Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ailemle dün giris yaptik otele suan icin ilgi alakasi guzel personeller guler yuzlu ilgili bir otel bufesinide begendik ilerleyen zamanlarda tekrar yorumlarimizi ileticegiz herkeze iyi tatiller diliyorum.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
15.072022 tarihi de kuşadası risus beach hotele tatil için giriş yaptım personel ilgi alakası çok iyiydi aquasi çok iyi havuzu gayet temizdi yemeklerinden çok memnun kaldım. Ilginize çok tessekkür ederim gidicek olanlara tavsiye ederim.
L3870ZZhakana adlı kullanıcıdan Risus Beach Resort Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler L3870ZZhakana
nevakar
1 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Konumu harika.Oda sayısı alana göre az olduğu için otel tam dolu olsa bile rahatsiz olmuyorsunuz.Yemekler yeterli ama içeceklerin ücretli olduğunu bilerek gelinmesi gerekir.Calisanlar son derece guleryuzlu ve gayretli.Kafa dinlemek, bir köşede kaybolmak,kalabalıkla muhatap olmak istemeyenler için ideal bir otel.Havuzlari muhteşem.
nevakar adlı kullanıcıdan Risus Beach Resort Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler nevakar
561yakupb
12 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Ailecek geldiğimiz otelden cok memnun kaldık havuzu çok temiz ve güzel otel genel anlamda iyiydi özellikle servis elemanları çok hizmetkar ve güler yuzluydu yiyecek içecek müdürü Mustafa beyi otelin her alanında görmek bizi çok şaşırttı her yere koşturan ve herkesle eşit anlamda davranışlar sergileyen biri kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum tekrar görüşeceğiz umarım...
561yakupb adlı kullanıcıdan Risus Beach Resort Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 561yakupb
Ailecek gittiğimiz risus otelden cok memnun kaldık yemekleri şahane olan bu otelin en guzelide capelloydu ihtişamı buyuleyici bu yerde muhakkak lezzetleri ve sunumları tatmanız gerek. Restorant çok iyi ve kaliteli servisleri ile ön planda özellikle yiyecek içecek müdürü mustafa beyin özverili ilgisine ve ekibine hayran kaldık barları ve ambiyansı ile mükemmel bir yer muhakkak tavsiye ediyorum kalite kokan Kuşadası'nda nadir bulunan bu yere gittiğiniz de restoran ve bar ekibine tanışmanızı tavsiye ederim tatilinizi arşınlara cıkarabilirler muhakkak geri döneceğiz .....
938y_ld_zs adlı kullanıcıdan Risus Beach Resort Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 938y_ld_zs
İşi bilen, güler yüzlü çalışanlar, keyifli atmosfer, 10/10 tavsiye! Kuşadası'nda kaliteli hizmet arıyorsanız Adres burası! Plajı, beach, bar harika müzikler enerji depolamak için çok iyi bir tercih olacaktır.
yavuz_lkerb2022 adlı kullanıcıdan Risus Beach Resort Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler yavuz_lkerb2022