Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Odalar temizdi.Siz kaldığınız süre içinde temizlenmiyor.Biz her ihtimale karşı biz kendi çarşaf nevresim yastık kılıfımızı götürdük.Yemekler lezzetliydi.Kahvaltıda biraz daha ara sıra değişiklik yapılabilir.Denize 50 metre kadar yürüme mesafesinde.Akşamları yemek sonrası cunda,küçükköy,ayvalık vs. görülecebilecek yerleri gezmek için planlayabilirsiniz.Sercan Bey'e ve Duygu Hanım'a misafirperlikleri ve samimiyetleri için teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Oda İpucu:çocuklu aileler için sakin güzel bir yer.Denize bakan odalar çok sıcak
Odalar
Yer
Hizmet
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Tam bir aile oteli..Huzur..Rahatlıkla kalınabilecek,sessizlik isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim..Özel plajı kimsenin sizi rahatsız etmeden denize girmeniz için çok uygun. Ayvalık tarafına gitmeniz arabayla 15 dakika..
Konaklama tarihi: Eylül 2019
J1390DTfatih_ adlı kullanıcıdan Kum Ada Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler J1390DTfatih_
Sessiz sakin tam kafa dinlemelik, çocuğunuzla rahatça kalabildiğimiz bir aile oteli. Kalabalık yok, gürültü yok.. İşletmeci aile çok sıcak ve alakalı. En yakın zamanda tekrar bir kaçamak yapmayı planlıyoruz. Söylemeden geçemiyorum akşam yemekleri muhteşemdi👍
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Elf M adlı kullanıcıdan Kum Ada Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Elf M
Berna G
Bursa İli, Türkiye
3 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Okadar guzelki sanki evimizde denize girip gunesleniyoruz tatil yapiyoruz.deniz ege denixi muhtesem otesi hele hele yemekler sahane eger kafa dinlemek denizin keyfini cikarmak istiyorsaniz tek adres.Bize mubtesem bir tatil gecirmemizi sagladiğiniz ickn cok tesekkurler tekrar tekrar görusmek uzere
Konaklama tarihi: Haziran 2019
Berna G adlı kullanıcıdan Kum Ada Otel hakkında bilgi alın