ama oda küçük asansör ilk defa böyle birşey gördüm kabin boy bavulumla zor sığdım ama yine de fena değil
Konaklama tarihi: Mart 2018
sebahattinozb adlı kullanıcıdan Metinler Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler sebahattinozb
kadirbil
4 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Başlık otel işletmecilerineydi çünkü uzun zamandır ilk defa bu kadar huzurlu ve konforlu bir otelde konakladım girişteki o küçük asansör konuklarınıza yaptığınız güzel bir şaka 🙃 fakat odalarınız personeliniz her konuda muhteşemdi küçük bir şey daha var 604 nolu odanızda kaldım ve odada küçük bir kapak vardı şayet iyi bir kontrol sağlanmazsa haşereler için tam bir yuvalanma yeri umarım orayı veya benzer yerleri pest kontrol firmanız gözden kaçırmıyordur herşey için teşekkürler
Konaklama tarihi: Ocak 2018
kadirbil adlı kullanıcıdan Metinler Otel hakkında bilgi alın